Fordeler og ulemper med å jobbe for Statens

Posted on

Fordeler og ulemper med å jobbe for Statens

Når du tenker på regjeringen, hva kommer inn i hodet ditt? For mange kan bilder av USAs president, Capitol Hill, og Lincoln Memorial kommer til tankene. De er uutslettelig bilder av amerikanske myndigheter, men de har ikke helt representerer den dag-til-dag funksjoner av hvordan virksomheten i Folke blir gjort. For den typiske offentlig ansatt, ville flere vanlige bildene være på innsiden av en bås, baksiden av en søppel lastebil, eller fylket fengsel.

Noen jobber egner seg til regjeringens arbeid: politifolk, brannmenn, sosialarbeidere og lignende. Andre, slik som regnskapsførere, programmerere og menneskelige ressurs spesialister, finnes i både privat og offentlig sektor. Så, hvordan du velge om du jobber i privat eller offentlig sektor trenger? Som enhver beslutning, det er positive og negative for å vurdere.

proffene

De beste aspektene av en regjering jobb inkluderer:

  • Stabilitet: I motsetning til privat sektor hvor bedrifter kan gå ut av business, regjeringen aldri går ut av business. Etater og kontorer kan stenge eller forvandle seg til nye former, men det vil alltid være statlige arbeidsplasser. Ansatte vil alltid være nødvendig for å fullføre oppgaver eneste regjeringen gjør, og flere ansatte vil alltid være behov for å støtte dem.
  • Fleksibilitet: I de aller fleste posisjoner, kan arbeiderne lett opprettholde en sunn balanse mellom jobb. I tillegg telependling og alternative arbeidsplaner er vanlig i offentlige etater. For jobber som krever ansatte til å gjennomføre mye av sin virksomhet utenfor kontoret, har offentlige organisasjoner begynt å tilby utstyr for å legge til rette for en mobil arbeidsstyrke.
  • Fordeler: Regjeringen fordeler nesten alltid overgå private fordeler pakker. Ansatte har ofte overlegne helsetjenester planer med lavere kostnader og gunstige pensjonsordninger. I langvarig nedgangstider, offentlige og privat sektor nytte pakker både bli verre. Likevel regjeringen fordeler forbli bedre.
  • Avspasering: La tidsperiodiseringer er generøse, og ledere har en tendens til å være ettergivende i godkjenning av ferietid. Federal helligholdes. Statlige og lokale myndigheter noen ganger har sine ekstra fridager.

Cons

De verste sidene ved en statlig jobb inkluderer:

  • Slow lønnsvekst: Cost-of-levende justeringer godkjent for statsansatte sjelden holde tritt med inflasjonen, og fortjener høyninger er gitt til bare en liten prosentandel av topp artister. For store lønnsøkninger, statsansatte må konkurrere om ledige stillinger med høyere lønn. Holde den samme jobben i samme organisasjon er ikke mulig hvis du ønsker å få en av de høyeste lønningene.
  • Avkortet inntjeningspotensialet: Statlig ansatte gis langt mindre enn sine private sektor kolleger. Å treffe de store lønnings, høyt nivå statsansatte hoppe til privat sektor.
  • Lave nivåer av kontroll: Byråkrati ikke bare frustrere borgere. Det plager også offentlig ansatte som ønsker å få ting gjort raskt. Forventer at alle store og mange mindre beslutninger om å gå gjennom noen form for formell godkjenningsprosessen.

Uansett hva du ønsker å gjøre, er sjansen stor for at du kan gjøre det for regjeringen. Du trenger bare å sørge for at du er villig til å sette opp med de negative sidene i bytte for positive.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *