Avskjedsbrev si farvel til kolleger

Posted on

Avskjedsbrev si farvel til kolleger


Når du forlater jobben din, ta deg tid til å sende et avskjedsbrev til kolleger du har jobbet med. Dette er en god ide for mange grunner. Det er alltid godt å forlate en jobb på gode vilkår.

Personene du jobbet med er en viktig del av nettverket og kan være nyttige kontakter for å ha i fremtiden. For eksempel kan de være i stand til å hjelpe deg med din karriere på noen måte, slik som å gi deg en referanse, og tilbyr deg noen jobb fører hvis du søker, eller introdusere deg til noen andre du kanskje ønsker å bygge nettverk med.

Sammen med alle disse grunner, si farvel er rett og slett den høflige tingen å gjøre.

Tips : Uansett grunn for å forlate, er det viktig å dra på en snill og profesjonell tone.

Tips for å skrive et avskjedsbrev

Gjennom tipsene for hvordan du skal skrive et avskjedsbrev, hva som skal inkluderes i den, hva som ikke skal si, og når du skal sende den. Også gjennom eksempler du kan bruke som utgangspunkt for dine egne brev og e-postmeldinger.

Sende den før du reiser. Send en e-post eller brev en dag eller to før du reiser. Du ønsker å gi deg selv og dine kolleger nok tid til å si farvel. Men ikke sende brevet til du er ferdig med de fleste av dine arbeidsoppgaver. Dette vil tillate deg å fokusere på å si farvel under den siste dagen eller timer.

Tilpass brevet. Du kan også tilpasse hvert brev til den enkelte person i stedet for å sende ut en masse melding. Adresse hver person ved nameand, om mulig, inneholde en anekdote eller annen personlig melding reflektere over din tid sammen.

Merk: Bare sende brev til folk du har jobbet med. Spesielt hvis du jobber på et stort selskap, trenger du ikke ønsker å sende en melding til alle (med mindre du jobbet med dem alle).

Si takk.  Dette brevet er din sjanse til å uttrykke takknemlighet for hjelp eller mentorer gitt. Du kan også uttrykke hvor mye du har hatt glede av å arbeide med dine kolleger.

Inkluder kontaktinformasjon. Gi informasjon om hvordan dine kolleger kan nå deg når du forlater. Inkluder en e-postadresse (en ikke-jobbrelaterte e) og / eller telefonnummer. Du kan også inkludere din Linkedin-profil adresse.

Hold det positive. Igjen, er målet med brevet å holde kontakten med dine tidligere kollegaer; du ønsker ikke å forlate et dårlig inntrykk.

Holde det kort. Skriv ikke mer enn et par avsnitt. Sammen med å si takk og med din kontaktinformasjon, vil du kanskje nevne dine planer for fremtiden. Men utover dette, holde det kort og rett på sak.

Koble på Linkedin. Hvis du ikke allerede har gjort, kontakt med dine kollegaer på Linkedin. Dette vil hjelpe deg å holde kontakten etter at du forlater.

Bruk et eksempelbrev.  Du kan bruke en prøve avskjedsbrev eller e-postmelding til hjelpe deg å skrive din egen farvel notat til kollegaer. Men sørg for å endre detaljene for beskjeden til å passe din situasjon.

Smak avskjedsbrev

Dear John,

Jeg ønsket å ta en stund å fortelle deg at jeg forlater min stilling ved ABC Corporation. Jeg vil starte en ny stilling ved XYZ Company neste måned.

Jeg har hatt min tid her, og jeg setter pris på å ha hatt muligheten til å jobbe med deg. Takk for støtte, veiledning og oppmuntring du har gitt meg i løpet av min tid på ABC Corporation.

Selv om jeg kommer til å savne mine kolleger og selskapet, ser jeg frem til denne nye utfordringen, og å starte en ny fase av karrieren min.

Vennligst holde kontakten: Jeg kan nås på min personlige e-postadresse (samantha83@gmail2.com), på Linkedin (linkedin.com/samanthasterling) eller på min mobiltelefon (555-555-2222).

Takk igjen for alt. Jeg ønsker deg alt godt.

Vennlig hilsen

Samantha

Sende en e-post avskjedsbrev

Det er ofte en god idé å sende brev via e-post. Dette vil tillate dine kolleger til å motta meldingen raskt. Dette vil også hjelpe deg å enkelt skreddersy hver melding å passe den enkelte mottaker.

Tips : Når du sender din avskjedsmelding via e-post, inneholde navn og grunnen til at du skriver i emnefeltet i meldingen for å sikre at e-posten din blir åpnet.

Her er eksempler på hva du kan skrive:

  • Emne:  Fornavn Etternavn – Opphold i Touch
  • Emne:  Fornavn Etternavn Update
  • Emne:  Fornavn – Moving On
  • Emne:  Fornavn Update
  • Emne: Nyheter fra Firstname Lastname

Prøve Farvel E-post Melding

Emne:  Tyrone Garrett – oppdatering

Kjære Linda,

Jeg skriver for å fortelle deg at jeg pensjonere seg i slutten av måneden.

Jeg har så likte å jobbe her de siste ti årene. Jeg er takknemlig for å ha hatt muligheten til å jobbe sammen med deg. Jeg vil aldri glemme din godhet og profesjonalitet når vi jobbet med team prosjekter sammen.

Min kone og jeg skal flytte til Seattle i tre måneder; Men jeg håper å holde kontakten. Du kan nå meg på min e-postadresse (tgarrett@email.com) eller på mobilen min, 555-555-5555.

Takk igjen for en fantastisk ti år. Jeg ønsker deg lykke til og håper å holde kontakten.

Vennlig hilsen,

Tyrone

Den beste måten å gå videre fra en jobb

Ta deg tid til å si farvel: Uansett hvorfor du flytter på, si farvel til alle de menneskene som har støttet deg på jobb.

Del din Kontaktinformasjon: Ta med din personlige kontaktinformasjon i all korrespondanse du sender for å gjøre det enkelt for mottakeren å holde kontakten.

Hold det Concise: Dine farvel eposter trenger ikke å være lang. Et par avsnitt er nok.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *