Kako postati pilot: Step-by-Step Guide

Posted on

Kako postati pilot: Step-by-Step Guide

Piloti letijo letala, vključno z letal in helikopterjev. Tisti, ki letijo za življenje so znani kot komercialne piloti ali letalske pilote. Letalske piloti za prevoz ljudi in tovora po določenem časovnem načrtu. Komercialne piloti delajo za podjetja, ki ponujajo čarterske lete, reševalnih operacij, ne iz zraka fotografijo ali zagotavljajo lete iz drugih razlogov. ÄŒe želite postati pilot tukaj je informacije, da boste začeli. Najprej izvedeti, če imajo značilnosti za uspeh v tem poklicu in se učijo o izobrazbi, usposobljenosti in zahtev za certificiranje.

Ali imate kar je potrebno, da je pilot?

ÄŒe želite biti profesionalen pilot, morate določene spretnosti-ali osebne lastnosti. Piloti morajo biti sposobni komunicirati z drugimi in zato potrebujejo močno, aktivno poslušanje in govornih spretnosti. Imeti morajo tudi odlično reševanje problemov in sposobnosti kritičnega mišljenja, da prepozna težave, ugotoviti možne rešitve in potem oceniti, katera ali tisti bo imel najboljši izid. Prav tako morajo imeti dobre sposobnosti upravljanja časa. Morate oceniti, ali imate te lastnosti, preden začnete, da nadaljuje kariero kot pilot.

Obvezno izobraževanje, usposabljanje in certificiranje

Usposabljanje in izobraževanje, kar potrebujete je odvisna od tega, ali mislite, da dela kot poslovna ali pilot letalske družbe. ÄŒe želite postati komercialno pilot, boste potrebovali visoko šolo ali enakovrednosti diplome, vendar če je vaš končni cilj je, da letenje za regionalni ali večje letalske družbe, boste morali zaslužiti diplomiral. Ne skrbite, če niste prepričani o tem še ni. Vedno se lahko vrnete in dobite stopnjo vašega diplomirani kasneje. Številne letalske piloti začeli svojo kariero kot komercialnih pilotov.

Karkoli se boste odločili, da vas bo naredil, seveda, treba, da se naučijo, kako leteti. lahko dobite za letenje iz neodvisnega FAA (Zvezna uprava za letalstvo) -certified inštruktorja ali FAA certifikatom pilotni šoli za. Uporabite iskati baze podatkov na spletni strani FAA najti šolo. Boste na koncu morali dobiti potrdilo pilot. Saj ni treba, da imajo eno vzeti plujejo lekcije, vendar ga boste morali, preden lahko samostojno leteti. Morate biti stari označili za eno najmanj 16 let, in boste morali opraviti zdravniški pregled, ki ga FAA-pooblašÄenega letalskega zdravnika upravlja. PoišÄi letalskega zdravnika (AME).

Lahko na koncu zaprositi za potrdilo zasebnega pilota. ÄŒe želite to narediti, morate biti stari vsaj 17 let in so se zaključili med 35 in 40 ur, ki pluje, odvisno od vrste letalski šoli, ki jo obiskuje. Moraš opraviti tako pisne in praktične izpite. Obstaja veliko različnih načinov za vas, da čas izdelave letenja, od katerih so nekateri brezplačno.

Zasebni pilot ne more biti plačan za svoje storitve v skladu s FAA predpisi. Torej, če želite, da se preživljajo kot pilot morate najprej dobili licenco pilota je. Po tem, če želite leteti za letalsko družbo, boste morali, da bi dobili prometnega pilota (ATP) Certification.

Kako Bodite plačani za Fly

Da bi zaslužili licenco pilota se morate prijaviti vsaj 250 ur letenja. To vključuje tudi, ko boste porabili zaslužijo svoj Private Pilot Certification. Prav tako morate biti stari vsaj 18 let in opraviti zdravniški pregled, kot tudi pisni izpit in praktični izpit letenja.

ÄŒe se želite prijaviti za prometnega pilota certificiranje, boste morali pripada najmanj 1500 ur letenja. Številni vlagatelji to storite tako, da deluje kot komercialni pilot ali prek Omejiti v vojski. Boste morali opraviti fizične, pisne in praktične izpite tudi. Da bi dobili službo v letalski družbi, se morate prijaviti na tisoče ur letenja.

Ko letalski prevoznik ali letalski prevozi podjetje na zahtevo vas najame bo zagotovil usposabljanje na delovnem mestu, ki bo na splošno vključeval 6 do 8 ur tal šoli, poleg 25 ur letenja. Ti bodo usposobljeni tudi za letenje posebne vrste letal.

Getting svoje prvo delo kot poslovno ali pilot

Ko imate ustrezno certificiranje, boste iskati zaposlitev. Tukaj je nekaj kvalifikacij išÄejo delodajalci:

  • “Sposobnost za delo v skupini in v ekstremnih pogojih na terenu.”
  • “Sposobnost stati ali sedeti za dolgo časa in sposobnosti za dviganje do 50 lbs.”
  • “Sposobnost, da se prilagodijo na spreminjajoče se urnikov in visokotlačne situacije.”
  • “Mora biti sposoben delati fleksibilen urnik;., Vključno noči, vikende in praznike”
  • “Mora biti pripravljeni delati več dni od doma, delovni pester urnik.”
  • “Mora biti sposobni upravljati svoj počitek, da se je treba pripraviti za delo na letalu ves čas njihovega potovanja.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *