Ting å ikke inkludere i et intervju takkebrev

Posted on

Ting å ikke inkludere i et intervju takkebrev

Sende en takk e-post eller et notat etter et jobbintervju kan hjelpe deg valgt til et nytt intervju eller et jobbtilbud. På baksiden kan skrive feil ting gjør en arbeidsgiver tenke seg om to fremover.

Keep It Positiv

Kvaliteten på oppfølging kommunikasjon etter et intervju vil påvirke arbeidsgivers vurdering av ditt kandidatur. Sende en takk notat saker, men det må være en god en ikke bare en rask “takk for intervjuet” e-postmeldingen.

Det er viktig å understreke hvor godt jobben passer med din bakgrunn, så vel som sterk motivasjon for å arbeide i den posisjonen med at arbeidsgiver. Dessuten vil du ønsker å unngå å si noe som vil heve noen tvil om dine holdninger, motivasjon, eller kvalifikasjoner.

10 ting å ikke inkludere i en takkebrev for et intervju

Disse tipsene om hva som ikke skal inkludere i ditt følge opp brevet kan hjelpe deg å unngå å sende feil budskap til arbeidsgivere.

  1. Ikke bare inkludere en fortrolighets Vurdering:  Pass på at du også bekrefter din sterk interesse for jobben og kort forklare hvorfor posisjonen er en utmerket passform.
  2. Dine Communications prøver av dine ferdigheter og oppmerksomhet på detaljer: Ikke glem å korrekturlese nøye og rette eventuelle stavefeil eller grammatiske feil, og sørg for at du har riktig jobbtittel, adresse og navn. Dette er en mulighet til å følge opp med en sterk positiv inntrykk, så ikke gjør selv en liten feil.
  3. Ikke nevner Lønn Range i brevet:  Vent til et tilbud er gjort for å forhandle lønn siden din innflytelse vil være størst når arbeidsgiver har bestemt at du er den foretrukne kandidat.
  4. Ikke gjør noen unnskyldninger eller be om unnskyldning for alt som gikk galt under intervjuet:  Du er bedre å ikke trekke oppmerksomhet til disse spørsmålene. Understreke positive kvaliteter som kan motvirke eventuelle bekymringer som kom opp under møtet. Et unntak vil være hvis du tror intervjuet var så ille at du er ute av påstanden.
  5. Ikke Nevn noen del av posisjonen som får deg til å stille spørsmål ved egnethet av Job:  Vent til et tilbud har blitt utvidet til å få ytterligere avklaring om komponentene i rollen som angår deg. Ikke gi arbeidsgiver noen grunner til spørsmålet om du er en god match før sluttføre sine valg. Et unntak fra denne retningslinjen kan være når du vet at du ikke ønsker jobben, men du liker selskapet. I så fall kan du nevne hvor imponert du var med organisasjonen og spør om det kan være en annen posisjon som var mer passende.
  6. Ikke ta med nøyaktig samme språk i Letters hvis du sender dem separat til ulike Intervjuere:  Tenk på noe hver person delt som var nyttig eller stoked din interesse. En annen tilnærming er å bekrefte eiendeler som vil hjelpe deg å adresse prioriteringer som den enkelte hadde nevnt. Intervjuere vil bli imponert hvis du tar deg tid til å tilpasse din kommunikasjon.
  7. Ikke gjør løse eller overdrevne utsagn som “jobben er en perfekt match for min bakgrunn.”: Sørg for å inkludere en uttalelse til støtte dine kommentarer For eksempel kan du si: “Jeg er veldig spent om muligheten for landing. PR førsteamanuensis jobb siden det ville tillate meg å bruke min sterke skriving, event planlegging, og medierelasjoner ferdigheter.”
  8. Ikke ta en altfor aggressiv tilnærming ved å nevne Du vil ringe for å sjekke om status for ditt kandidatur: Du kan sikkert lage en oppfølgingssamtale mot slutten av tidsvinduet som arbeidsgiver har angitt for sin beslutning. Du bare ikke trenger å nevne dette i brevet.
  9. Ikke Inkluder referanser med mindre du blir bedt om dem:  Det er ikke nødvendig å inkludere referanser med oppfølging korrespondanse. Når en arbeidsgiver ønsker en liste over referanser, vil de be deg om en.
  10. Ikke ta noe spørsmål om refusjoner for Ditt Intervjue Utgifter:  Oppfølging kommunikasjon skal sendes så snart som mulig etter intervjuet. Brevet skal være utelukkende fokusert på din interesse for jobben og hvor godt det passer. Annen informasjon kan distrahere fra meldingen. Send en egen note senere for å håndtere eventuelle refusjonsspørsmål.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *