The Top Big Data Jobs

Posted on

The Top Big Data Jobs

Organisasjoner i de fleste sektorer av økonomien har begynt å samle inn, organisere, lagre og tolke enorme mengder data knyttet til sin virksomhet. I en fersk undersøkelse fra NewVantage Partners, 91,6% av ledere spørres sa at de var å øke sine investeringer i Big Data. 91,7% av disse respondentene sa at de følte seg sine investeringer var nødvendig å transformere sine operasjoner i mer fleksible og konkurransedyktige bedrifter.

Dette er gode nyheter for jobbsøkere som søker arbeid innenfor en av de beste store data jobb felt.

Der Big Data Jobs er

På grunn av den raske utvidelsen av store dataapplikasjoner, har etterspørselen etter arbeidskraft har økt dramatisk de siste årene. Linkedin rapporterer en betydelig mangel på data vitenskap arbeidere nasjonalt og i de store byene i sitt 2018 Workforce Rapport: “Nasjonalt har vi en mangel på 151,717 mennesker med data vitenskap ferdigheter, med særlig akutt mangel i New York City (34,032 personer), San Francisco Bay Area (31,798 personer), og Los Angeles (12,251 personer).”
Topp 7 Big data Jobs

1. Data Scientist

Ifølge PayScale, det er rikelig muligheter for talentfulle informasjonsteknologi (IT) data forskerne i stand til gruvedrift og tolke komplekse data for store selskaper. Partnerskap med tverrfaglige IT-team, de kompilere og opprette ulike modeller for statistiske data for å informere deres utvikling av systemmessige anbefalinger og handlingsplaner.

Foretrukne kvalifikasjoner – IT data forskere burde ha inngående kjennskap til forskjellige dataminerings såsom gruppering, regresjonsanalyse, beslutning trær, og støttevektormaskiner. En avansert grad (for eksempel en mastergrad eller doktorgrad) i informatikk er vanligvis nødvendig for denne type stilling, i tillegg til tidligere års arbeidserfaring i et beslektet felt.

Lønn : Sitert av Glassdoor som nummer 1 i deres 50 beste jobbene i Amerika 2019-listen, kan data forskere kreve en gjennomsnittlig lønn på $ 108.000. En samlet jobbtilfredshet score på 4.3 / 5 var en viktig faktor i denne topp rangering.

2. Data Ingeniør

Dataingeniører, som PayScale påpeker, utnytte sine informatikk og ingeniørstyrker til aggregat, analysere og manipulere massive datasett. Vanlige arbeidsoppgaver er å skape og å oversette dataalgoritmer i prototype-kode, utvikle tekniske prosesser for å forbedre data tilgjengelighet, og utforme rapporter, oversikter og verktøy for sluttbrukere.

Anbefalte Kvalifikasjoner – Arbeidsgivere vanligvis krever at jobbkandidater for datateknikk stillinger har fullført en høyskole grad i informatikk, ingeniørfag, eller et beslektet felt. De har også foretrekker søkere som har tre til fem års erfaring i feltet. Ønskede tekniske proficiencies inkludere Linux-systemer kunnskap, ferdigheter i SQL database design, og en solid kommando av koding språk som Java, Python, Kafka, Hive, eller Storm. Myke ferdigheter inkluderer utmerket skriftlig og muntlig kommunikasjon evner så vel som evne til å arbeide både selvstendig og i team.

Lønn : Glassdoor er 50 beste jobbene i Amerika 2019 rangert dataingeniører i åttende plass med en gjennomsnittlig lønn på $ 106 000 og trivsel score på 3.9 / 5.

3. Data Analyst

PayScale beskriver hvordan data analytikere samle praktisk informasjon om ulike emner ved utforming og gjennomføring av store undersøkelser. Det er deres jobb å rekruttere deltakerne i undersøkelsen, sammenstille og tolke innsendte data, og videresende sine funn i tradisjonelle diagrammer og rapporter samt digitale formater.

Anbefalte Kvalifikasjoner – Personer på jakt etter data analytiker jobber må være kunnskapsrik i dataprogrammer som Microsoft Excel, Microsoft Access, Sharepoint og SQL databaser. Data analytikere trenger også gode kommunikasjons- og presentasjonsevner, med evne til å effektivt oversette ofte komplisert informasjon til selskapets interessenter.

Lønn : Data Analytikere, rangert 31ste på 50 beste jobbene i Amerika 2019, ta hjem en gjennomsnittlig lønn på $ 60.000, og har en jobb tilfredshet score på 3.9 / 5.

4. Sikkerhet Engineer

Sikkerhet ingeniører spiller en viktig rolle i IT katastrofeplanlegging, aversjon, og innstrammingen. De minske bedriftens risikoeksponering ved å sette opp brannmurer, avdekke og reagere på inntrenging, og forensically pinpointing systemer sikkerhetsspørsmål. De har også lage og implementere testplaner for nye eller oppdatert programvare og maskinvare og etablere flere lag forsvars protokoller for datanettverk. (Kilde: PayScale).

Anbefalte Kvalifikasjoner – En bachelorgrad i ingeniørfag, informatikk eller et beslektet felt er nødvendig for denne stillingen, sammen med flere års relevant arbeidserfaring og helst industri sikkerhet sertifiseringer. I tillegg til sin tekniske forståelse av programmeringsspråk og operativsystemer, bør sikkerhet ingeniører også ha solid problemløsning og matematiske evner og kapasitet til å arbeide selvstendig.

Lønn : Sikkerhet ingeniører rangert 17nde på 50 beste jobbene i Amerika 2019, med en gjennomsnittlig lønn på $ 102 000 og en trivsel score på 3.8 / 5.

5. Database Manager

Database ledere, trente og dyktige i prosjektledelse og multitasking, utføre og reparasjon av avanserte databaser. De også gjennomgå forretnings forespørsler om data og databruk, evaluere datakilder for å forbedre data feeds og bidra til å utvikle og installere lagring maskinvare. (Kilde: PayScale)

Anbefalte Kvalifikasjoner – Stillingsannonsen for database ledere generelt liste en bachelorgrad i informasjonsteknologi og minimum fem år i en database lederposisjon som foretrukne kvalifikasjoner. Jobbkandidater database management roller bør også være godt bevandret i forskjellige databaseprogramvare som MySQL og Oracle.

Lønn : Database ledere tjent et gjennomsnitt på $ 73 545 i henhold til Glassdoor.

6. Data Arkitekt

Data arkitekter bruker sin kunnskap om dataorienterte programmeringsspråk til å organisere og vedlikeholde data i relasjonsdatabaser og bedrifts repositories, utvikle data arkitektur strategier for hvert fagområde i bedriften datamodell. (Kilde: PayScale)

Anbefalte Kvalifikasjoner – Felles jobb ferdigheter og søkeord egenskaper som arbeidsgivere søker i data arkitekter inkluderer avanserte tekniske ferdigheter (spesielt i språk som SQL og XML), utmerket analytisk skarpsindighet, kreativ visualisering, og problemløsning ferdigheter, og sterk detaljorientering. De fleste data arkitekter har tjent minst en bachelorgrad (og ofte en avansert grad) i en datamaskin science-relaterte felt.

Lønn : Data arkitekter tjent noen av de høyeste lønningene i den store datasektoren, et gjennomsnitt på $ 113 078 i henhold til PayScale.

7. Teknisk Recruiter

Tekniske rekrutterere spesialister på sourcing og screening dyktige store data, IT og andre tekniske fagfolk for kandidat bassenger. De jobber tett med bedrifter for å vurdere deres ansette behov, og deretter søke markedet for de sterkeste kandidatene til spesifikke ledige stillinger. De støtter også de profesjonelle kandidater de rekrutterer gjennom jobbsøknad, intervjue, ansette, og onboarding prosesser. (Kilde: PayScale).

Anbefalte kvalifikasjoner – Teknisk rekrutterere må ha avansert kunnskap om tekniske kvalifikasjoner som arbeidsgivere søker i sine fremtidige ansatte. Good “folk ferdigheter” er også viktig, siden vellykkede tekniske rekrutterere trenger for å bygge en positiv rapport med jobbkandidater i løpet av screening og intervju etapper.

Lønn : Glassdoor rangert tekniske rekrutterere som # 28 på sin liste over de 50 beste jobbene i Amerika, med en trivsel score på 4.1 / 5 og en gjennomsnittlig lønn på $ 48.000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *