Kaj Ali Posebno izobraževanje učiteljev ne? Plača, potrebno znanje, & More

Posted on

Kaj Ali Posebno izobraževanje učiteljev ne? Plača, potrebno znanje, & More


Posebna učitelji nadzira izobraževanje in usposabljanje študentov s telesnimi, čustvenimi, duševnimi in učnimi težavami. So oblikovati in izvesti učne ure, namenjenih individualnim potrebam in zmožnostim učencev pod njihovim nadzorom. Posebna učitelji poučujejo na ravni vrtca, osnovne, srednje in visoke šole.

Približno 439.300 posebni učitelji so bili zaposleni v ZDA leta 2016.

Specialnega pedagoga Naloge in odgovornosti

Odgovornosti posebni učitelji “se lahko razlikuje glede na razred, ki ga poučujejo in kje so zaposleni, vendar nekatere skupne naloge vključujejo:

 • Sodelujejo z drugimi učitelji v razredu, šolski psihologi, učnimi težavami specialisti, govora / slušni strokovnjaki, in šolskih socialnih delavcev zagotoviti celosten načrt za razvoj zmogljivosti njihovih študentov.
 • Nastavite učnih ciljev za vsakega študenta, oceniti njihov napredek, in snemanje svoje ocene.
 • Posodobite starše o napredku svojih učencev in pridobi starševsko podporo pri nadzornih vedenje in notranjih aktivnosti za dopolnitev svojih učnih ur.
 • Nadzor in usposabljanje asistentov.
 • Načrt Pomoč za prehod svojih študentov in produktivnega življenja po zaključku sekundarnega izobraževanja.

Posebna Izobraževanje učiteljev Plača

Posebna učitelji zaslužijo par z drugimi vzgojitelji, kljub dodatnim izzivom in odgovornosti.

 • Mediana letna plača: $ 59.780 ($ 28,74 / uro)
 • Top 10% letne plače: Več kot $ 97.070 ($ 46.67 / uro)
 • Bottom 10% letne plače: Manj kot $ 39.680 ($ 19,08 / uro)

Vir: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Izobraževanje, usposabljanje in certificiranje

Ta kariera zahteva tako izobraževanje in včasih certificiranja.

 • Izobraževanje: Posebne učitelji v javnih šolah potrebujejo vsaj diplomiral. Nekateri učitelji diplomiral posebej v izobraževanju, ali celo posebnega izobraževanja. Nekatere države zahtevajo kandidati za pridobitev spričevala, da imajo magisterij iz posebnega izobraževanja. Mnogi šolski okoliš navesti prednost kandidati z magisterijem.
 • Usposabljanje in izkušnje: Številni posebni učitelji morajo izpolniti določeno število ur poučevanja študentov pred pridobitev certifikata. Posebna učitelji lahko učijo, kako načrtovati lekcije in upravljanje učilnico pod nadzorom svinca učitelja, medtem ko poučevanje študentov.
 • Certificiranje: Večina držav zahteva posameznikov opraviti certificiranje izpit. Zasebni učitelji potrebujejo diplomo, vendar ni nujno, da je treba potrditi. Nekateri učitelji dobili svoje licence za določene kategorije invalidnosti, kot so motnje vedenja in avtizmom.

Specialnega pedagoga spretnosti in kompetence

Obstaja veliko spretnosti, značilne za posebne učitelje izobraževanja, vključno empatije, potrpežljivosti in organizacije.

 • Kritično razmišljanje spretnosti: posebno izobraževanje, mora natančno oceniti napredek učencev in prilagoditev lekcije njihovim potrebam.
 • Potrpežljivost: Ti študenti pogosto zahtevajo različne metode poučevanja in niso vedno takoj odzivajo na njegovem prejemu. To je lahko težko delo, in sposobnost, da korak nazaj kratko in globoko vdihnite lahko ključnega pomena.
 • Spretnosti komuniciranja: Ti učitelji morajo biti sposobni komunicirati s starši, drugimi učitelji in skrbniki, poleg otrok pod njihovim nadzorom.
 • Inovacije: Ni vsak od teh otrok se lahko naučimo na enak način. Dobra posebno izobraževanje učiteljev bodo mogli zamisliti različne načine doseganja študente in vodenje jim za napredek.

Job Outlook

Zaposlovanje posebnih učiteljev izobraževanja naj bi se rast v višini približno 8%, od leta 2016 do leta 2026, tako hitro, kot povprečje za vse poklice. To je zaradi bolj učinkovitega in prej pregleda in prepoznavanje različnih fizičnih, čustvenih, mentalnih in učnimi težavami.

Pomembno : Zvezni in državni predpisi zahtevajo šolskih okolišev zagotoviti brezplačno izobraževanje za študente invalide, tako da je stalna potreba po teh učiteljev.

Delovno okolje

Številni posebni učitelji delajo v javnih ali zasebnih šol v osnovne, srednje in visoke ravni šole, vendar pa lahko tudi poučevanje na servisnih centrov za varstvo otrok. Drugo delo za stanovanjske in dnevne programe, ki služijo potrebam invalidov ali posebnih učencev, ali pri agencijah, ki temeljijo na skupnosti, ki dopolnjujejo navodila, ki jih šole.

V vsakem okolju, lahko ta poklic očarljiv in nagrajevanje, ampak je lahko tudi čustveno zahtevno in stresno. Lahko je fizično zahtevna, pa tudi, ko gre za otroke z motnjami v telesnem razvoju.

Urnik dela

Večina posebni učitelji delajo na šolskih dni in v času šolskih ur, vendar pa lahko delajo po šolskih ur, kakor tudi za razvrščanje dokumentov in poskrbel upravnih nalog. Posebna učitelji so običajno poletja off, čeprav imajo nekatere šole poletne šolske programe, ki lahko zahtevajo dodatne mesece pri delu. Učitelji so običajno off za mid-zimske odmori in izvirskih odmori, kot dobro.

Primerjava Podobni Jobs

Nekaj ​​podobnih delovnih mest in njihova srednja letna plačilo vključujejo:

 • Vzgojitelj : $ 23.240
 • Učitelj v srednji šoli : $ 60.320
 • Delovni terapevt : $ 84.270

Vir: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *