Domov Tipkam Job Opis: Plača, spretnosti, & More

Posted on

Domov Tipkam Job Opis: Plača, spretnosti, & More

A tipi doma tipkam ali beseda procesor dokumenti iz njihove domače pisarne, pogosto s pomočjo zvočnih datotek, kot vir. Te na domu delovnih mest zajemajo veliko vrst prepis -od mikro delovnih mest v vnosu podatkov za specializacije, ki zahtevajo dodatno usposabljanje, kot so medicinske prepisu .

Ni vsak tip transcriptionist delo je primerna za na domu delo; na primer, je sodišče poročanje običajno opravi na kraju samem. Vendar pa so spretnosti razviti na kraju samem lahko situacije, bi lahko pomagala pri pridobivanju nekaterih donosen doma temelji delo, kot so v realnem času transkripcijo in podnapisov.

Domov tipkam Naloge in odgovornosti

Domov tipkam in obdelavo besedil delovna mesta običajno zahtevajo sposobnost za naslednja dela:

 • Komunicira s stranko ali delodajalca o očala delovnih mest in vprašanja.
 • Know ins in outs različne aplikacije za obdelavo besedil.
 • Uporaba računalnika na ključ v nalogah.
 • Lektoriranih končal delo in popravljanje napak v črkovanja, slovnice in ločil.
 • Tiskanje in naredijo kopije dokončanega dela.
 • Pošta, dostavi, ali v elektronski obliki pošlje izpolnjene naloge za naročnika ali delodajalca.
 • Datoteka končnih dokumentov.
 • stranke na računu ali predloži poročilo časa za delodajalca.
 • naročnika ali delodajalca roki izpolnjujejo.

Poleg osnov komuniciranja, z uporabo ustreznih orodij za trgovino, in se vrne ali nalaganje končni kos na čas, lahko dodatne odgovornosti vključujejo razvoj metode za natančno sledenje prihodke in odhodke, vzpostavitev sistema evidentiranja, ki je enostaven za uporabo, razumevanje, kako sledijo slogovno in delo z različnimi vrstami izvirnega materiala, vključno z grobo osnutki, popravljene tiskani obliki, in glasovnih posnetkov.

Domov Tipkam Plača

Tipkam in nadomestilo transcriptionist razlikuje glede na posamezne osebe ali delodajalca, industriji ali strokovno področje, in ravni izkušenj. Domov strojepisk so navadno plačani po kosu ali na uro, čeprav se nekateri lahko plača na avdio minuto ali na besedo.

 • Mediana Plače : $ 19.11 / uro
 • Top 10% plače : Več kot $ 27,93 / uro
 • Bottom 10% Plače : manj kot $ 13,02 / uro

Pomembno: Domov strojepiske, ki pogodbe z odjemalci mošta dejavnik stroškov za namizni ali prenosni računalnik, obdelavo besedil programske opreme, internetne storitve, ergonomsko oblikovana tipkovnica in stol, časovno sledenje programske opreme, spletnem ali tiskanem slovarju, davek od dohodka, zdravstveno zavarovanje, in za avdio transcribers, slušalke, prepisu programsko opremo, in transkripcije nožnim pedalom za prostoročno avdio nadzor.

Domov Tipkam za izobraževanje, usposabljanje, in certificiranje

To je koristno, da so imeli najmanj dve leti izkušenj na kraju samem, vendar je večina na domu prepisu delovna mesta ne zahtevajo post-sekundarno izobraževanje ali posebno potrdilo. Vendar pa je za medicinske prepisu delovnih mest , potrjevanje ali izpopolnjevanja bo morda potrebno, odvisno od zahtev naročnika ali delodajalca.

 • Osnovni razredi : Lokalni poklicne šole in višje šole skupnosti ponujajo tipkanje in angleške slovnice tečaje za tiste, ki potrebujejo obnovitveni tečaj ali dodatno usposabljanje. Obstajajo tudi brezplačne spletne tečaje, ki jih organizacije, kot so Alison, ki ima tečaje ponujajo dotik tipkanje , tudi osnove angleške slovnice , in še več. Usposabljanje v temeljih pisarniške programske opreme je koristno za vsako domačo strojepiska, še posebej tiste, ki so z večkratnim vnašanjem polje po nekaj letih.
 • Medicinske prepisu certificiranje in / ali Napredno Usposabljanje : Pridobitev certificiranje oziroma izpopolnjevanje v medicinske prepisu ni obvezna, vendar je verjetno, da se pomoč pri iskanju strank. Združenje za zdravstveno varstvo Dokumentacija Celovitost (AHDI) ponuja dve vrsti certifikatov za medicinske transcriptionists in odobri programe, ki zagotavljajo višjo stopnjo izobraževanja na tem področju, na primer, bršljan Techa programa Medicinske prepisu Editor .

Domov tipkam spretnosti in kompetence

Številne sposobnosti in lastnosti so ključnega pomena, da postane uspešen doma tipkam:

 • Računalniška znanja : Ne vedo, kako narediti več z računalnikom kot s programsko opremo za urejanje besedil, ki so potrebni za domačo strojepiska. To delo zahteva tudi možnost za novo programsko opremo, prijavi v sistem družbe na daljavo, nalaganje datotek in odpravljanje težav doma računalniških in povezljivost vprašanj.
 • Hitro, natančno tipkanje spretnosti : lahko Tipkanje hitrosti za različne vrste tipkanje in prepisu delovnih mest precej razlikujejo. Na primer, hitrost tako nizko, kot 60 besed na minuto, lahko zadostuje za vstop ravni vnos podatkov delo na, medtem ko v realnem času prepisovanja ali na domu napise lahko delovna mesta zahtevajo hitrosti do 300 besed na minuto.
 • Dobre sluha in poslušanje spretnosti : sposobnost razumeti poudarke je pomembno, ko govorimo s stranko ali prepisovanja zvočnih datotek.
 • Lektoriranje spretnosti : znanje pravilnega črkovanja, ločil in slovnice je treba pri dokončanju projekta ali pošljete stranko.
 • Spretnosti komuniciranja : Ali , ki sestavljajo beležke , pisanje predlog , ali govori s stranko preko klepeta ali video konference , na domu potrebujejo strojepisk jasno in jedrnato izražanje idej in smeri.
 • Organiziranje / prednostnega spretnosti, samodisciplino, in poudarek : Na domu strojepisk nimamo šefa, ki jim pove, kaj storiti in kdaj, da to storite. Pomembno je, da delajo pametno, organizirano in disciplinirano in vztrajno Brus na projektu, ki je posledica, ne pa perusing prihajajoči delo ali preverjanje športne rezultate, vremenske napovedi, ali socialnih medijev.
 • Sposobnost, da se ohrani zaupnost : Hranjenje podatkov odjemalec varen in zaupen je ključnega pomena, še posebej, ko gre za občutljive podatke, kot so podatki pacientov.

Job Outlook

Glede na BLS, so urejevalniki besedil in strojepiske med najhitreje upada poklicev, skupaj z keyers vnosom podatkov in računalniških operaterjev. V obdobju 2016-2026 se bo število obdelavo besedil in tipkanje delovnih mest zmanjšalo za 24.800 ali 33% zaradi napredka v tehnologiji in širjenja outsourcing. Medicinska zaposlovanje prepis pa naj bi se upad, kot tudi, vendar na veliko počasneje od 3% v obdobju 2016-2026.

Po drugi strani pa je v razcvetu svobodni ali gig gospodarstva , več kot 53 milijonov Američanov močna od leta 2015 v skladu z BLS , je lahko prednost za domače strojepisk in transcribers. Kot član koncert gospodarstva, ti delavci so v položaju, da bi naletela na oviro s kretnjami in prepisovanje nastopov, ki so bile nekoč bil podpisan v hiši zaposleni.

Delovno okolje

Transcribers ali stenografi, ki dela od doma preživijo večino svojega delovnega časa sedi pred računalnikom v domači pisarni ali drugem prostoru, določenem za delo, kot je na kuhinjski mizi.

Domov strojepisk pogosto najame kot samostojni in neodvisni izvajalci, čeprav lahko obstajajo možnosti za zaposlitev za določen čas ali na kraju samostojne delo. Nekatera podjetja objavili na voljo dela za svoje izvajalce v zahtevku na prvi pride, prvi melje.

Domov medicinske transcriptionists običajno delajo za podjetja, prepis-storitev, ki zagotavljajo storitve zdravstvenih ustanovah.

Urnik dela

Domov strojepisk prilagodijo svoj delovni čas, vendar mnogi vodi redni urnik, ki ponuja prilagodljivost pri zadnjem trenutku projektov konic in doma nujnih primerih. Veliko nabor delovnih ur, ki ustrezajo potrebam strank in se začnejo ob istem času vsak dan.

Domov strojepisk tudi urnik čas za kratek odmor vsakih nekaj ur, da hodi okoli in raztezajo, le da na tako veliko dela, saj lahko realno ročaj.

Kako Get Job

POIŠČITE koncert in zaprosi za IT

Mreža s prijatelji, družinskimi člani in sodelavcev in prosi za uvod k potencialnim strankam. Oglejte si viri, kot so Upwork, Zares in Flexjobs zgraditi bazo strank.

PREP ZA SPRETNOST TESTI

Potencialne stranke na splošno uporabo testov usposobljenosti kot začetno presejalnega orodja. Izboljšanje hitrosti tipkanje in spretnosti za točnost z brezplačnimi testov tipkanje in prakse datotek za transcriptionists.

ACE ANKETIRANJA

Bodite pripravljeni na polje intervju vprašanja potencialnih strank.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *