Hva gjør en revisor Do? Lønn, nødvendige ferdigheter, & More

Posted on

Hva gjør en revisor Do? Lønn, nødvendige ferdigheter, & More

Regnskapsførere sikre nøyaktigheten av regnskap for enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner. De sørger for at lover og prosedyrer blir fulgt, og skatter er korrekte og betalt i tide. Regnskapsførere forberede økonomisk dokumentasjon og forklarer sine funn til enkeltpersoner eller en bedrift eller organisasjon ledelse.

Det finnes flere typer regnskapsførere. Ledelse regnskapsførere forberede finansiell informasjon som brukes internt av selskapene som ansetter dem. Revisorer som jobber for regnskapsbyråer eller er selvstendig næringsdrivende utfører revisjoner og forberede økonomisk dokumentasjon og skatteskjemaer for klienter. Statlige regnskapsførere jobbe med offentlige etater finansielle poster. De har også revisjon bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner som er gjenstand for offentlig regulering og beskatning.

Revisor plikter og ansvar

Typiske arbeidsoppgaver regnskapsførere må være i stand til å utføre blant annet:

 • Forbered budsjetter
 • Tast transaksjoner og avstemme kontosaldoer
 • Forbered nøyaktig arbeid papirer, timeplaner og avstemming for revisjonsformål
 • Sende fakturaer til kontoer
 • Håndheve betalingsbetingelser med kontoer
 • Hold deg oppdatert på statlige og lokale skattelover
 • Arbeid med eksterne revisorer
 • Rekord inn- og utbetalinger

Regnskapsførere utføre et bredt spekter av oppgaver, avhengig av sin arbeidsgiver og den spesifikke fokus for sitt arbeid. Enten du arbeider med selskaper, enkeltpersoner eller offentlige etater, regnskapsførere må være i stand til å sende juridiske finansielle dokumenter, for eksempel de som offentlige selskaper må avsløre for investorer. I tilfelle av individuelle kunder, kan det være noe så grunnleggende som årlige inntektsskatt former.

Regnskapsførere som jobber i bedrifter må være i stand til å analysere interne finansielle dokumenter, sørg avdelinger i samsvar med loven, og gjøre budsjett anbefalinger.

regnskapsfører Lønn

Lønn for regnskapsførere kan variere mye avhengig av arbeidsgiver. Noen store bedrifter kan betale høyere lønn, og uavhengige revisorer med en langvarig liste over klienter også kan tjene mer.

 • Median årslønn: $ 69 350 ($ 33,34 / time)
 • Topp 10% årslønn: $ 122 220 ($ 58,75 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: $ 43 020 ($ 20,68 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utdanning, opplæring, og sertifisering

Minste utdanning som kreves for å bli en regnskapsfører er en bachelorgrad. Mange regnskapsførere vil ta høyere utdanning, sertifisering for å gjøre seg mer salgbare.

 • Utdannelse: En bachelorgrad i regnskap eller et beslektet fagområde er nødvendig for å komme i gang i en karriere som regnskapsfører. Noen arbeidsgivere foretrekker jobbsøkere som har en mastergrad i regnskap eller beskatning eller en MBA med en konsentrasjon i regnskap.
 • Sertifisering: For å kunne sende dokumenter med US Securities and Exchange Commission, regnskapsførere trenger for å bli en autorisert regnskapsfører (CPA). Enkelte stater gi lisens etter sine egne regler og forskrifter. Etter å tjene en høyskole grad, regnskapsførere må passere  Uniform CPA eksamen .

Accountant ferdigheter og kompetanse

I tillegg til formell utdanning og en lisens, de myke ferdigheter som trengs for å være en revisor inkluderer:

 • Kundeserviceferdigheter: Mange regnskapsførere bruker mye tid på å arbeide med kunder, vurdere deres behov, og hjelpe dem med deres økonomi eller avgifter. Dette krever de å snakke og lytte ferdigheter som er en del av kundeservice.
 • Analytisk tenkning: Regnskapsførere må være i stand til å identifisere trender eller problemer ved gjennomgang økonomi for enkeltpersoner eller bedrifter.
 • Problemløsning: Arbeid som regnskapsfører ofte innebærer å hjelpe kundene å løse konkrete økonomiske problemer. I mange tilfeller, regnskapsførere oppdage problemer og trenger å anbefale løsninger når dette skjer.
 • Microsoft Office ferdigheter: Regnskapsførere vil bruke mye tid på å arbeide med standard programvare som brukes for bedrifter, spesielt Microsoft Excel eller andre regneark programvare.
 • Godt organisert: Sporing og analyse av økonomi krever et høyt nivå av organisasjonen for å holde seg på toppen av inntekter og utgifter som de utvikler seg.

Job Outlook

Ifølge amerikanske Bureau of Labor Statistics , er jobben vekst for regnskapsførere anslås til 10 prosent for ti år ender i 2026. Dette er bedre enn 7 prosent vekst anslått for alle yrker. Jobbmuligheter i dette feltet ofte er knyttet til helse av økonomien, men regnskapsførere alltid vil være behov som flere bedrifter gå offentlig og som skatte koder blir mer komplekse.

Arbeidsmiljø

Bedrifter miljøer kan variere, men de fleste regnskapsførere jobbe enten for en større bedrift som trenger deres tjenester eller de fungerer uavhengig serverer enkeltpersoner og små bedrifter. Noen uavhengige revisorer kan fungere ut fra et hjemmekontor.

Fremdriftsplan

Arbeidsplaner vanligvis følger vanlig arbeidstid. Den største unntaket er under skatt sesongen da mange regnskapsførere vil fungere utvidet timer for å møte med klienter før innlevering fristen.

Hvordan få jobben

STUDIE
En bachelorgrad i regnskap er et minimum.

GET A CPA
uten å bli en statsautorisert revisor, kan jobbutsikter være begrenset.

Få erfaring
Den beste måten å bygge tillit og gevinst kunder er gjennom å gjøre godt arbeid.

Sammenligning Lignende Jobs

Karriereveier lik som en revisor, sammen med median årlig lønn, blant annet:

 • Budsjett analytiker: $ 75 240
 • Kostnad estimator: $ 63 110
 • Finansanalytiker: $ 84 300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *