En liste over de best betalte timebaserte stillinger

Posted on

En liste over de best betalte timebaserte stillinger

Noen mennesker tror at jobber som betaler per time betaler mindre enn lønnet jobb, men det er ikke alltid tilfelle. En rekke heltidstimebaserte stillinger har betydelige lønn og gode ytelser. Mange foretrekker timebaserte stillinger fordi de gir mulighet for fleksibilitet, og ofte lar arbeiderne til å forlate sitt arbeid på kontoret.

Her er 15 av de mest populære, høyt betalende timebaserte stillinger. Disse jobbene er noen av de mest populære timebaserte stillinger i dag, basert på de mest vanlige jobb søk på Indeed.com. Lønns data er fra Bureau of Labor Statistics’ mai 2017 estimater. De gjennomsnittlige inntekter oppført er gjennomsnitts timelønn for hver okkupasjon.

Administrative Assistant / sekretær

Sekretærer og administrative assistenter utføre geistlige og organisatoriske oppgaver for en organisasjon. De jobber i nesten alle bransjer, inkludert jus, medisin, og regjeringen.

Betal avhenger av industrien og kompleksiteten av sekretærens oppgaver. For eksempel, utøvende sekretærer og utøvende administrative assistenter, som arbeider for toppledere, kan tjene opp til et gjennomsnitt på $ 27,60 / time.

Gjennomsnittlig Administrative Assistant Lønn: $ 18,21 / time

Tannlegeassistent

Tannhelsesekretærer jobber i tannlegekontor, utføre en rekke oppgaver som spenner fra pasientbehandling til journalføring til noen laboratoriearbeid.

Noen stater krever at tannhelsesekretærer oppgradere fra et akkreditert program og bestå en statlig sertifisering eller lisensiering eksamen, mens andre stater krever bare on-the-job training.

De fleste tannhelsesekretærer arbeide full tid, men mange velger å jobbe deltid. Noen tannhelsesekretærer jobbe kvelder eller helger, avhengig av deres kontorenes timer.

Gjennomsnittlig tannhelsesekretær Lønn: $ 18,09 / time

Financial Clerk

Finansielle funksjonærer utføre ulike administrative oppgaver for banker, forsikringsselskaper og andre organisasjoner.

Spesifikke finansielle kontorist jobber varierer fra bank fortellerne til regnskapsførere til lønn funksjonærer. De fleste funksjonærer krever en high school diplom og on-the-job training, selv om noen spesialiserte funksjonærer krever en høyskole grad i business eller økonomi.

Gjennomsnittlig Financial Clerk Lønn: $ 18,60 / time

Bygningsarbeider

Konstruksjons arbeidere utføre en rekke oppgaver på byggeplasser, som strekker seg fra fremstilling av byggeplasser til losse materialer til bruk av maskiner. Bygningsarbeidere kan bidra til å bygge bygninger, rive ned bygninger, bygge veier, eller grave tunneler eller sjakter.

Noen bygningsarbeidere er selvstendig næringsdrivende, mens andre jobber for en konstruksjon entreprenør eller selskap. De fleste bygningsarbeidere krever kort on-the-job training, selv om noen bygningsarbeidere deltar i læretid programmer som tilbyr tekniske instruksjon.

Noen arbeidere tjene sertifikater i spesielle ferdigheter som betong etterbehandling for å lære å utføre mer spesialisert arbeid, som kan tjene dem mer penger.

Gjennomsnittlig Construction Arbeider Lønn: $ 16,080 / time

Kundeservice representant

Kundeservice representanter samhandle med kunder i en organisasjon, svare på spørsmål om organisasjonens produkter og tjenester, og håndtering kundeordre, returer, og klager.

De kan kommunisere med kunder i person, eller via telefon eller internett. Reps kan arbeide i nesten alle bransjer, fra detaljhandel til å finansiere til forsikring.

Mange representanter jobber deltid, og kan fungere morgen, kveld, eller sent nattskift. Disse jobbene er godt egnet for folk som trenger en fleksibel arbeidsplan.

Gjennomsnittlig Kundeservice Lønn: $ 15,81 / time

Levering Services Truck Driver

Levering av lastebilsjåfører plukke opp, transport, og slippe av varer innenfor et lite geografisk område, for eksempel et fylke eller tettsted. Noen drivere, kjent som lett lastebil drivere, bringe varer fra et distribusjonssenter til ulike leverings steder.

Noen drivere også fungere som salgsarbeidere; de anbefaler produkter til sine kunder som de gjør leveranser. Drivere krever førerkort, og får vanligvis kort on-the-job training.

Levering Tjenester Truck Driver Gjennomsnittlig Lønn: $ 14,06 / time

Bussjåfør

Bussjåfører transportere folk til steder som skole, arbeid, og spesielle arrangementer. Noen (som transitt bussjåfører og skolen bussjåfører) kjører faste ruter, mens andre transport klienter skjer chartret turer.

En sjåfør lønn og tidsplan kan variere avhengig av den bestemte jobben. Transit bussjåfører kan tjene opp til $ 18,46 / time, men de kan ha for å jobbe helg eller kveldsskift.

Skole bussjåfører tjene et gjennomsnitt på $ 14,93 / time, men de fungerer bare når skolen er i sesjon.

Gjennomsnittlig Bus Driver Lønn: $ 15,87 / time

phlebotomist

Phlebotomists samle blodprøver fra pasienter. De er en del av større medisinske laboratorium lagene i sykehus, legekontorer, og diagnostiske laboratorier. Phlebotomists må ha en high school diplom eller GED

Noen stater krever at phlebotomists ha en statlig lisens eller sertifisering også. Det finnes en rekke andre stillinger innen et laboratorium lag, men phlebotomist posisjoner, i særdeleshet, er for tiden i høy etterspørsel.

Gjennomsnittlig Phlebotomist Lønn: $ 16,19 / time

assembler

Montører og produsenter konstruere ulike produkter, fra motorer til fly til leker. De kan også være ansvarlig for å teste kvaliteten på de ferdige produktene. Montører vanligvis arbeider i fabrikker.

De fleste assembler stillinger krever en high school diplom og noen on-the-job erfaring. Men noen av de mer spesialiserte stillinger krever mer formell utdanning gjennom tekniske skoler; disse stillingene har en tendens til å betale mer penger. For eksempel kan fly montører (som krever teknisk kunnskap) tjene et gjennomsnitt på $ 26,64 / time.

Gjennomsnittlig Assembler og Fabricator Lønn: $ 15,31 / time

Medisinsk assistent

Medisinsk assistenter utfører en rekke kliniske og administrative oppgaver i helse utøvernes kontorer. Oppgaver kan variere fra å hjelpe med pasientundersøkelser til planlegging pasienten avtaler.

Medisinske assistenter vanligvis må ha en high school diplom og on-the-job training, men det er ingen nødvendig lisens eller sertifisering. Som phlebotomist posisjoner, medisinsk assistent stillinger er for tiden på vei oppover.

Gjennomsnittlig Medical Assistant Lønn: $ 15,61 / time

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *