Kje najti Zakonita Micro Jobs

Posted on

Kje najti Zakonita Micro Jobs

Ko brskate spletne strani za zakonite mikro delovnih mest-majhnih nalog, ki si naredil za plačilo, se na razgledni za znake delo-at-home prevare. (Na primer, moraš plačati, da se prijavite?) Obstaja zanesljive strani, ki ponujajo oddaljenih delovnih mest, znan tudi kot bing, sčasoma pa so se ti izkazali za zanesljive in enostaven način, da zaslužite dodaten denar.

Amazon Mechanical Turk

Eden od prvotnih mikro delovnih mest delodajalcev, Amazon Mechanical Turk navaja naloge človeške inteligence (zadetkov), ki oddaljenih delavcev izberejo in popolna za plačilo, ki je določen s prosilca. Razpoložljivi naloge vključujejo slike in video obdelavo, preverjanje podatkov in čiščenje, zbiranje informacij, obdelavo podatkov, in še več.

Appen

Appen je prevajanja in jezikovne rešitve, podjetje, ki ponuja tudi daljinski mikro delovna mesta, ki se imenuje “crowdsourcing.” Projekti so vse narejeno z računalnikom in v razponu od prepisovanje zvok in uporabniške izkušnje raziskav za vrednotenje vsebine.

Clickworker

Clickworker uporablja bing platformo za distribucijo nalog na oddaljenih delavcev samostojne. Naloge je mogoče narediti iz računalnika ali mobilne naprave, in vključujejo podatke kategorizacijo, copy urejanje, lektoriranje, spletne raziskave, pri čemer ankete, in še več.

ySense

Delavci na ySense (prej znan kot ClixSense) so dodeljeni preprostih nalog za dokončanje na spletu, skupaj z navodili. Te naloge lahko vključujejo opravljanje storitev Google iskanj, kategorizacijo slik in še več.

EasyShift

Uporabniki lahko naložite aplikacijo EasyShift na svoje mobilne naprave in popolnih temeljijo na lokaciji na domu ali “izmenah.” Večina premikov vključujejo fotografiranje predmetov v trgovinah za potrošniških znamk, ki želijo, da bi spremljali svoje izdelke, in čas obtoka je običajno 24 ur.

Slika Osem

Prej znan kot CrowdFlower, slika osem pravi, da svoje poslanstvo “pooblastitvi podatkov znanstvenike vlakom, testiranje, in melodijo njihovo strojnega učenja za človeški svet.” Njegove oddaljeni sodelavci izbrati projekte iz delovne steno, ki se redno posodablja. Nekaj ​​primerov nalog zajemajo kategorizacijo socialnih medijskih objav, zmernost vsebine in avdio prepisu.

Fiverr

Prijavite se kot “prodajalec” na Fiverr in postanejo del njenega skupnosti samostojni, ki ponujajo storitve na zahtevo, kot so grafično oblikovanje, digitalni marketing, pisanje, prevajanje, video produkcije, z glasovnimi navodili umetnosti, programiranje, in še več. Kupci so praviloma podjetniki in mala podjetja, ki potrebujejo pomoč gradnjo in raste njihova podjetja.

polje Agent

Agenti naložite mobilno aplikacijo, izbrati delo, ki je v njihovi bližini, nato pa ga dokončati v roku dveh ur. Delo lahko vključuje cen in prikaza kontrole izdelkov v trgovinah, skrivnostno nakupovanje, preverjanje poslovnih lokacij in ankete.

Gigwalk

Če želite postati Gigwalker, prenesite mobilno aplikacijo in se uporabljajo za nastopov v vašem območju, ki ustrezajo vašim sposobnosti in interes. Največ nastopov vključujejo preverjanje, da so izdelki prikazani in pravilno ceno na trgovce na drobno ali da trženje dogodki so storili pravilno in pravočasno.

Quicktate in iDictate

Prepis avdio datotek, ki so manj kot petih minutah vsak s Quicktate ali prepisati več zvočnih datotek z iDictate; oni sta del istega podjetja. Medicinske prepisu delovna mesta plačati več kot splošne narave.

Scribie

Scribie je še en avdio prepisu storitev. Transcribers delo na daljavo na datotekah, ki so 6 minut ali manj z 2-urnim časom preobrat.

Skyword

Pisatelji, snemalci, oblikovalci in fotografi lahko pridruži bazen Skyword je za ustvarjalce vsebin in naložite portfelj dela. Morate biti sprejeta v kanal, preden lahko zahtevate naloge ali pošljete ideje. Stopnje plač so določene z lastniki kanalov.

Smart Crowd

Prej VirtualBee, Smart množice iz LIONBRIDGE prosi morebitne delavce, da se prijavite, odgovor vprašanja in sprejeti ocene, da določijo svoje spretnosti nizov. Stiki so podjetja vas, ko je na voljo delo; sprejmete naloge, ki jih želite, in jih dokončati na spletu. Naloge vključujejo raziskave podatkov, vnos podatkov, testiranje, in še več.

TaskRabbit

Večina nastopov Ta priljubljen projektne spletnega mesta so v osebno dejavnosti, kot so dobavami, čiščenje in priložnostna dela. TaskRabbit ima veliko bolj obsežen postopek prijave od drugih mikro delovna mesta (ki imajo običajno zelo malo), ampak delovna mesta plačati več.

TryMYUI

TryMYUI preizkuševalci preverite spletne strani z uporabo snemalnika zaslona in zagotovijo povratne informacije o svojih izkušnjah. Vsak test, ki traja približno 20 minut, plača pavšalni znesek v višini 10 $. Delovna mesta so na voljo testerje, ki temeljijo na njihovih demografskih podatkov, in jih lahko pričakujejo, da bodo dobili nekaj nalog na teden.

uporabnik Testiranje

Podobno TryMYUI so preizkuševalci Uporabniško testiranje plačal 10 $, da bi porabili 10 do 20 minut navigacijo spletne strani in daje povratne informacije z uporabo snemalnika zaslon in glasovno. Razpoložljivost Job temelji na demografiji na tester.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *