Iskanje zaposlitve v vašem lokalnem območju

Posted on

Iskanje zaposlitve v vašem lokalnem območju

Če pogledamo, da bi našli delo, ki je na določenem geografskem območju? Morda ste se gibljejo nekje novo, ali iščete zaposlitev v bližini doma. Iskanje zaposlitve v vašem območju je vrsto strategij vključno z uporabo straneh za iskanje zaposlitve, ki se osredotočajo na lokalnih delovnih mest, raziskovanje forume lokalnih, obisk karierne sejme v vašem mestu, in preverjanje iz svojega lokalnega združenje ali njihovo spletno stran.

Z uporabo več strategij, ste bolj verjetno, da bi našli delo, ki je pravi za vas in je v regiji, ki jo želite, da se v. Preberite o za podrobnejše nasvete o tem, kje iskati, da bi našli zaposlitev v družbah v vašem območju.

Nasveti za iskanje zaposlitve v vaši bližini

Najboljši način, da najdejo delo na vašem mestu je z uporabo več strategij hkrati. Preberite spodaj seznam tehnike uporabiti, da bi našli zaposlitev v vašem območju. Čeprav morda ne uporabljate vseh teh strategij, izbrati tiste, ki so pravi za vas.

  • Oglejte si Job iskalniki: Medtem ko bo iskanje zaposlitve motorji seznam delovnih mest, ki so na voljo skoraj povsod, lahko to storite iskanje za delovna mesta samo v vašem lokalnem območju. Poskusite z uporabo vašega priljubljenega spletnega iskanja zaposlitve motor ali funkcija Job Board je “Napredno iskanje” navesti poštno številko in / ali radij milj ki ste ga pripravljeni razmisliti. Lahko poskusite velik iskanju zaposlitve motor kot Indeed.com, ali odjaviti delovnih stran nišo, ki ustreza vašim specifične industrije.
  • Obiščite Local Search Job strani: Obstajajo spletne strani, ki so posebej ciljajo na lokalni trg dela. Mesta, kot Craigslist, Geebo in Jobing, poudarkom na delovnih mestih, navedenih na določenih geografskih lokacijah. Preverite jih ven, da bi našli nepremičnin, ki ne sme biti objavljeni v nacionalnih delovnih plošč.
  • Oglejte si Company Spletne strani: Če veste, kaj podjetje želite delo za, si oglejte spletno stran podjetja, da vidim, če imajo kakršne koli oglasi za delo na vašem območju. Večja podjetja ponavadi uporabnikom omogočajo iskanje odprtine z geografsko lokacijo.
    Prav tako lahko preverite delovnih plošče, ki se osredotočajo na posebne družbe. Na primer, linkup išče delovna mesta, ki so objavljene na spletnih straneh družbe. Uporabite Napredno iskanje možnost, da bi našli delo, ki ga podjetje, ali najdejo delo v določeni lokaciji.
  • Poskusite odborov Skupnosti: Če Nextdoor.com še ni na voljo v vaši okolici, pa je verjetno kmalu. Spletna stran ima veliko sosesk na spletu, tako da te virtualne skupnosti odbor sosedov, da komunicirajo z drugimi v njihovi bližini. Medtem ko je njegov primarni cilj izmenjavo koristnih informacij, kot so “lahko mi priporočiti dober ključavničar?« Boste našli tudi lokalni prebivalci, ki iščejo delavce za njihovo poslovanje.
  • Preverite državnih sredstev: Večina držav ima svoje banke delovnih mest, telefonske in spletne imenike in drugih virov, posebej za lokalne iskalce zaposlitve. V še bolj lokalni ravni, si lahko ogledate na lokalnega Gospodarska zbornica spletno stran, ki se običajno objav lokalnih vnosov delovnih mest.
  • Obiščite Karierni sejmi: Oglejte si karierne sejme v vašem lokalnem območju. Zaposlitveni sejmi so odličen način, da to na enem kariere nakupovanje na enem dogodku. Značilno je, da so podjetja na sejmu, ki temelji v bližini sejma lokacije delovnih mest, tako da boste zagotovo našli lokalnih delovnih mest.
  • Pridružite se združenju nekdanjih: Ponovno priključite s združenje vašega univerze prek svoje spletne strani. Te skupine lahko zagotovi znatna sredstva za zaposlitev, tečaje in delavnice, kot tudi položaje objavljene lokalnih delodajalcev. Alumni združenja ne samo obdržati diplomante, povezanih z njihovo šolo; so tudi odličen vir za mreženje in poklicni razvoj ter lahko gosti lokalnih dogodkov, če ste v velikem mestnem območju. Morda boste prav tako preveriti vašega univerza poklicne storitve sedež. Večina od njih so pripravljeni pomagati študentom pri iskanju zaposlitve tudi po diplomi.
  • Omrežje: Mreženje je grozen način, da bi našli skoraj vsako delo. Pogovor s povezavami (vključno s prijatelji, družino in poslovnih stikov), ki jih imajo v družbah v interesu. Še posebej, se pogovorite s stiki v vašem območju, ki bi lahko poznajo druge odprtine v vaši bližini.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *