Gemakkelijk online banen vereisen dat weinig of geen ervaring

Posted on

Gemakkelijk online banen vereisen dat weinig of geen ervaring

Niet iedereen die wil werken thuis is op zoek naar de lange termijn carrière mogelijkheden. Soms wil je gewoon iets relatief eenvoudig, waar u wat extra geld snel kan maken. Als dat je doel is, kunnen de volgende online banen van belang zijn.

De online aanvraagprocedure is eenvoudig en duidelijk met zeer weinig aan kandidaten. Sommige kansen kan gestart worden op dezelfde dag dat u van toepassing zijn voor hen. Ze vereisen ook zeer weinig inzet en kan meestal worden gedaan op uw schema.

Merk op dat deze banen niet veel betalen, en ze zijn niet van plan om een ​​referentie voor je cv te bieden. U kunt, moeten daarom meer dan een online job om de gewenste inkomen te maken te hebben. Ook, zoals u sorteren door andere mogelijkheden, weet hoe te herkennen en te voorkomen dat het werk-at-home oplichting.

micro Job

Een micro taak is meestal een kleine online taak waarvoor u ontvangt een even kleine vergoeding, meestal een paar cent of dollars. Ze worden ook wel korte taken.

Deze banen worden gedaan door in te loggen op de website en het selecteren van de taken van een bedrijf, soms gewoon door te klikken op een link. Amazon Mechanical Turk, Clickworker en ySense bieden deze soorten taken.

Jobs kan ook worden gevonden in online service marktplaatsen. Hier werknemers bieden kleine diensten, meestal voor een vast bedrag, en kopers blader de markt om mensen het aanbieden van de diensten die zij nodig vinden.

Vacatures zijn onder andere crowdsourcing projecten, die vergelijkbaar zijn met het invoeren van gegevens, waar bedrijven engageren een leger van virtuele werknemers aan een klein onderdeel van een groter project uit te voeren zijn. Werknemers kunnen ook gebruik maken van beloningsprogramma’s en enquêtes, die misschien het oorspronkelijke werk-at-home micro-banen.

Omdat de vergoeding is zo klein en de taak neemt zo weinig tijd, het doel is om te doen wat zoveel mogelijk taken. Echter, moet u begrijpen van de loonbeleid, aangezien veel van deze bedrijven hebben een minimale uitbetaling, wat betekent dat als je verdient $ 8.55 doen 20 micro banen, moet u wellicht wachten totdat je hebt verdiend maar liefst $ 50 om uw geld daadwerkelijk ontvangen.

online Jurylid

Advocaten bereidt zich voor op het proces leiden vaak tot een mock jury naar de feedback van individuen vergelijkbaar zijn met die die uiteindelijk op een jury mogen zitten te verkrijgen. Omdat het kan kostbaar zijn om een ​​in-person mock jury hebben, goedkoper online juryleden zijn het logische alternatief. Ze kunnen luisteren naar audio en uitzicht videopresentaties, of lees het materiaal en vragen te beantwoorden.

Omdat advocaten zijn op zoek naar mensen die het profiel van de potentiële real-life juryleden overeenkomen, online jury bedrijven vragen gedetailleerde vragen van de aanvragers. Merk op dat je moet nooit onthullen uw sofi-nummer of creditcard of bankgegevens. Bedrijven betalen meestal $ 10 tot $ 60 tot online juryleden. Aangezien de meeste online jury bedrijven veel juryleden niet nodig heeft, het aanmelden voor meerdere bedrijven geeft u een betere kans op het krijgen geplukt voor “jury duty.”

Om een ​​online jurylid te worden, moet u zich aanmelden met diverse jury bedrijven, waaronder het invullen van een uitgebreide vragenlijst. U moet ook bepaalde kwalificaties, die variëren tussen provincies te ontmoeten.

Gegevensinvoer

Online data entry is een groeiende work-at-home veld. Nieuwe technologie maakt het makkelijker voor bedrijven om onafhankelijke contractanten in te huren om het werk op de data entry projecten.

Data entry operators hebben toegang tot de infrastructuur van een bedrijf op afstand of gebruik crowdsourcing-technologieën. Data entry kan gebieden, zoals fundamentele algemene transcriptie op te nemen; Echter, de meeste transcriptie taken vereisen extra ervaring.

Bedrijven die huren data entry werknemers die Axion Data Services, Sigtrack en ondersteuning Ninja.

Website of Application Testing

Als u adviezen over wat werkt en wat niet op het web, kunt u geschikt zijn voor een baan in usability testing afstandsbediening. Gebruiker testers kunnen ook ophalen meerwerk herzien websites of mobiele applicaties die kunnen nog steeds in ontwikkeling. Je hoeft niet zeer goed geïnformeerd over het internet te zijn omdat sommige ontwikkelaars willen gezichtspunt van een beginner.

Usability testers wordt gevraagd om tests uit te voeren op basis van hun demografische profielen, zoals onderwijs, web kennis, leeftijd, en het gebruik van sociale media. Vervolgens krijgen ze vragen naar het adres of taken uit te voeren, zoals het registreren op een website en dan het geven van feedback online. Een beoordeling duurt meestal ongeveer 15 tot 20 minuten en verdient meestal ongeveer $ 10. Na het voltooien van een beoordeling genoemd, zijn testers niet betaald totdat de opdrachtgever hun feedback aanvaardt. Werk kan worden afgewezen en onbetaald voor technische problemen, gebrek aan detail, of andere problemen van de klant bepaalt.

Deze posities worden vooral gevonden in een bedrijf betrokken bij e-commerce, het uitvoeren van commerciële transacties elektronisch online. Voorbeelden zijn onder meer Amazon, eBay en Paypal.

Zoeken Evaluator

Zoekmachine beoordelaars onderzoeken internet zoekresultaten en feedback te geven over de vraag of ze nauwkeurig, relevant en spam-vrij. Om dit te doen, moet de evaluator goed geïnformeerd over de huidige cultuur en het internet en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Soms is een hbo-opleiding vereist is of de voorkeur, maar directe ervaring is niet verplicht. Deze specifieke werk-at-home gelegenheid vereist enige ervaring, maar betaalt een hoger loon.

Deze banen zijn vaak voor tweetalige individuen, al zijn er enkele alleen in het Engels-posities. De taak van de zoekopdracht evaluatie gaat door vele namen, zoals zoeken evaluator, internet assessor, ad kwaliteit beoordelaar, of internet rechter.

Bedrijven die dit soort werk te bieden zijn onder andere Google, Appen, Lionbridge en Workforce Logiq.

Corrector

Als u een oog voor het spotten van spelfouten of typefouten, kunt u goed geschikt als corrector zijn. Dit kan echter job vereist het nemen van een proeflezen cursus of een eerdere ervaring, of je kan hebben om een ​​test af te leggen voordat je ingehuurd.

Virtuele assistent

Als een virtuele assistent, wordt u belast met het werk dat is vergelijkbaar met die van een kantoor assistent. Ook al heb je zal werken vanuit huis, moet u zeer worden georganiseerd, efficiënt en betrouwbaar. Taken omvatten meestal het indienen en bijhouden van bestanden, het plannen van afspraken en evenementen, en het beantwoorden van telefoons.

Veel bedrijven huren virtuele assistenten. Bijvoorbeeld, Servcorp, die werd opgericht in 1978 in Sydney, Australië, biedt virtuele kantoren en diensten wereldwijd. Het biedt werkplekken, vergaderruimtes, collega’s, technologie, en alles wat nodig is om uw bedrijf te ondersteunen. Timeetc is een ander bedrijf dat virtuele assistenten biedt om klanten te helpen hun doelen te bereiken. Het bedrijf biedt een gratis trial door het hebben van een virtuele assistent een eerste taak uit te voeren.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *