Slik starter et følgebrev med eksempler og tips

Posted on

 Slik starter et følgebrev med eksempler og tips


Hva er den beste måten å starte et følgebrev for en jobb? Den første setning eller to av følgebrevet er de viktigste. Rekrutterere og ansette ledere ofte bruker bare sekunder skanning søknaden din. Du må fange deres oppmerksomhet med en gang, eller de kan aldri komme til andre siden.

Hva skal disse alle viktige første setningene si? Husk at du håper å skille deg fra konkurrentene.

Merk : Dette kan bety å markere en kontakt, og gir en rask vindu inn i relevant bakgrunn og erfaring, og / eller vektlegge en betydelig prestasjon.
Tenk om hvorfor ansette manager bør velge deg fremfor alle andre kandidater, for et intervju, og du vil være på rett spor.

Slik starter en Cover Letter

Være direkte. I disse åpningstidene setninger, vil du eksplisitt la leseren vet hvilken stilling du søker. Ansette ledere er ofte å se på kandidater til flere ledige stillinger til enhver tid. Sørg for at det er lett for dem å oppdage din hensikt. For eksempel:

“Jeg er interessert i Coordinator stilling ved ABC selskap.”

Nevn en kontakt. Hvis noen henvist deg til stillingen, ta dette med informasjon med en gang også. Henvisninger er en av de viktigste aspektene i å få et intervju, så sørg for å nevne din med en gang. For eksempel:

“Jane Doe foreslo jeg kontakte deg om jobben, som hun føler mine ferdigheter ville passe godt i den posisjonen.”

Oppgi en bragd. Prøv å oppgi en bragd fra din forrige jobb. Hvis du kan, viser hvordan du merverdi til forrige selskapet du jobbet for. Du kan selv legge til stillingstittel du hadde om den er lik den du søker på. For eksempel:

“Som koordinator på XYZ Prises, har jeg økt min gruppe produksjonen med 37% i løpet av de siste 15 månedene.”

Uttrykke spenning. Formidle din lidenskap for arbeidet ditt, og din begeistring om jobben og selskapet. Følgebrevet er en mulighet til å selge deg selv til å ansette manager, og fortelle hvorfor du er godt kvalifisert for jobben. For eksempel:

“Jeg setter stor pris på muligheten til å møte med deg for å diskutere hva jeg har å bringe til stilling ved ABC selskap.”

Bruk nøkkelord. Hvis du kan inkludere søkeord fra jobben oppføringen, gjøre det. Kanskje nevne en ferdighet du har som ble inkludert i posten. Ikke overdriv det selv.

Tilpass Cover Letter

Når du ikke er sikker på hvordan du kommer i gang, kan det være veldig nyttig å gjennomgå eksempler på følgebrev. Du kan bruke disse som en guide, men sørg for å skreddersy din introduksjon til dine personlige forhold og den jobben som du søker.

Jo nærmere du konstruere din søknad for å vise at du er en kamp for jobbkrav, jo bedre sjansene for å bli valgt for et intervju.

Cover Letter åpning setning Eksempler

  • Som en Information Technology profesjonell med høyt nivå ledererfaring fra IT-bransjen, lærte jeg at den beste måten å oppnå suksess var å motivere de ressursene jeg hadde med veldefinerte mål og empowerment.
  • Jeg er veldig interessert i entry-level posisjon som er tilgjengelig på ABC Investment Partners. Jeg har nylig uteksaminert fra XYZ College og mine kurs i investeringer, har finans og business gitt meg en solid base som jeg har tenkt å bygge min karriere.
  • Jeg skriver for å uttrykke min sterke interesse for internasjonal markedsføring stilling åpen på WellCam, anbefales Inc. Min kollega Janna doling at jeg kontakte deg direkte om denne stillingen, på grunn av mine år på å utvikle vellykkede kampanjer for XYZ Company.
  • Jeg skriver for å uttrykke min interesse for redaksjonsassistent stilling oppført på Monster.com. Gitt mine fem år med redaksjonell erfaring og gode evner, ville jeg sette pris på omtanken for denne stillingen.
  • Jeg har en veldig sterk interesse i å forfølge en pedagogisk karriere. Med erfaring både på grunnskolen og videregående skole nivå, samt i aktiviteter utenfor det tradisjonelle klasserommet, jeg har en variert bakgrunn med mye å tilby.
  • Jeg har gleden av å bli kjent med en av rådgiverne på de ansatte, Eleanor Sevilla. Hun la meg vite om åpen posisjon og anbefalte at jeg kontakte deg.
  • Jeg var spent på å lese om administrativ assistent ledig jobb på XYZ selskapet. Jeg har flere års administrativ erfaring på en rekke områder, inkludert forsikring og finans.
  • Det er min forståelse at du har blitt oversvømt med CVer siden Computer World gitt ut sin liste over de beste selskapene i å jobbe. Mine er en mer, men jeg har erfaring som er vanskelig å komme med.
  • Min bevist banerekord på lykkes utføre komplekse analyser på ulike selskaper gjør meg til en ideell kandidat for Analyst mulighet at du har annonsert.

Hva du skal skrive i resten av Cover Letter

Selvfølgelig, er resten av brevet viktig også. Du må bruke en passende hilsen, og gjøre følgebrev lukke høflig og innbydende. I kroppen av brevet ditt, har du mulighet til å kaste dine kvalifikasjoner for jobben i mer detalj enn du har plass til i din CV.

Tips : Hvis det er spesielle hendelser eller ferdigheter du mener er sannsynlig å få deg til å skille seg ut, kan du kort nevne dem, og forklare i mer detalj bør du scorer intervjuet.

Sørg for at din kontaktinformasjon er ferdig også, og formatere din signatur for å matche brevstil du bruker.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *