Kako napisati prilagojeno spremno pismo

Posted on

Kako napisati prilagojeno spremno pismo


Slišal sem, da je več kot le nekaj menedžerjev kadrovskimi strokovnjaki, ki se sprašujem, če je spremno pismo pisanje izgubljena umetnost. Eden od njih mi je povedal, da je prejel veliko cover pisem, ki so krajši od Twitterja, vključno s spremnim pismom, ki so pravkar omenjeni “Lep dan.” in drugo, ki je dejal: “Poglejte si moj življenjepis.”

Spremno pismo pisanje naj ne bi bila izgubljena umetnost. Delodajalci jih še pričakujejo. Najem vodje na ki jih Saddleback College anketiranih podjetij, ki zahtevajo kritje črke (53%) želijo več kot le osnovne spremni dopis.

Kaj delodajalci pričakujejo v spremno pismo

Po mnenju anketiranih podjetij, tukaj je tisto, kar pričakujejo v cover črkami:

  • Prilagojene znanja iz opisa delovnega mesta – 33%
  • Jasnost (določitev delovnih mest uporablja za) – 26%
  • Podrobnosti iz življenjepis – 20%
  • Vaša (osebna) vrednost – 19%

Kot lahko vidite, delodajalci pričakujejo osebno kritje črke, ki jih prikazujejo, zakaj ste močni primerni za položaj in dragocen kandidata vredno vzeti čas za intervju.

To je dejal, v obrambi kandidatih, ki jih pošiljate na pokrovu črke, kot da bi bile 140 znakov tweets, je lahko težko upravičiti vzeli čas za pisanje po meri spremno pismo, še posebej, če ne slišite nazaj od delodajalcev po pošiljanje, v nekaterih primerih, na stotine zajemajo pisem in življenjepise.

To je težko, ko si dal truda v uporabi – znova in znova – in vaše aplikacije izgubijo v “črno luknjo” interneta.

Nasvet : Bottom line, čeprav je, da če delodajalec zahteva spremno pismo, morate poslati eno – pravi spremno pismo, ne stavek ali dva.

To je v vašem interesu, da pošlje enega, tudi če to ni pogoj.

Kako napisati prilagojeno spremno pismo

Začnite s predlogo: Eden od načinov, da bi spremno pismo pisanje malo lažje je začeti s predlogo spremno pismo. Nato ga prilagodite vključuje nekaj osnovnih informacij o vaših znanj in izkušenj. Shranite spremno pismo kot Wordov dokument z imenom datoteke, ki je enostavno prepoznati tj coverlettertemplate.doc.

Vsakič, ko pride na delovno mesto, odprite predlogo dokumenta spremno pismo in ustvariti novo različico svojega spremnega pisma. Prilagodite kaj je zdaj tvoj spremno pismo predlogo, da ustreza zahtevam delovnega mesta pozicij, ki jih uporabljajo. Tukaj je tisto, kar boste morali prilagoditi in posodobiti na predlogo spremno pismo:

Kontaktne informacije:  Uredite poglavje kontaktni podatki vsebovati podatke za novega delodajalca. Uredite pozdrav z imenom novega najem manager je, če ga imate.

Specifična naloga:  Urejanje prvi odstavek vašega pisma, da kaže na delo, ki jo uporablja za in kje ste našli napotitvi. V prvem odstavku spremnem dopisu, lahko tudi delili – na kratko – zakaj ste strastno o položaju in bi bila primerna. Na primer: “Z mojimi X let izkušenj v [industriji] in strast za [funkcij xyz ključnih delovnih mest / spretnosti], mislim, da sem resen kandidat za ta položaj.”

Če ste bili iz položaja ali poznaš nekoga v podjetju, prvi odstavek, je idealen kraj za omeniti povezavo. (Opomba: Vedno potrdite vašo povezavo, preden spustite svoje ime.)

Vaše znanje in izkušnje: Prilagajanje telo spremnem dopisu in se nanašajo svoje sposobnosti v opisu delovnega mesta. Najverjetneje bo to najbolj zahtevnih del procesa. To je tudi najbolj pomemben del spremnem dopisu. To je, če bom lahko zadevo za vašo kandidaturo. Na svoj življenjepis, ste na seznamu iz svoje znanje in izkušnje. Zdaj, v spremno pismo, ki ga želite iti globlje, in pokazati, zakaj bi bil vaš predvsem mešanica znanja in izkušenj vam omogočajo, da je idealna zaposleni.

 Vzemite si malo več časa, da pokažejo svojo osebnost, tako da lahko organizacija, zakaj si močan kandidat.

Zapiranje: Ne bo treba prilagoditi zadnjega odstavka, zapiranje in podpis. Ti lahko ostanejo enake.

Save Your pismo: Bodite prepričani, da shranite spremno pismo z novim imenom datoteke (File Save As), tako da imate kopijo vsakega spremnim pismom, ki ga pošljete delodajalcu.

Nasvet : razni triki je lažje kot na začetku poti. S predlogi na mestu, da ne bo trajalo dolgo, da napišete prilagojene spremno pismo. Boste prepričani, da bo veliko boljši vtis s svojo osebno spremno pismo, kot če bi preprosto napisali, “Tukaj je moj življenjepis.”

Cover Letter Primer

To je primer osebno spremni dopis.

Predlagatelj Ime
123 Main Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345
555-555-5555
applicant.name@email.com

1. september 2018

Bruce Lee
direktor Human Resources
Sunny Days Dnevni center
123 Poslovni Rd.
Poslovni City, NY 54321

Spoštovani gospod Lee,

Pišem v zvezi z odprtino, ki ste ga na seznamu za svinec učitelja malček v Sunny Days vrtec Center. Bil sem vesel, da si imajo odprtino, ker sem pred kratkim končal stopnjo mojega diplomirani osnovnošolskem izobraževanju. Vendar pa sem se raje osredotočiti na predšolski otroci.

Medtem ko se udeležujejo Western College sem delal s krajšim delovnim časom na Pumpkin Patch, dnevno varstvo center v bližini fakulteti. V tem času, sem razvil sposobnosti poučevanja, ki so potrebni za delo z mladimi otroci, tudi potrpežljivost in sposobnost za ustvarjanje preprostih učnih načrtov. Bil sem sposoben dobro delo s kolegi učitelji. Poleg tega sem dobila začasno vodilno pozicijo v razdelku pre-K, medtem ko je bil redno vodi na porodniškem dopustu, tako da vem, da sem pripravljen na odgovornosti te vloge.

Sem priloženo svoj življenjepis in lahko stik z mano preko elektronske pošte (aubrey.applicant@email.com) ali po telefonu (555-555-5555). Veselim se srečanja z vami o tem razburljivo priložnost.

S spoštovanjem,

Predlagatelj Ime

Elektronski Vezava Letter Primer

Zadeva: FirstName Priimek – Store Manager Položaj

Pišem, da zaprosijo za mesto direktorja trgovine v Video Game One, kot je navedeno na poklicni strani vaše spletne strani. Bila sem navdušena, da vidite to priložnost, ker imam dve leti izkušenj kot pomočnika direktorja na Frozen Solid jogurt Shop.

Zahteve za kotacijo prilegajo moji skillset odlično. Imam odlične komunikacijske in ljudi spretnosti in mi je uspelo urnike in zaposlene za dve leti.

Poleg tega, pa v šoli sem delal s krajšim delovnim časom na delavnico na računalnik in igralne konzole in sem bil na kolegiju v Ligi ekipe legenda je za obdobje treh let. Sem priloženo svoj življenjepis za vašo pozornost.

lahko stik z mano preko elektronske pošte na myname@myemail.com in bom stik z vami naslednji teden, da vidim, če bomo lahko našli čas za razpravo o tej možnosti.

S spoštovanjem,

FirstName Priimek
Vaš naslov
E-
telefon Število

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *