Kje začeti kot svobodni pisatelj

Posted on

Kje začeti kot svobodni pisatelj

Pisanje je vsestranski poklic, in freelancing lahko donosen način za poklicni pisatelj zaslužiti denar od doma. Vendar pa morajo začetniki vzeti čas, da pridobijo izkušnje in graditi svojo blagovno znamko. Če ste šele začeli, kot svobodni pisatelj, opredeliti svoje strokovna področja in biti pripravljeni s pisanjem vzorce preden začnete iskanje strank in dela.

V nadaljevanju je nekaj dobrih krajev za nadarjenega pisatelja, da bi dobili prakso, graditi nekaj verodostojnosti in kopičijo telo dela pokazati, da bolj selektivne založniki. Prav tako se lahko ti trgi pomagajo pisci zgraditi prisotnost socialnih medijev, ki je bistvenega pomena za izgradnjo vrsto sledi, ki vam bo pomagal graditi, vzdrževati in rast vašega uspešno kariero svobodni pisanje na dolgi rok.

Clickworker

Po svetu bing podjetje Clickworker najame neodvisne izvajalci za pisanje delovnih mest, kot tudi vnos podatkov, prevajanje, raziskav in drugih mikro delovnih mest. Družba plačuje na osnovi na kos. Registracija in kvalifikacijske ocene so potrebne pred delavci, ki se imenuje klik delavci, ki jih podjetje lahko sprejme nalog za plačilo.

OneSpace.com

OneSpace ponudbe mikro delovnih mest na splošno pisanje, kot tudi podrobne naloge pisanje v samostojni. Pisatelji morajo opraviti vrsto ocen in zgraditi oceno verodostojnosti za dostop do posamezne vrste dela. Delo je predložen, pisatelj dobi povratne informacije, in plačilo pa se izvede PayPal naslednji dan, ko je delo odobril.

Obiščete lahko OneSpace je samostojni zaposlitvene možnosti  , da ugotovite, katere naloge maščevanje vaše zanimanje.

Hubpages

HubPages menice se kot “vodilni spletni založniške ekosistem.” Pisatelji se prijavite in objavite svoje delo na njihovo vozlišče. Prihodki od Adsense in podružnic je razdeljen z HubPages.

Nobenega zagotovila ni zaslužek. Namesto, vaši zaslužki so odvisni od sposobnosti vašega spletnega mesta, da bi pritegnili gledalce. Uspešni pisatelji dodamo sveže vsebine na svojih spletnih straneh redno, in celo nekaj mesecev, preden bodo začeli videti izplačila.

Medtem ko bi Hubpages potrebno več truda, da bi pomemben denar, to je tudi eden izmed najboljših krajev, da napišete karkoli vsebina všeč vam. Nikoli ne veš, kdo ima še svoje enake interese, in boste lahko izvedeli veliko o ustvarjajo prihodek od oglasov, ki delajo s ključnimi besedami, in načinov, da pišejo o izdelkih, ki lahko ustvarjajo Affiliate dohodek.

Listverse

Listverse plača scenarijev 100 $ za izvirne 1500-besedo domiseln člankov v obliki seznama. Pisatelji izberejo svoje teme in dobavnih povezave do uglednih virov za preverjanje dejstev.

Listverse izgled za Nekonvencionalan sezname, kot so “10 nenavadnih Poročni običaji iz celega sveta.” Plačilo se izvede preko PayPal izključno.

TextBroker

Pisatelji izbrati članek teme iz priloženo bazen vprašanj, ki zajemajo različne kategorije, vključno s financami, tehnologijo, lepoti, prehrani, mode in vrtnarjenje.

Vsak pisatelj bo predloži vzorec pisanja, ki se dajejo v pisanje skupine glede na stopnjo usposobljenosti, s povratnimi informacijami iz urednik za izboljšanje njihovih spretnosti.

Po uspešnem zaključku 10 člankov na določeno raven, lahko zahtevate, da se premaknete na naslednjo, višjo plačilni ravni. Ko so vaši izdelki odobreni in s strani naročnika sprejet, je plačilo vsak teden na PayPal.

scenarij

Scenarij samostojni smola naloge neposredno strankam. Oni lahko pišejo v vseh panogah, kjer imajo strokovno znanje. Čeprav ima vsako delovno mesto minimalno ceno, lahko pisci določijo svoje cene.

Zajamčeno plačilo pa se izvede pet dni potem, ko je delo sprejeto. Če se delo zavrne, se pisci upravičeni do delnega plačila.

Verblio

S približno 1.300 odjemalcev čez 40 različnih panogah, Verblio ponudbe svobodnjakov priložnost za pisanje in prodajajo 300-3,000 besedah ​​vsebin za naročnike, ki temeljijo na svojem strokovnem področju. Pisatelji plačani za delo, ki se prodaja.

Novi samostojni delo na manjših projektih, ki lahko povečajo do daljših projektih. Prodaja kakovostne vsebine in zaslužka pregledi petimi zvezdicami vas bo nagradil z daljšimi projektov, ki lahko pišejo za vaše najljubše stranke vsak mesec.

Konsus

Pisatelji z Konsus delajo neposredno z vodjo projekta, ki obravnava vse komunikacije s stranko. To pušča pisatelji brezplačno za pisanje, namesto porabe časa išče delo.

Delovna mesta, na mestu konstanten tok projektov, od katerega izbrati. Plačilo je zagotovljena na čas, tudi če stranka plača z zamudo ali pa sploh ne.

Zen vsebine

Zen ponudbe vsebin pisanje delovnih mest za opisi izdelkov, pogosta vprašanja, kopijo oglasa, listicles, diaprojekcije, članki, blog delovnih mest, in odkup vodnikov. Pisatelji delujejo v panogah, ki jih poznajo, in vsak kos opravljenega dela se ocenjuje po kakovosti.

Podjetje pozdravlja novi samostojni in obljube, da bi jim pomagali rasti v svoje sposobnosti. Najboljše prakse so na voljo pisateljev v rednimi spletnih seminarjev.

Skyword

Pisatelji na Skyword odpreti račun in dobavo vzorcev vsebine na svojih strokovnih področjih, kot tudi seznam socialnih računov. Ko je njihov portfelj popolna, so se odločili za pisanje blogov, medijske objave in članki na svojih strokovnih področjih.

Dostop do dobre plačuje izdelkov je odvisna od trdnosti portfelja, zato poskrbite, da je vaš portfelj vitrine svoje najboljše delo, ko pride. Spletna stran plača dvakrat mesečno preko PayPal za odobreno delo.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *