Hvordan bli en pilot: Step-by-Step Guide

Posted on

Hvordan bli en pilot: Step-by-Step Guide

Piloter fly fly, blant annet fly og helikoptre. De som flyr for et levende er kjent som kommersielle piloter eller piloter. Piloter transport mennesker og gods i henhold til en fastlagt plan. Kommersielle pilotene jobber for selskaper som tilbyr charterfly, gi redningsoperasjoner, gjør flyfoto eller gi flyreiser for andre grunner. Hvis du ønsker å bli en pilot her er informasjon å komme i gang. Først finne ut om du har egenskapene for å lykkes i dette yrket, og deretter lære om utdanning, opplæring og sertifiseringskrav.

Har du det som trengs for å være en pilot?

Å være en profesjonell pilot, må du visse myke ferdigheter-eller personlige egenskaper. Piloter må kunne kommunisere godt med andre og trenger derfor sterk, aktiv lytting og muntlige ferdigheter. De må også ha god problemløsning og kritisk tenkning ferdigheter til å gjenkjenne problemer, identifisere mulige løsninger og deretter vurdere hvilke ett eller som vil ha det beste resultatet. Dessuten må de ha god tid ledelse. Du må vurdere om du har disse egenskapene før du begynner å forfølge en karriere som pilot.

Nødvendig utdanning, opplæring og sertifisering

Opplæring og utdanning behøver du vil avhenge av om du har tenkt å jobbe som en kommersiell eller et flyselskap pilot. Hvis du ønsker å bli en kommersiell pilot, trenger du en videregående skole eller ekvivalens diplom, men hvis ditt endelige mål er å fly for en regional eller større flyselskap, må du tjene en bachelorgrad. Ikke bekymre deg hvis du ikke er sikker på om dette ennå. Du kan alltid gå tilbake og få din bachelorgrad senere. Mange piloter begynner sin karriere som kommersielle piloter.

Uansett hva du velger å gjøre, vil du selvsagt behov for å lære å fly. Du kan få flygeinstruksjon fra en uavhengig FAA (Federal Aviation Administration) -sertifisert instruktør eller en FAA-sertifisert pilot skolen. Bruk søkbar database på FAA nettsted for å finne en skole. Du vil til slutt nødt til å få en student pilot sertifikat. Du trenger ikke å ha en å ta flytimer, men du vil trenge det før du kan fly solo. Du må være minst 16 år for å kvalifisere for en, og du vil måtte passere en fysisk undersøkelse administreres av en FAA-autorisert Aviation Medical Examiner. Finn en Aviation Medical Examiner (AME).

Du kan eventuelt søke om en privat pilot sertifikat. For å gjøre dette må du være minst 17 år gammel og har fullført mellom 35 og 40 timer flytid, avhengig av type flyging skolen du går på. Du må passere både skriftlig og praktisk eksamen. Det er mange forskjellige måter for deg å bygge flytid, hvorav noen er gratis.

En privat pilot kan ikke få betalt for sine tjenester i henhold til FAA regler. Derfor, hvis du ønsker å tjene til livets opphold som pilot må du først få en Commercial Pilot License. Etter det, hvis du ønsker å fly for et flyselskap, må du få Airline Transport Pilot (ATP) sertifisering.

Hvordan få betalt for å fly

Å tjene en Commercial Pilot License, må du logge deg minst 250 timer flygetid. Det inkluderer den tiden du brukte å tjene din Private Pilot sertifisering. Dessuten må du være minst 18 år gammel og bestå en fysisk undersøkelse samt en skriftlig eksamen og praktisk flight eksamen.

For å søke om Airline Transport Pilot sertifisering, må du opparbeide minst 1500 timer flygetid. Mange søkere gjør dette ved å jobbe som en kommersiell pilot eller gjennom en periode i det militære. Du vil også måtte passere fysiske, skriftlige og praktiske eksamener. For å få en jobb med et flyselskap, må du logge deg tusenvis av flytimer.

Når et flyselskap eller en on-demand lufttrafikk Selskapet leier du vil det gi on-the-job training som vanligvis vil omfatte 6 til 8 timer bakke skole i tillegg til 25 timers flytid. Du vil også bli opplært til å fly bestemte typer fly.

Får din første jobb som en kommersiell eller Airline Pilot

Når du har riktig sertifisering, vil du se etter en jobb. Her er noen av de kvalifikasjonene arbeidsgivere søker:

  • “Evne til å arbeide i team og under ekstreme feltforhold.”
  • “Evne til å stå eller sitte i lange tidsperioder og evne til å løfte opp til 50 lbs.”
  • “Evne til å tilpasse seg endrede tidsplaner og høytrykkssituasjoner.”
  • “Må kunne arbeide fleksibel timeplan,., Inkludert netter, helger og helligdager”
  • “Må være villig til å jobbe flere dager borte fra hjemmet, jobber en variert timeplan.”
  • “Må være i stand til å administrere hans eller hennes hvile for å være forberedt på flyturen vakt til enhver tid i løpet av sin tur.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *