Hvordan få en entry-level bokpublisering Job

Posted on

Hvordan få en entry-level bokpublisering Job

Hvordan får du en entry-level jobb i bokpublisering?

Selvfølgelig, det er mye publisert veiledning om hvordan du skal skrive en CV eller hvordan å prep for en entry-level jobb intervju. Men boken forlagsbransjen har sitt eget sett med parametere for wannabe ansatt. Her er noen konkrete råd om hvordan å forberede seg på en bokpublisering jobbintervju.

Gjør deg kjent med Imprint sin Personer

Atriene eller Riverhead Books? Innenfor stor utgiver, har hver avtrykk sin egen personlighet. Gå på nettet og ta en titt på hvilke typer bøker de publiserer. Det er ideelt hvis du virkelig elsker din intervju liste. Men i det minste finne noe attraktivt om bøkene du vil teoretisk skal jobbe med, og være forberedt på å diskutere hvorfor.

Bokpublisering, som mange mediebransjen, trives med lidenskap for sitt produkt-lidenskapen til folk som publiserer bøkene, samt lidenskapen til mennesker som skaper dem. Bokpublisering folk generelt setter pris på en lidenskap for bøker og lesing i sine ansatte.

Vær også oppmerksom på at hver forlaget innenfor hver forlaget har en tendens til å ha en tydelig personlighet. Hvis du er en bok elsker, ta hensyn til kolofonen på ryggen av dine favoritter bøker. Hvor er de fra? Kanskje du burde intervjue der.

Vet hva som er på den nyeste The New York Times bestselgerlistene

… særlig bøker fra forlaget og forlaget med hvem du intervjue. “ New York Times Best-selger” er industrien forkortelse for de mest solgte bøker, og alle betaler oppmerksomhet. Du bør også.

Kunne snakke om bøker du har lest for nytelse

Selvfølgelig, du leser en bok i øyeblikket. Kunne snakke intelligent om boken du leser nå, den siste boken du leser, din favorittbok av de siste seks månedene, og din favoritt klassikere. Hvis du ikke leser en bok eller ikke har lest en i de siste par månedene, bør du tenke på å oppsøke en annen bransje.

Vær fleksibel om hva bokpublisering avdeling kan passe for deg

Når du snakker til unge mennesker som ønsker å arbeide i bokpublisering, virker det som det store flertallet av unge engelsk store bokelskere aspire å arbeide i rekkene av boken redaksjonelle avdeling. Disse folkene bør lese om hvordan en bok går fra et manuskript gjennom den redaksjonelle prosessen for å få innsikt i hva redigering delen av jobben innebærer.

Ofte bokpublisering kandidater finner ut at de er bedre egnet til en annen bok publisering avdeling. Så lenge du elsker bøker, er det en avdeling som passer din personlighet. Vurder disse faktorene når søker om en entry-level bokpublisering jobb:

 • Er du en person folk?
  Hvis du liker å gjøre med folk stadig-en jobb i bok publisitet kan være bra for deg.
 • Er du detaljorientert og liker alle å være på gang?
  Selv om disse trekkene vil tjene deg godt hvor som helst, avhenger administrerende redaktør kontor på å hjelpe holde alle til boken produksjonsplanen og beveger seg rundt mange detaljer når forfattere eller redaktører ikke er i rute (som ofte skjer).
 • Er du en designer?
  I tillegg til å bestille jakker, er den kreative avdelingen et sted hvor du kan bruke dine ferdigheter i point-of-salg, annonser og andre bok salgsfremmende elementer.
 • Elsker du teknologi?
  Dagens bokproduksjon avdeling krever kunnskap om e-bok samt utskriftsteknologi, fil forberedelse, og lignende. Også har definisjonen av “bokpublisering” vokst de siste årene, og er ikke begrenset til tradisjonelle utgivere og trykte bøker. Det er mer av et behov for tech-sentriske folk i publisering enn noensinne.
 • Liker du å være ute fra bak skrivebordet?
  Book utgiver selgere ringer på kontoer så variert som Barnes & Noble og Amazon.com til uavhengige bokhandlere og generelt kommer til å gå til sin bok forlagets salgs konferanser og utstillinger som de regionale foreningen messer eller enda BookExpo Amerika.

Selvfølgelig, bokutgivere alle har “vanlige” bedriftens avdelinger, som menneskelige ressurser. Og hvis du er en nummer-knaser eller tech-nerdete bok elsker, det er økonomi, regnskap og informasjonsteknologi (IT), også.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *