8 grunner for å arbeide hjemme – Fordelene ved å arbeide hjemme

Posted on

8 grunner for å arbeide hjemme - Fordelene ved å arbeide hjemme

Arbeider hjemme har sine oppturer og nedturer, men for de fleste av oss fordeler oppveier ulempene med å jobbe hjemme. Mens våre karriereveier, hjemmekontor oppsett, og for barnetilsyn kan variere sterkt, telependlere begrunnelse for å jobbe hjemme er mer konsekvent.

Tilbringe mer tid med barna

Arbeid hjemme tillater deg å være en del av barnas rutiner i løpet av dagen; ikke bare morgen, kvelder og helger. Du kan ta en lunsjpause med pjokk og høre alle dagens nyheter når de kommer hjem fra skolen. Work-at-home foreldre ikke har ubegrenset tid med barna sine, men de har mer hyppige muligheter til å være sammen med barna sine.

Øke eller opprettholde inntekten

Mødre som forlot karrierer å oppdra barn kan lette veien tilbake til arbeidslivet ved å jobbe hjemme. Arbeid hjemme kan bety å ta på konsulentarbeid eller starte egen virksomhet, samtidig ansette en hands-on, dag-til-dag foreldre stil. Eller, utearbeidende foreldre som flytter fra en ut-av-hjemmekontor til telependling kan opprettholde sine inntekter, mens tilbringe mer tid hjemme, og lagre på mange arbeidsplassen kostnader.

Gi opp pendle

Når du reiser til arbeid, du er verken arbeid eller tilbringe tid med familien. Arbeid hjemme eliminerer dette bortkastet tid gir mer tid for begge. Også, ikke bare er pendling en dra, det er dyrt. Du vil spare penger på gass, offentlige transportkostnader, og / eller bil forsikring og vedlikehold ved å jobbe hjemme.

Arbeid fleksibel arbeidstid

Selv selvstendig næringsdrivende folk ofte nyte mer fleksibilitet enn telecommuting ansatte, både vanligvis har økt kontroll over sine tidsplaner. Mange som arbeider hjemme velge timer tidlig på morgenen eller etter at barna har lagt seg.

Få en følelse av kontroll og tilfredshet

Sett av tid til deg selv og din familie med spart tid ved å jobbe hjemme. Selvstendig næringsdrivende særlig gevinst en følelse av å kontrollere sin egen skjebne, men telecommuting ansatte som sjonglere hjem og arbeidsoppgaver mer effektivt få en følelse av balanse. Pluss inntekter generert ved å jobbe hjemme kan gjøre en forskjell på luksus som du ellers kanskje forgo.

Spar penger på barnepass kostnader (muligens)

Dette betyr ikke nødvendigvis gjelde for alle, men noen foreldre som arbeider hjemme, avhengig av jobbene sine og fylte sine barn, kan tjene til livets opphold med deltid eller ingen utenfor barneomsorg. Bestemme hvor mye omsorg og hva slags barneomsorg du trenger, så jobbe det inn i budsjettet.

Unnslippe office sosiale dynamikk

Dette går begge veier. Noen mennesker som begynner å arbeide hjemme savner de sosiale aspektene ved et kontor, men andre føler distrahert av unødvendige møter, sosiale sammenkomster, eller planlagte samtaler på vannet kjøligere kutte sine effektivitet, ytterligere utvide tid borte fra familien.

Spar penger på klær og lunsjer

Og selv om det er egentlig ikke en god idé å arbeide i PJs, spesielt med barn rundt som ser deg som et eksempel, vil du sannsynligvis bruke mindre på arbeidsklær ved å jobbe hjemme. Med mindre du var pakking din egen lunsj (hvis så, det er en oppgave av listen!), Vil beløpet du bruker på lunsjer og kaffepauser avta.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *