Kaj vključiti v izobraževanje oddelka za Resume

Posted on

Kaj vključiti v izobraževanje oddelka za Resume


Kaj je najboljši način, da so vaše izobraževanje v svoj življenjepis? V oddelku za izobraževanje v svoj življenjepis, seznam šol, ki jih je udeležil, stopinj si dosežene, vaš GPA če ste študent ali pred kratkim diplomiral, in vse posebne nagrade in čast si zaslužili.

Vi bi morali prilagoditi del izobraževanja v svoj življenjepis, ki ustrezajo vašim okoliščine, vključno s tem, ali ste še vedno študent, koliko delovnih izkušenj imate, in koliko akademske dosežke imate. Z vključitvijo prave informacije v razdelku izobraževanja svoj življenjepis, lahko vtis svojega delodajalca in varno intervju.

Kaj vključiti v izobraževanje oddelku svoj življenjepis

Bistveni podatki v oddelku za izobraževanje vključuje vaša stopnja (e) in šole ste obiskovali.

Lahko bi tudi bolj specifične informacije, vključno z vaše večje ali manjše. Lahko tudi leto si diplomiral, čeprav to ni potrebno.

Vključi vaše povprečna ocena (GPA), če ste trenutno študent ali pa 1-2 let, od šole, in če je vaš GPA je močna (približno 3,5 ali več).

Prav tako vključuje vse priznanja ali nagrade, ki ste jih prejeli v šoli. Te lahko segajo od latinskih odliko (kot cum laude ali magna cum laude ) na seznamu Dean drugih nagrad. Lahko tudi interesne klube, dobrodelnih skupin, ali grške organizacije, kjer ste bili aktivni in / ali je imel vodilno vlogo.

Prav tako vključuje vse strokovne razvojne programe in certifikati. Lahko navedete tudi vse licence, ki jih imate, če imate poseben del svoj življenjepis, kjer boste vključili te podatke.

Kje Put izobraževanje oddelek svoj življenjepis

Trenutne študenti ali nedavno diplomirali kolegij bodo verjetno želeli postaviti del izobraževalnega proti vrhu življenjepis. To je zato, ker študentje imajo običajno omejene delovne izkušnje. V tem primeru, ki ga želite poudariti svoje študijske uspehe.

Če ste bili iz šole vsaj nekaj let, lahko premakne ta del proti dnu svoj življenjepis. V tem času, boste imeli dovolj delovne izkušnje, da poudari, da vam ni treba zanašati na svoje izobraževanje.

Nasveti za izobraževanje oddelku svoj življenjepis

Razmislite podpodročja. Če imate veliko informacij, v oddelku za izobraževanje svoj življenjepis vključujejo, menijo zlom to poglavje v podpoglavjih. Glavni del lahko vključujejo vaše šole in stopinj, in potem imate lahko druge dele, kot so “nagrade in časti«, »Potrdila« in »profesionalni razvoj.” Če je imel vodilno vlogo v šole povezan organizacije (kot so klub, šport, ali grška organizacija), lahko navedete, da je pod pragom nagrade in časti.

Zagotoviti posebnosti (če je uporabno). Če je sub-kolegij vaše univerze dobro znani in pomembni (npr, da ste diplomiral iz šole gostinstvu vašega univerzi in se prijavljate na delovno mesto v gostoljubnosti) lahko vključujejo, da preden se vključi ime univerzitetno. Na primer, lahko bi rekli “School of Hospitality, XYZ College.”

Lahko pustite svoj GPA. Če ste študent ali kratkim diplomiral in vaš GPA ni bilo veliko, vendar imate druge priznanja, pustite GPA ven in dal nekaj drugega, kot je “XYZ prejela priznanje.” Ko so iz šole za nekaj let, morate vzeti GPA iz življenjepisu ni važno kaj.

Lahko izpustite srednjo šolo (čez nekaj časa). Ko ste bili v šoli za eno leto ali tako (ali pa, ko ste v neke druge vrste nadaljevalnega izobraževanja), lahko pustite visoko izobrazbo in GPA od svoj življenjepis. Vendar pa bi si omenil svojo visoko diplomo šolo (ali GED), če je vaša najvišja stopnja.

Povej resnico. Je zelo enostaven za delodajalca, da potrdi, ali so informacije o izobraževanju v svoj življenjepis res ali ne. On ali ona lahko preprosto preverite svoj zapis. Torej, če sem iskren. Na primer, če niste zadovoljni s svojim GPA, pusti, vendar ne bi bilo gor.

Nadaljuj Izobraževanje oddelek predloge

Lahko uporabite naslednje predloge za pomoč pri strukturiranju del izobraževanja v svoj življenjepis. Imejte v mislih, da lahko spremenite in odstranite vse te informacije, ki ustrezajo svoje okoliščine in delo, za katerega se prijavljate.

IZOBRAŽEVANJE ODDELEK

College Ime
Leto diplomske
Stopnja, Major in Minor
GPA

Nagrade in Priznanja
Vključi vse akademske dosežke tukaj, vključno z latinskimi odliko, odliko v svoj velik, in še več.

Potrdila
Vključite vse poklicne ali izobraževalne potrdila, ki ste jih prejeli.

Profesionalni razvoj
Vključite vse strokovne razvojne izkušnje, vključno s tečaji (tako na spletu in osebno) in seminarjev. Prav tako se lahko omenim, če ste član katere od ustreznih strokovnih organizacij. Če imajo položaj v organizaciji, omeniti, da kot dobro.

Nadaljuj Izobraževanje Oddelek Primer # 1

Huntown College
maj 20XX
Bachelor of Arts v angleščini, Oddelek odliko
3,8 GPA

Nadaljuj Izobraževanje Oddelek Primer # 2

IZOBRAŽEVANJE
XYZ College
Bachelor of Arts v novinarstvo

Nagrade in Priznanja
Summa cum laude
ABC nagrado za izjemne novinarstvo major

Potrdila
Level 1 strateško komuniciranje Certificiranje

Profesionalni razvoj
koordinator konference, XYZ novinarstvo Association of America

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *