Hvordan skrive en CV Skills Seksjon

Posted on

Hvordan skrive en CV Skills Seksjon

Hva er den beste måten å skrive en ferdigheter seksjon for din CV, og fremheve dine kvalifikasjoner for jobben? Den ferdigheter delen av CV inkluderer dine evner som er relatert til jobbene du søker etter. I denne delen, må du føre opp ferdigheter som er relevant for stillingen eller karriere felt som du er interessert i, for eksempel datakunnskaper, programvare ferdigheter, og / eller språkkunnskaper.

Tilpass din CV Skills Seksjon

Tilpass ferdigheter delen av CV å matche, så mye du kan, kravene i stillingsannonsen. Jo nærmere en match dine ferdigheter er til jobbkrav, jo bedre er sjansene dine for å bli valgt til et intervju.

For eksempel, hvis du søker på en administrativ stilling, inkludere i ferdigheter delen Microsoft Office-ferdigheter, Quickbooks ferdigheter (hvis du har dem), og andre programmer du kan bruke. Hvis du er en dataprogrammerer, liste programmeringsspråk, programvare, plattformer og andre Informasjonsteknologi ferdigheter du har.

Tips: Å ha en kompetanse delen gjør det enkelt for en hiring manager for å fastslå om du har en spesiell ferdighet som kreves for en stilling. Det er også en enkel måte å få gjenoppta søkeord på din CV.

Mange arbeidsgivere bruker automatiserte søkeren sporingssystemer (ATS) for å skanne kandidat fortsetter; disse systemene er programmert til å søke etter bestemte søkeord.

Jo flere søkeord din CV kan “matche”, jo mer sannsynlig er det at din CV vil bli valgt for vurdering av menneskelige øyne.

ferdigheter

  • Mestring av Microsoft Office-programmene (Word, Excel, PowerPoint)
  • Erfaring med Quickbooks og med å opprettholde budsjetter
  • Evne til å arbeide med flere operativsystemer, inkludert Windows, Mac OSX og Linux

Flere Resume Ferdigheter Seksjoner

Hvis det er flere typer av ferdigheter som er viktige for den jobben du søker på, kan du inkludere mer enn én ferdigheter liste i din CV.

For eksempel, hvis du søker på en jobb i utdanning, kan du inkludere en “datakunnskaper” -liste og en “Språkkunnskaper” -liste.

Lister til gjennomsyn

Ikke sikker på hva ferdigheter til å inneholde? Her er en liste over CV og søknad søkeord du kan bruke til å beskrive dine ferdigheter, samt lister over gjenopptas ferdigheter for en rekke yrker og typer jobber.

Ferdigheter: Hard vs. Soft

Ferdigheter inkluderer både harde ferdigheter og myke ferdigheter. Hard ferdigheter er lærevillig evner eller ferdigheter som kan kvantifiseres. Myke ferdigheter er subjektive mellommenneskelige ferdigheter (for eksempel “kommunikasjon”, “lederskap”, “teambuilding” eller “motiverende” ferdigheter) som er mye vanskeligere å kvantifisere.

Begge typer ferdigheter kan være inkludert på en CV og følgebrev. Her er mer informasjon om forskjellen mellom harde ferdigheter og myke ferdigheter, og en liste over myke ferdigheter.

Job Spesifikk vs. omsettelige

Yrkesspesifikke ferdigheter er de evner som gjør at en kandidat for sysselsetting å utmerke seg i en bestemt jobb. Noen ferdigheter er oppnådd ved å delta på skolen eller opplæringsprogrammer. Andre kan være ervervet gjennom erfaring læring på jobben.

Yrkesspesifikke ferdigheter variere basert på posisjonen. For eksempel trenger en IT help desk arbeidstaker datakunnskaper, lærerne trenger leksjon planlegging ferdigheter, og snekkere trenger ferdigheter arbeider med elektroverktøy.

Yrkesspesifikke ferdigheter kan stå i motsetning til overførbare ferdigheter som kommunikasjon, organisasjon, presentasjon, teamarbeid, planlegging og tidsstyring, som er nødvendig i et bredt spekter av jobber.

Overførbare ferdigheter er de som du bruker i nesten hver eneste jobb. Begge typer ferdigheter kan inkluderes i en CV.

Ikke alle ferdighets bør inkluderes i din CV 

Mens notering dine ferdigheter er en god ting, ikke alle ferdigheter du har behov for å være – eller bør være – inkludert.

Viktig: Ikke liste ferdigheter som du ikke egentlig har. Dropp foreldet ferdigheter (det programmet du lært å bruke i begynnelsen av datateknologi, for eksempel).

Plus, det er ikke nødvendig å inkludere ferdigheter som ikke er knyttet til jobben. Med mindre du søker å underholde på barneselskap, bør din evne til å gjøre ballong dyr ikke bli inkludert.

Fortsett Skills Seksjon Eksempel

JasonApplicant
6739 Blossom Street
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

SOSIALE MEDIER SPESIALIST

Expert i høyne organisasjons anerkjennelse og nå over sosiale mediekanaler.

Svært kreativ og fengende Social Media Specialist med 6 års erfaring med å bygge sosiale media tilstedeværelse for eiendomsmeglere og små bedrifter. Godt bevandret i sosiale medier markedsføring og analyse, innhold skriving, videoredigering og digital fotografering.

Viktige ferdigheter inkluderer:

Social Media : Facebook, Twitter, Instagram, snapchat, Pinterest, Google+, YouTube

Innhold Redigerer : Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Grafisk Design : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

PROFESJONELL ERFARING

Homefront eiendomsmegling, Kingsport, TN
SOSIALE MEDIER SPESIALIST (08/2014 – Present)
brakt om bord for å støtte laget av 18 eiendomsmeglere i å skape en dynamisk sosial media tilstedeværelse over Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, og snapchat kanaler. Bemerkelsesverdige prestasjoner:

  • Økt Facebook etterfølgere med 74% gjennom flittig og responsive sosiale medier analytics.
  • Assistert eiendomsmegling team medlemmer til å engasjere seg i et samarbeids eiendomsmegler annonsen oppslaget strategi på Craigslist.
  • Laget og bygget firmaets første YouTube-kanal, legge slideshow walk-throughs av hjemme oppføringer.

Freelance OPPDRAG, Kingsport, TN
SOSIALE MEDIER SPESIALIST (06/2012 – Present)

Generert et nettverk av pågående små bedrifter kunder som har behov for småskala sosiale medier og nettsiden tjenester. Etablerte sosiale medier kontoer, designet nettsteder, og forfattet innlegg og blogger. Kjente utføre oppdrag:

  • Bygget varige relasjoner med selskaper inkludert Jane Matthews, eiendomsmegler, Line-Dry Klesvask, Home Garden Foods, og Spring Hill Farms.
  • Utdannede klienter i WordPress og andre digitale verktøy, slik at de kan administrere sine egne nettegenskaper.

UTDANNING og legitimasjon

University of Tennessee , Knoxville, TN
Bachelor of Arts i Media Management, 2012
Deans List; School of Journalism and Electronic Media Scholarship; Junior i Utlandet i Frankrike

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *