Hva du bør stille før du signerer med en Modeling Agency

Posted on

Hva du bør stille før du signerer med en Modeling Agency

Som modell, bør du intervjue modellering byrå så mye som de er intervjue deg som en potensiell modell. Når du først møte med et modellbyrå, vil de be deg om alle slags spørsmål om hvorfor du ønsker å være en modell, type modellering du vil, og hvorfor du valgte sin handlefrihet. Disse grunnleggende spørsmålene vil hjelpe etaten bli kjent med deg og din personlighet, slik at de kan avgjøre om du er en god løsning for deres virksomhet.

Men, akkurat som de er dimensjonering deg opp for en plass i sitt firma, må du evaluere etaten for å se om de vil være best passer for deg.

Spørsmål til Spør en Modeling Agency

Like viktig som intervjueren spørsmål til deg og svarene dine er, er det også viktig å huske at du intervjue byrået også. Før du signerer med et modellbyrå, må du vise dem at du er profesjonell, engasjert og begeistret om modellkarriere ved å gjøre så mye forskning som mulig (tilbringe litt kvalitetstid Googling dem eller ringe rundt) og ved å spørre dem de riktige spørsmålene.

La byrået lede intervjuet, men ikke vær redd for å si hva du har på hjertet når tiden er riktig. Og husk, det er ingen skam i å spørre agenten til å gjenta noe eller forklare det nærmere. Bli med et byrå er en stor avtale, og du må være 100% sikker på hva du registrerer deg for.

Vær klar til å gjøre noen aktiv lytting som du stille disse spørsmålene. Du kan selv ønsker å ha en notisblokk og penn hendig å skrive ned sine svar.

Må jeg delta på modellering skole?

Det er ingenting galt med å gå til modellering skole du bare ikke trenger modellering klasser for å bli modell. Ingen av de topp modellbyråer i New York, Paris, Milano eller Tokyo kreve at en modell går til modellering skolen før de blir signert.

Hvis et byrå krever at du registrerer deg for klassene sine før de skal representere deg, vil du kanskje se andre steder.

A Boutique Agency eller en større Agency?

Landing en kontrakt med en stor etat bør være topp prioritet, men størrelsen på byrået er like viktig som sitt rykte. Store byråer med mange modeller på sin liste kan ha en endeløs strøm av kunder som banker på sin egen dørstokk, men det betyr også at det er mer konkurranse mellom modellene. Som en ny modell spesielt, kan du ikke få den personlige oppmerksomheten du trenger for å videreutvikle din karriere.

Så, hvis du bare starte opp, kan du oppleve at en mindre boutique byrå er mer din stil.

Hvem er noen av klienter byråets?

Høring om etatens øverste kunder vil gi deg innsikt i kvaliteten på byrået samt typer markeder de dekker. Noen byråer fokusere mer på glamour typen modellering, mens andre kan bestille flere jobber for kommersielle eller redaksjonelle modeller. Det er ingen mening i å signere med en high-fashion byrå hvis du er først og fremst en kommersiell modell.

Hva typer jobber Do du bestiller for modellene?

Det er nyttig å vite nedbryting av de typer modellering jobber innenfor etaten. Hvor mye er rullebanen og hvor mye arbeid er redaksjonelle? Spør også om hvor mange prosent av kommersielle arbeid, trykte medier eksponering, og salgsfremmende.

Deres svar vil hjelpe deg å avgjøre om dine karrieremål samsvarer med hva etaten har å tilby.

Hva er din provisjonssatser?

Du må forstå kontrakten de bruker. I USA, legitime byråer gjør sine penger på provisjon. Hastigheten varierer, men generelt, byråer trekke 10% til 20% av det du tjener. Med andre ord, bare de får betalt når du får betalt. Etaten kan også kreve klienten opp til ytterligere 20% som en serviceavgift.

Husk at modeller anses å være selvstendig næringsdrivende entreprenører i stedet for ansatte i etaten. Dette betyr at det er helt normalt for modeller å investere i egen oppstartskostnader som ikke har noe å gjøre med byrået, for eksempel modellspeider tjenester, nettside profiler, komp kort og photoshoots. Det er også opp til deg å filen din skatt og gjøre kvartalsvis beregnet skatt betalinger.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *