Tips for bruk av Resume nøkkelord

Posted on

Tips for bruk av Resume nøkkelord

Gjenoppta søkeord er kritisk for å hjelpe deg å få din CV lagt merke til av arbeidsgivere. Ved å inkludere søkeord i din CV og følgebrev, vil du øke sjansene dine for landing en jobb intervju.

Nøkkelord er ord eller korte setninger som er knyttet til spesielle krav til en jobb. De er de ferdigheter, evner, legitimasjon, og kvaliteter som en hiring manager ser etter i en kandidat.

Når en hiring manager ser gjennom en haug av CVer, skanner han eller hun hver gjenoppta å finne disse søkeordene. Mange selskaper selv bruker automatiserte søkeren sporingssystemer (ATS), også kjent som talent styringssystemer, for å screene kandidater til ledige stillinger.

En måte en ATS fungerer er å eliminere gjenopptar som mangler visse søkeord. Hvis programvaren eller ansette manager ikke oppdager noen av søkeordene i din CV eller søknad, kan søknaden bli kastet ut. Ved å inkludere søkeord i din CV eller følgebrev, vil du demonstrere, på et øyeblikk, at du passer kravene til stillingen.

Typer Resume nøkkelord

Din CV søkeord bør inneholde spesifikke jobbkrav, inkludert dine ferdigheter, kompetanse, relevante legitimasjon, og tidligere stillinger og arbeidsgivere. I hovedsak bør søkeord være ord som, på et øyeblikk, vil vise ansette manager at du er en god passform for jobben.

For eksempel, basert på erfaring, en kandidat for en ansatt fordeler lederstilling kan bruke følgende gjenoppta søkeord:

 • Lønn og planer
 • Helsesektoren fordeler
 • fordel politikk

En kundebehandler kan omfatte:

 • Kundeservice
 • Kunde tracking system
 • Dataferdigheter
 • Ordreinngangen erfaring

Tips for å finne nøkkelord
anmeldelse jobbannonser som ligner på de stillingene du er interessert i og se etter nøkkelord for å innlemme i din CV. Søk etter ledige stillinger som passer din bakgrunn eller erfaring og søker etter buzzwords. Søkeord eller setninger vil bli spredt over hele stillingsannonse og i “kvalifikasjoner” og “ansvar” seksjoner. Innlemme de populære søkeord i din CV.

Også gjennom selskapets hjemmeside for mulige søkeord. Utnytte søkeord som selskapet bruker for å beskrive seg selv for å vise at du er en god plass for dem. Du kan finne dette språket på selskapets “Om oss” web side, eller i stillingsannonse selv. For eksempel, hvis selskapet identifiserer seg selv som “kreativ”, du kan innlemme “kreative” og “kreativitet” i din CV. Det er viktig å oppdatere søkeordene på din CV for å sikre at de samsvarer med selskapets språket.

Tips for bruk av nøkkelord i din CV

Vær spesifikk. Ta med søkeord som er så tett knyttet til den spesifikke jobben som mulig. Jo mer fokusert og spesifikk du er på ditt språk, jo bedre er sjansen du har til å vise du er en god match, og blir plukket opp av CV skanneprogramvare.

Vet selskapets verdi proposisjoner. Selskapets påstand er hva skiller det fra konkurrentene. Sørg for at din CV søkeord og din erfaring er formatert på en måte å reflektere selskapets merkevare. For flere søkeord eller setninger som er viktige for selskapet, gå til selskapets Linkedin for å se hvordan de beskriver seg selv. Sørg også for å klikke på profilene til selskapets ansatte og søke etter lignende stillinger som du søker til, med særlig vekt på hvordan de beskriver seg selv som verdifulle medlemmer av selskapet.

Bruk så mange søkeord som mulig. Kontroller at du har rørt på de fleste, om ikke alle, av søkeord som er relevante for hver stilling. Selvfølgelig, ikke bruk en ferdighet søkeord hvis du ikke har denne ferdigheten. Inkorporere så mange riktige søkeord som mulig som hjelper deg passer dine kvalifikasjoner til jobben. Imidlertid må søkeordene være hensiktsmessig og flyte sømløst gjennom din CV. Med andre ord, ikke overdriv.

Bland opp søkeordene. Ta med en blanding av ulike typer søkeord, inkludert myke ferdigheter, hard trening, industri buzzwords, sertifiseringer og mer. Ved hjelp av en rekke søkeord vil vise at du har alle de forskjellige kvaliteter som er nødvendige for jobben. Også, kan selskapets CV skanneprogramvare være programmert for et bestemt søkeord, slik at du ønsker å ta med synonymer for søkeordene. For eksempel kan du ha “utvikler” som søkeord på CVen, men selskapet bruker “skaperen” i stedet.

Ved å bruke flere versjoner av søkeord og fraser, vil din CV har en bedre sjanse for å bli plukket opp av et skanneprogram.

Sett søkeordene overalt. For en arbeidsgiver eller en program for å finne søkeordene, dryss søkeord i hele din CV. Du kan innlemme disse ordene inn din CV oppsummering uttalelse, siste stillingsbeskrivelser, kompetanse delen av CV, og noen annen del av din CV som synes hensiktsmessig. Det kan også være en god taktikk for å plassere de viktigste søkeordene i en egen “kjernekompetanse” tabellen i begynnelsen av CV-en din, rett etter din CV oppsummering uttalelse.

Dette vil hjelpe ord for “pop” på siden.

Gjennomgå en CV Eksempel

Dette eksempelet inkluderer søkeord i “kjernekompetanse” delen, samt i beskrivelsene for hver stilling.

Geoffrey Gold
1234 Spruce Hills Parkway
Milwaukee, WI 53205
555-555-5555
ggold@email.com

kvalifikasjoner oppsummering

Kostnadsbevisste og analytisk gløgg  Kompensasjon og fordeler manager  tilbyr 10 års kompetanse optimalisere fordelsprogrammer for store arbeidsgivere i industrien.

Kjernekompetanse : Fordeler Administrasjon, Benefit politikkutvikling, ansattes oppbevaring strategier, HR filbehandling, prosessevaluering og forbedringer, økonomisk analyse og prognoser

Profesjonell erfaring

XYZ Manufacturing Corporation, Milwaukee, WI
Kompensasjon og fordeler leder , 02/2013-Present
Utnytt dyp kunnskap om gjeldende kompensasjon og lønn strukturer for å strukturere og gjennomføre kostnadseffektive fordeler pakker for 1200-medlem arbeidsstyrke. Regissert stab av 5 HR assistenter i å kommunisere fordelene informasjon, retningslinjer og prosedyrer for personell.

 • Re-hentet primære helsetjenester fordeler leverandør, redusere programkostnadene med 57%.
 • Flittig sikre bedriftens samsvar med alle styrende føderale og statlige forskrifter.

UNITED MANUFACTURING, Milwaukee, WI
Kompensasjon og fordeler Specialist , 06 / 2008-02 / 2013
Dyktig klassifisert nye medarbeidere for å bestemme og initiere fordelsprogrammer. Utdannet personell i ledige fordeler og søknadsprosesser; utarbeidet og distribuert baserte rapporter.

 • Spilt avgjørende rolle i å sikre utøvende buy-in for en ny kompensasjon struktur som økt hastighet av ansattes valgbarhet etter tilgjengelige ytelsesnivåer.
 • Laget en effektiv fil styringsprosess som eliminerte en alvorlig arkivreserve i løpet av seks uker etter første inntak.

Utdanning og legitimasjon

Associate Degree i Human Resource Management
WISCONSIN Indian teknisk fagskole, Ashland, WI

Tekniske Proficiencies : Microsoft Office Suite (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) og People kompensasjon programvare

Ved hjelp av søkeord i følgebrevet

Du bør inkludere søkeord i følgebrevet i tilfelle følgebrevet er skannet. Selv om følgebrev ikke er skjermet av et program, vil du ha en bedre sjanse for å bli valgt til et intervju som en kvalifisert kandidat hvis søkeord og fraser er oppført i løpet av følgebrev.

Ta med søkeord i kroppen av brevet ditt, og pass på at de samsvarer med de viktigste søkeord og ferdigheter som er nevnt i stillingsannonse. En effektiv måte å gjøre dette på er å beskrive relevante ferdigheter og prestasjoner i punkt, søkeord lastede uttalelser i andre eller tredje avsnitt av brevet. Ved å bruke søkeordene strategisk i følgebrevet, vil du være i stand til å overtale ansette manager å gi alvorlige oppmerksomhet til tilhørende CV.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *