A lista a legjobban fizetett óránként munkahely

Posted on

A lista a legjobban fizetett óránként munkahely

Néhány ember úgy gondolja, hogy a munkahelyek, hogy fizetni az óra kevesebbet fizetnek, mint fizetett munkahelyek, de ez nem mindig van így. Számos teljes munkaidős óránként munkahely-hez jelentős fizetést és jó hasznot. Sokan inkább óránként munkahely, mert a rugalmasság, és gyakran, hogy a munkavállalók elhagyják a munkájukat az irodában.

Íme 15 legnépszerűbb, magas fizető óránként munkahely. Ezek a munkák közül néhány a legnépszerűbb óránként munkahely ma alapuló leggyakoribb feladat keresések Indeed.com. A bér adatok a Bureau of Labor Statistics’ május 2017 becsléseket. Az átlagjövedelem felsorolt ​​átlagos órabére az egyes foglalkozás.

Adminisztratív asszisztens / titkár

Titkárok és adminisztratív asszisztensek végre irodai és szervezeti feladatokat a szervezet. Munkájukat szinte minden iparágban, beleértve a jogi, orvosi, és a kormány.

Pay függ az ipar és bonyolítja a titkár feladatait. Például, vezető titkár és végrehajtó adminisztratív asszisztens, aki dolgozik a felső vezetők, lehet keresni akár átlagosan $ 27.60 / óra.

Átlagos adminisztratív asszisztens Fizetés: $ 18.21 / óra

Fogászati ​​asszisztens

Fogászati ​​asszisztensek dolgoznak fogorvosi, teljesítő különböző feladatok kezdve a betegellátás rögzíteni tartása bizonyos laboratóriumi munka.

Egyes államok megkövetelik, hogy a fogászati ​​asszisztensek lekerül egy akkreditált program, és adja át az állami igazolás és engedélyezés vizsga, míg más államok csak akkor kéri on-the-job képzés.

A legtöbb fogászati ​​asszisztens teljes munkaidőben dolgozik, de sokan úgy dönt, hogy részmunkaidőben dolgoznak. Egyes fogászati ​​asszisztens dolgozik esténként vagy hétvégén, attól függően, hogy hivatalok óra.

Átlagos fogászati ​​asszisztens Fizetés: $ 18.09 / óra

pénzügyi ügyintéző

Pénzügyi ügyintéző végre a különböző adminisztratív feladatok a bankok, biztosító társaságok és egyéb szervezetek.

Különös pénzügyi ügyintéző állások között mozog bank vehetnek a könyvelők a munkáltatói ügyintézők. A legtöbb hivatalnokok igényel a középiskolát és az on-the-job képzés, bár néhány speciális hivatalnokok igényel főiskolai diplomát üzleti vagy közgazdasági.

Átlagos Pénzügyi ügyintéző Fizetés: $ 18.60 / óra

Építőmunkás

Építőipari munkások elvégzésére számos feladatot építkezéseken, kezdve készül építkezéseken kirakodás anyagok gépkezelés. Építőipari munkások segíthetnek épületeket építeni, lerombolja az épületek, utak építésére, vagy ásni alagutak vagy tengelyek.

Egyes építőipari munkás önálló, míg mások egy építési vállalkozó vagy cég. A legtöbb építőipari munkások igényelnek rövid on-the-job képzés, bár néhány építőmunkások folytatnak szakmai programokat kínálnak a műszaki oktatás.

Egyes munkások keresni bizonyítványok különleges képességek, mint a beton befejező tanulni, hogy végre több szakmai munkát, amely lehet keresni nekik több pénzt.

Átlagos Építési Laborer Fizetés: $ 16,080 / óra

Ügyfélszolgálati munkatárs

Ügyfélszolgálati képviselői az ügyfelekkel egy szervezet, válaszol a kérdésekre a szervezet termékeinek és szolgáltatásainak, valamint kezelése vevői megrendelések, visszatér, és a panaszok.

Ezek az ügyfelekkel személyesen vagy telefonon vagy az interneten. Ismétlés működhet szinte minden iparág, kezdve a lakossági finanszírozása a biztosítást.

Sok ismétlés dolgozik részmunkaidőben, de előfordulhat, reggel, este, vagy késő éjszakai műszakban. Ezek a munkák jól alkalmas azok számára, akik szükség van egy rugalmas munkarend.

Átlagos ügyfélszolgálati munkatárs Fizetés: $ 15.81 / óra

Szállítási szolgáltatások Tehergépkocsi-vezető

Szállítási szolgáltatások kamionsofőrök pick up, szállítás és lehull áruk kis földrajzi területen, mint például a megyei vagy városi. Egyes vezetők, ismert kisteherautó vezetők, hogy a termékeket egy elosztó központ a különböző szállítási helyek.

Egyes vezetők is szolgálnak kereskedelmi dolgozók; ajánlják termékeket az ügyfelek, mint teszik szállítások. Hajtóerői megkövetelik a jogosítványt, és általában kap rövid on-the-job képzés.

Helyi szolgáltatás Tehergépkocsi-vezető Átlagos Fizetés: $ 14.06 / óra

Buszsofőr

Buszvezetők közlekedés az emberek olyan helyekre, mint például az iskolai, munkahelyi és különleges eseményekre. Egyes (például autóbusz vezetők és az iskolai buszvezetők) vezetni rendszeres útvonalak, míg mások közlekedési ügyfelek folyik okleveles utazások.

A vezető fizetés ütemezése és függ az adott munkát. Transit buszvezetők lehet keresni akár $ 18,46 / óra, de lehet, hogy dolgozni hétvégén vagy este műszakban.

Iskolai buszvezetők keresnek átlagosan $ 14,93 / óra, de csak akkor működik, ha az iskola működik.

Átlagos buszvezető Fizetés: $ 15.87 / óra

Phlebotomist

Phlebotomists vérvételre betegektől származó mintákban. Ezek egy részét a nagyobb orvosi laboratóriumi csapatok kórházakban, orvosi rendelőkben, valamint a diagnosztikai laboratóriumokat. Phlebotomists kell egy középiskolai diploma vagy GED

Egyes államok megkövetelik, hogy phlebotomists állami engedélye vagy tanúsító is. Számos más pozíciókat egy laboratóriumi csapat, de phlebotomist pozíciókat, különösen a jelenleg nagy a kereslet.

Átlagos Phlebotomist Fizetés: $ 16.19 / óra

Szerelő

Összeillesztő és réztermék építeni a különböző termékek kezdve motorok repülőgépek játékokra. Ők is felelősek teszteli a minőségét a kész termékeket. Összeillesztő jellemzően dolgozni gyárak.

A legtöbb szerelő pozíciók szükséges a középiskolát, és néhány on-the-job tapasztalat. Azonban néhány speciálisabb helyzetben igényelnek formális oktatás révén a műszaki iskolák; ezeket a pozíciókat általában többet fizetni pénzt. Például repülőgép-összeszerelő (igénylő műszaki ismeretek) lehet keresni átlagosan $ 26.64 / óra.

Átlagos assembler és hamisító Fizetés: $ 15.31 / óra

Orvosi asszisztens

Orvosi asszisztensek végezni a különböző klinikai és adminisztratív feladatokat az egészségügyi szakemberek irodáiban. Feladatok terjedhet segíti a beteg vizsgálatok ütemezési beteg találkozások.

Orvosi asszisztensek általában kell egy középiskolát és az on-the-job képzés, de nincs kötelező engedély vagy tanúsítvány. Mint phlebotomist pozíciókat, orvosi asszisztens pozíció jelenleg emelkedik.

Átlagos Medical Assistant Fizetés: $ 15.61 / óra

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *