8 Razlogi za delo na domu – prednostih delo na domu

Posted on

8 Razlogi za delo na domu - prednostih delo na domu

Delo na domu ima svoje vzpone in padce, vendar je za večino od nas prednosti odtehtajo slabosti delo na domu. Medtem ko se lahko naši karierne poti, domačo pisarno postavitve in ureditve otroškega varstva zelo razlikujejo, razlogi telecommuters “za delo na domu, so bolj dosledni.

Preživite več časa s svojimi otroki

Delo na domu vam omogoča, da del svojih otroških rutine čez dan; ne samo zjutraj, zvečer in ob koncu tedna. Lahko vzamete odmor za kosilo s svojim malčka in slišal ves dan z novico, ko pridejo domov iz šole. Delo na domu starši nimajo neomejenega časa za svoje otroke, vendar pa imajo bolj pogoste priložnosti, ki se s svojimi otroki.

Povečati ali ohraniti svoj dohodek

Matere, ki so zapustili kariere dvigniti otroci lahko olajša svojo pot nazaj na trg delovne sile, ki delajo na domu. Delo na domu lahko pomeni ob na posvetu dela ali posla, medtem ko še vedno zaposluje hands-on, dan za dnem starševstvo slog. Ali pa, zaposleni starši, ki se gibljejo od out-of-home pisarni na daljavo lahko ohranijo svoje prihodke, medtem ko se porabi več časa doma, in prihranite veliko stroškov na delovnem mestu.

Odreči vozi

Ko ste na poti na delo, si niti delovnega niti preživljati čas z družino. Delo na domu odpravlja to izguba časa ostane več časa za oboje. Prav tako, ne samo, da je prevoz na delo in povleci, da je drago. Vi boste prihranili denar na plin, javnih prevoznih stroškov, in / ali avtomobilskega zavarovanja in vzdrževanja, ki delajo na domu.

Prilagodijo svoj delovni čas

Čeprav samozaposleni ljudje pogosto uživajo več prožnosti kot daljavo povečala zaposlenih, tako ponavadi so večji nadzor nad njihovimi programi. Mnogi, ki delajo na domu izbrati ure zgodaj zjutraj ali po tem, ko otroci so šli v posteljo.

Pridobijo občutek nadzora in zadovoljstva

Vzemite si čas zase, kot tudi svojo družino s časom, ki delajo na domu shranjeno. Samozaposleni zlasti dobiček občutek nadzoruje svojo usodo, vendar daljavo povečala zaposleni, ki žonglira doma in delajo naloge bolj učinkovito pridobiti občutek za ravnotežje. Plus lahko prihodek, ki ga delajo doma narediti razliko na luksuzne predmete, ki bi jih sicer odrečejo.

Prihranite denar za stroške otroškega varstva (morda)

To ne velja nujno za vsakogar, vendar pa so nekateri starši, ki delajo doma, glede na njihova delovna mesta in starosti svojih otrok, lahko zaslužite živi s krajšim delovnim časom ali brez zunanje otroškega varstva. Ugotavljanje, koliko otroškega varstva in kakšne vrste varstva otrok, ki jih potrebujete, nato pa delo, ki v svoj proračun.

Escape socialne dinamike Urada

Ta kosi v obe smeri. Nekateri ljudje, ki so začeli delati doma zamudite socialne vidike pisarni, drugi pa čutijo motnje nepotrebnih srečanja, druženja, ali nenačrtovanih klepetov na hladilnik vode zmanjšati njihovo učinkovitost, še bolj razširja čas proč od družine.

Prihranite denar za oblačila in kosila

In čeprav to res ni dobra ideja za delo v vašem PJS, predvsem z otroci po vsem, ki iščejo za vas, kot na primer, boste verjetno porabili manj za delovna oblačila, ki delajo na domu. Razen če ste bili podložni svoje kosilo (če je tako, da je ena izmed nalog s svojega seznama!), Bo znesek, ki ga porabite za kosila in odmori za kavo zmanjšala.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *