Slik sender du inn dine bilder til modellbyråer

Posted on

Slik sender du inn dine bilder til modellbyråer

I hovedsak er det fire måter å sende bilder til lokale og internasjonale modellbyråer. Du kan sende dem selv via e-post eller post, har din eksisterende byrå sende dem, har en online modell speiderselskap sende dem for deg, eller prøve lykken med sosiale medier.

Å ha en erfaren agent eller profesjonell modell speiding firma gjøre jobben for deg er alltid den beste tilnærmingen. Men hvis du ønsker å gjøre det selv, er det viktig å gjøre det riktig. Mange nye modeller ikke innser at det er ikke bare bildene som etatene ser på. Det er også hvordan du presenterer bildene dine til dem som teller.

Hvis du sender bildene dine på en slurvete måte, så gjør det agenter lurer på om du mangler den nødvendige oppmerksomhet på detaljer ferdigheter en modell trenger. Hvis du er tilfeldig i korrespondansen snarere enn profesjonelle, kan agentene tror du har en forhøyet følelse av verd. Det er også noen andre begreper å huske på når du sender bilder til en modellering byrå.

Sjekk hvordan Byrået Godtar partnere

Før du sender bilder til flere etater, for å sjekke hvordan de ønsker bilder sendes. Noen kan bare akseptere bilder via e-post og andre bare i posten.

Følg deres instruksjoner til punkt og prikke for å demonstrere din oppmerksomhet. Hvis du sender bilder via e-post, og de bare akseptere tilsendt bilder du viser agenter som ikke vet hvordan de skal følge instruksjonene.

Sjekk at etaten Godtar din type

Sørg for å bare sende bilder til byråer som godtar den type modell du er. Hvis de bare har åpninger for plus-size modeller, og du er ikke plus-size, er du bare sløse etatens og din tid. Du kjører også risikoen for å utvikle et rykte for å være unattentive.

Hold deg til fakta

Så fristende som det kan være å fortelle agenter hvor lenge du har drømt om å bli modell, trenger de bare visse opplysninger:

  • Navnet ditt
  • Alder
  • Høyde
  • Målinger (byste, midje og hofter for kvinner, og midje og jakke størrelse for menn)
  • Nåværende plassering
  • Kontaktinformasjon (telefonnummer, e-postadresse)
  • Statsborgerskap (der passet ble utstedt)
  • Byråer for tiden representerer deg, hvis noen

Når du sender bilder via e-post må du huske å ta med all denne informasjonen i e-posten. Hvis du skal sende post bildene dine er det viktig å ha denne informasjonen på baksiden av hvert bilde.

På den måten, hvis bildene blir skilt fra hverandre eller følgebrevet, så agentene vil vite hvem du er og hvordan du kan kontakte deg.

Sjekk størrelsen på bildene dine

Hvis du sender bilder via e-post, må du passe på at de ikke er for store. 1MB per bilde bør være det maksimale, er 500 kB bedre. Hvis bildene er for store, kan de ta for lang tid å laste ned, og e-posten din kan ende opp med å bli slettet før bildene blir anmeldt.

Ikke send bildene dine i en zip-fil og inkluderer ikke din personlige nettside. Agenter vil trolig ikke åpne filen eller klikk på linken på grunn av sikkerhetsproblemer med linking og komprimere filer.

Adresse Hver Agency Individuelt

Ta deg tid til å ta opp hver etat individuelt i e-posten eller konvolutten. For eksempel, begynner brevet eller e-post med “Kjære ABC Models.”

Aldri sende ut en generisk masse e-post med e-postadressene til mange instanser som er oppført i “CC” i e-posten. Ingen liker å tro at de ikke var førstevalget.

Tenk på dine bilder og informasjon som din CV. Du må tilpasse den for hvert selskap du søke. Foto innleveringer er ikke annerledes i at du bør ta deg tid til å imponere agenter.

Betale oppmerksomhet på detaljer

Agenter liker intelligente modeller. Sørg for å bevis korrespondanse. Dårlig grammatikk og rettskrivning vil foreslå for dem at du ikke kan være det riktige valget.

Modeller kan bli offentlige, snakke og samspill med mennesker. Hvis du ikke er i stand til å artikulere dine tanker klart, kan agenter ikke ønsker å kontakte deg.

Hvis du sender bilder via e-post, sikre at konvolutten er ryddig og leselig. Ikke legg bildene dine i en perm, fotoalbum, eller mappe. Hjerte klistremerker, fancy farget papir, eller søte meldinger på konvolutter eller inni pakken vil la agenter vet du kanskje ikke modne nok til å håndtere en modellering jobb.

Oppdater Mobilsvar og Sjekk spam mapper

Etter at du har tatt deg tid til å sende inn bildene dine, og du har betalt oppmerksomhet til hver minste detalj, ikke rotet det opp ved å ha en uprofesjonell talemelding eller ved mangler en e-post.

Din talemelding bør være kort og rett på sak. Du bør oppgi navn, og si at du vil ringe tilbake så snart som mulig. Snakker langsomt og uklar uttale ordene dine når du tar opp.

Sjekk postkassen regelmessig for å sørge for at det ikke er full. Sjekk også e-post spam og useriøs mapper regelmessig for e-post som kan ha automatisk blitt rutet der.

Være en profesjonell i alle ledd

Husk at modellering byråer er ute etter en komplett pakke. Det tar mer enn bare gode utseende for å være en vellykket modell. Modeller må være profesjonell i alle aspekter av deres atferd. Hvis et byrå er delibera mellom deg og en annen modell, jo mer profesjonell skuespiller og vises modellen være mer sannsynlig å bli ansatt.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *