Overraskende ting du kan selge Online

Posted on

Overraskende ting du kan selge Online

Takket være internett, langt borte er de dagene av schlepping ting ut til forgården, overvinne noen tegn opp og håper det ikke regn, slik at folk vil komme å kjøpe dine uønskede ting. Nå har du så mange alternativer for å selge ting på nettet.

Og det er så mye å selge! Du er ikke lenger begrenset til å selge den slags ting du ville finne på en gammeldags verft salg. Her er 7 overraskende ting du kan selge på nettet for å få inn litt ekstra penger.

Din familie og klærne

Når midtpunktet i verftet salg, selger klær er ikke bare enklere med hjelp av internett, det er mer lukrativt. I gamle dager måtte du pris ting lav på grunn av den begrensede størrelsen på kundebase på verftet salg entusiaster, som også var sannsynligvis en sparsommelig gjeng. Nå, hvis du har fin ting, kan du få gode priser for det på nettet.

Fordi barn vokser ut av klærne så raskt, foreldre ofte både kjøpe og selge sine klær på nettet. Men det er ingen grunn til å begrense deg til bare å selge barna ut dyrket elementer. ThredUp, en av de første forhandlerne kjøp og salg av brukte klær på nettet, begynte som en måte å selge barneklær, men nå har det utvidet til kvinners klær og tilbehør. Måten det fungerer på er at du bestiller en “renseveske,” pakke den opp med feilfrie, topp merkevarer elementer og sende den av ved hjelp av en forhåndsbetalt etikett. ThredUp vil bestemme verdien av elementene og betaler du via PayPal eller et forhåndsbetalt Visa. Det er ingen garanti for at varene vil bli akseptert, og det er en avgift for å ha elementene returnert. Imidlertid ikke selskapet ha en inntjening estimator på området, slik at du kan avgjøre om elementene er sannsynlig å bli akseptert.

Bilder

Hvis du elsker å ta bilder (og du er god på det), kan du tjene penger ved å selge bilder på nettet. På mange måter Internett er den store leveler av muligheter. Det spiller ingen rolle så mye hva legitimasjon er så mye som hvor godt arbeidet er.

Det finnes dusinvis av online stock photography etater der du kan laste opp bilder, videoer eller illustrasjoner og betales hver gang noen nedlastinger ett. Eller, bør du vurdere å bryte inn i virksomheten av fast eiendom fotografering med en av online selskaper som tilbyr denne tjenesten til agenter. Det er ikke veldig lukrativt, men det vil tillate deg å bygge en portefølje som kan utnyttes til mer arbeid med en verden i ditt lokale marked.

Hvis du er en kunstner på hjertet, selge utskrifter av arbeidet, men la en online selskapet gjør alt den kjedelige jobben med å skrive, komponere og sender det til kundene dine.

Ditt Bryllup Items

Hvis du hadde stor eller mellomstor bryllup, har du sannsynligvis brukt mye penger på ting som du aldri forventet å kjøpe eller å bruke igjen. Så nå at det er bare en stor lykkelig minne, trenger du fortsatt trenger lysestaker og midtgangen runner å huske det av?

Hvis ikke, kan du bruke internett til å selge disse tingene på nettet til andre bruder og sende dem av ved å bruke en tjeneste som Tradesy (som tar en provisjon) eller publisere dem på Ebay. En annen måte å bruke internett er å selge ting lokalt ved hjelp av online rubrikkannonser på nabolag sider som Nextdoor eller på Facebook og Craigslist. Når kjøpere kan plukke opp gjenstander og ikke betale for frakt, kan ting hente en høyere pris.

Selvfølgelig er brudekjole i stor billett element. Hvis du ikke føler deg altfor sentimental om å selge det, det er mange steder å selge din brudekjole på nettet. Du kan gjøre det bedre å selge det på nettet i stedet for lokalt fordi du vil ha en større pool av potensielle kjøpere. Også det er bedre å selge den snart etter bryllupet mens den fortsatt er i stil enn å vente flere år. Her er steder å selge din brudekjole på nettet:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

I tillegg til disse stedene, kan du prøve å selge kjolen bruke lokale nett verftet salg eller bytte møte sider på sosiale medier. Mange bruder skuring disse nettstedene for gode kjøp, spesielt for alt tilbehør. Du er mindre sannsynlig å finne en annen brud i ditt lokale område som bare er din størrelse og som ønsker kjolen din. Men hvis du gjør det, kan det spare deg for kommisjonen.

Din mening

Du vet hva de sier om meninger riktige? Alles fikk en. Det å være tilfelle, er din mening sannsynligvis ikke en av de mer verdifulle ting du kan selge. Men meninger står fritt til å komme med, så hvorfor ikke gjøre litt penger på deg i fritiden.

Selge din mening ved å ta undersøkelser på nettet har vært en penger å lage mulighet på internett for nesten like lenge som det har eksistert. Nå, med penger for å lage mobiltelefon apps er det enklere enn noensinne å tjene penger med undersøkelser når du har litt tid til å drepe; for eksempel når du venter på å plukke opp barnet på skolen eller på kollektivtransport.

Hva er du egentlig selger er synspunkt av noen i demografisk gruppe. Når du registrerer deg for å fylle ut spørreundersøkelser må du gi mye informasjon om deg selv: plassering, utdanning, interesser, kjøpevaner, alder, kjønn, etc. Du vil da bli matchet med undersøkelser om produkter og tjenester som blir målrettet til folk som deg. Så hvor mange undersøkelser du får avhenger av hvor mange markedsførere er interessert i å appellere til folk som deg og hvor mange andre som passer dine demografi gjør undersøkelser.

Husk, skjønt, noen av de fallgruvene ved å ta undersøkelser : Undersøkelser ikke alltid betale i kontanter. Noen ganger de betaler i gavekort eller kuponger. Noen ganger de betaler i belønning poeng. Det er vanligvis tjene terskler for å motta betalinger. Online undersøkelser har også potensial til å være svindel. For å unngå disse arbeide hjemme svindel, ikke gi ditt kredittkort eller bankkonto nummer i undersøkelsen. Ikke betal for muligheter eller lister over undersøkelsen. Disse er alltid signaler om en svindel.

Steder å ta elektroniske undersøkelser:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

din kompetanse

Mye mer verdifullt enn din mening er din kompetanse. Og det er mange forskjellige måter å selge din kompetanse. Hvis du har spesialisert kunnskap om omtrent alle fag, det er sikkert noen der ute er villige til å betale for det. Spørsmålet er hvordan markedet og tjene penger på kunnskap.

Du kan:

 • publisere en eBok
 • arbeid som nettlærer
 • opprette din egen online, e-læring innhold på et nettsted som Udemy
 • lage en webside eller blogg eller bli en freelance forfatter
 • eller bygge en freelance karriere som konsulent.

Alle disse ta en investering av tid og muligens penger til å lønne seg i det lange løp. Men hvis du ønsker en rask start på å selge din kompetanse, prøve å teste nettsider eller svare på spørsmål på områder som PrestoExperts eller Createpool .

Håret ditt

Markedet for menneskelig hår er en stor bedrift, og internett gjør det enkelt for nesten alle som har ønsket hårtype å selge håret.

Så hva er det ønskede hårtype? Det bør være lang, tykk og sunn. Minimum lengde er 6 inches, men jo lenger jo bedre. Vekt er en viktig faktor i verdi; men det ikke kan måles nøyaktig inntil håret er kuttet, slik tykkelse, målt ved omkretsen av hår når bundet sammen, kan være en god målestokk for tykkelsen. En 1- eller 1,5 tommer hestehale ville bli betraktet tynn. Som for helse, er den ideelle “jomfru hår”, som er hår som aldri har blitt farget, rettet, kjemisk behandlet eller blåst tørr. Hvis du er en røyker som kan redusere verdien av håret ditt. Fargen er ikke så viktig faktor, men mindre vanlig det naturlige hårfarge (f.eks blondt og rødt) jo mer verdifullt hår.

Hvor mye er håret verdt? Det minste man kunne forvente for jomfru hår er ca $ 10 per tomme. Non-jomfru hår kan ta så lite som $ 5 per tomme eller det kan bare være noe marked for det. Stedene å selge håret på nettet er markedsplasser, så selgerne kjøpe annonser for håret og kjøpere kontakte dem. Vanligvis markeds ikke tar en provisjon men les vilkårene for tjenesten nøye. Her er noen av de elektroniske hår markeds:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Morsmelk

Hva er gammelt er nytt. Igjen internett gjør en ny vri på en gammel praksis. Før formel ble oppfunnet, kan kvinner som ikke kunne sykepleier sine barn ansette en amme for å gi morsmelk til barnet sitt. Det er ikke gjort helt på samme måte lenger, men nå med brystpumper og internett er det et marked for morsmelk. Ammende kvinner kan pumpe og fryse og sende ut sine morsmelk og få betalt for det.

Her er noen steder å selge morsmelk online:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *