Hoe een stage te zetten in een baan

Posted on

Hoe een stage te zetten in een baan

Veel werkgevers die stages aanbieden doen dit als een manier om uit te proberen en het werven van nieuwe full-time medewerkers. Hoewel stages zijn een manier voor studenten om ervaring op te doen en meer informatie over een specifiek carrière gebied van belang, ze zijn ook een manier voor organisaties om individuen uit te proberen en te beslissen hoe goed ze passen binnen de algemene cultuur van de organisatie. Veel werkgevers gebruiken hun stage-programma’s als een proeftuin voor het inhuren van proces en zijn in staat om geld te besparen in hun aanwerving inspanningen van het uitproberen van potentiële nieuwe medewerkers voorafgaand aan de uitbreiding van een echte baan aangeboden.

Als u geïnteresseerd bent in het draaien van een stage in een full-time baan na het afstuderen, kunt u een aantal specifieke technieken te gebruiken om uw kansen om aangenomen te verhogen.

Een goede indruk maken

Als stagiair is het uw verantwoordelijkheid om uw supervisor en anderen binnen de organisatie laten zien dat je hebt wat nodig is, zowel persoonlijk als professioneel, om te passen bij de bedrijfscultuur. De tijd nemen om te leren over de missie van de organisatie en wat het waardeert in zijn werknemers kan essentiële informatie over de manier waarop het bedrijf identificeert en definieert succes te bieden.

Ontwikkel professionele doelen

Identificatie van uw professionele doelen en het vinden van een lonende stage die uw verwachtingen voldoet zal meer gunstig voor uw ontwikkeling van vaardigheden en toekomstige carrière ambities dan het accepteren van zomaar een stage die beschikbaar zijn. Stages zijn ontworpen om kandidaten voor te bereiden op toekomstige banen en carrières, en het vinden van een stage die u zullen helpen bereiken van uw professionele doelen zal u ook helpen bij het zijn van een meer concurrerende kandidaat in uw toekomst zoeken naar een baan.

Het ontwikkelen van een sterke relatie met je begeleider

Zorg ervoor dat u uw supervisor op de hoogte van uw werk en prestaties te houden door te kijken in vaak en zorg ervoor dat u voldoet aan de verwachtingen. Zodra u uw takenpakket hebben geïdentificeerd en je verwachtingen van uw supervisor te begrijpen, werk hard om uw persoonlijk initiatief en uw vermogen om te werken zowel zelfstandig en als onderdeel van een team aan te tonen. Het ontwikkelen van professionele verbindingen als stagiair krijgt u een voorsprong in de ontwikkeling van een professioneel netwerk.

Het ontwikkelen van een sterke werkethiek

Het opzetten van een bereidheid om het werk ten koste van alles te krijgen, terwijl het handhaven van een positieve houding geeft het vertrouwen werkgever dat je een waardevol lid van het team zal worden als ingehuurd als een werknemer.

Compleet toegewezen projecten op tijd

Als je een uitdaging met een deadline aan een project waaraan u werkt, voorzien zorg ervoor dat u uw supervisor op de hoogte en vraag om het even welke input hij / zij zou kunnen bieden of te vragen voor een verlenging van het project afgerond te krijgen. Zorg ervoor dat u een geldige reden voor het project vertraging te bieden zoals andere onvoorziene problemen of andere prioriteiten werk dat nodig is om voorafgaand aan het krijgen van het specifieke project op tijd aangepakt.

Altijd Follow Company regels en bestaande Richtlijnen

Deel gaan uitmaken van de bedrijfscultuur omvat het leren van de gevestigde dress code van de corporatie. Het betekent ook het leren gereserveerde tijd en wat er verwacht voor gevestigde lunch periodes en pauzes. Neem de tijd om de regels en richtlijnen verwacht door de organisatie te leren voordat springen in en het maken van een ernstige fouten. Kijk ook eens op bedrijfsbeleid op persoonlijke e-mails, telefoongesprekken en het gebruik van internet om eventuele lastige en pijnlijke situaties te vermijden.

Seek Input Van Supervisor en collega’s op uw prestaties op het werk

Communiceren met werkgevers over je prestaties op het werk zal een gelegenheid voor u om te verbeteren en de noodzakelijke veranderingen in de loop van je stage. Deze ingang kan cruciaal zijn in het helpen u om uw prestaties op het werk te verbeteren door verduidelijking van de verwachtingen van de toezichthouder zijn. Problemen kunnen vaak worden voorkomen zodra verwachtingen openlijk gecommuniceerd en iedereen is op dezelfde pagina.

Tackle Makkelijk, repetitieve taken met veel enthousiasme

De werkgever zal u vertrouwt op een moeilijke taken uit te voeren als ze eenmaal uw vermogen om de kleine dingen te behandelen te herkennen. Het vragen om aanvullende en meer uitdagend werk zal positiever worden aanvaard door een werkgever als je de verantwoordelijkheid voor de meer vervelende taken die nodig zijn om het werk te doen op een dagelijkse basis heeft geaccepteerd.

Identificeer Issues Niet momenteel aangepakt door de Organisatie

U kunt uw inzicht over problemen die u te identificeren en te bespreken hoe je dat probleem zou kunnen oplossen of vul die behoefte binnen het bedrijf aan te bieden. Werkgevers zoeken naar mensen die kunnen denken out of the box en identificeren van oplossingen voor de huidige problemen die het beheer misschien nog niet hebben geïdentificeerd of aangepakt. Wees bereid om oplossingen te bieden waarvan u denkt dat zou kunnen werken om een ​​specifiek probleem of situatie op te lossen.

Ontwikkel Rapport met collega’s

Werkgevers willen mensen die goed in teamverband kunnen werken en die beschikken over specifieke sterke punten die zal toevoegen aan de algehele prestaties van de groep.

Show Initiative

Ter illustratie van uw interesse in de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden om de positie zal het vertrouwen van de werkgever in uw bereidheid en initiatief om een ​​goede baan te stimuleren relevant. Toont enthousiasme en aanbod bij te wonen workshops of seminars zal uw begrip van het bedrijf te verhogen en zal een gunstige indruk te maken op uw supervisor.

Vraag naar Meerwerk

Als je niet genoeg werk te doen hebben, moet u contact op met uw leidinggevende om te zien of er geen extra werk dat je kunt doen. Zo niet, controleer om te zien of je anderen kan helpen bij het verkrijgen van hun werk voltooid, dat je ook nieuwe vaardigheden kan leren in het proces.

Word lid van een beroepsvereniging

Deelname aan beroepsverenigingen biedt studenten een uitstekende gelegenheid om te ontmoeten mensen die momenteel werkzaam zijn in het veld. Door middel van professionele verenigingen, leren studenten ook wat vakbladen mensen in het veld aan het lezen bent en over entry-level vacatures die momenteel beschikbaar zijn in andere organisaties kunnen zijn.

Druk Uw interesse in het werken voor het bedrijf

Door een belang in het bedrijf uitdrukken, laat je het bedrijf weten dat u rekening houden met de organisatie een plek die je zou willen werken. Ook al is er geen huidige posities beschikbaar, doordat uw leidinggevende weten dat je geïnteresseerd bent in het werken voor het bedrijf zou kunnen zijn, zult u meer kans om te worden gecontacteerd eenmaal een positie opent zijn.

Netwerken gaat over het opbouwen van relaties. Zodra u een sterke netwerking groep te ontwikkelen, zullen u een beter idee van wat er nodig is om succesvol te zijn en te leren hoe je een netwerk dat u kan helpen bij het bereiken van je carrière doelen te creëren ontwikkelen. Het hebben van een mentor die je respecteert zal helpen om de stage-ervaring veel minder belastend te maken.

De mentor zal ook u met iemand om te leren van en een plek om uw vragen beantwoord. Op zoek gaan naar een professionele mentor die je vertrouwt, en wees niet bang om te vragen dat de persoon vragen en voor suggesties over manieren waarop u kunt uw prestaties te verbeteren en het verhogen van uw huidige niveau van kennis en vaardigheden. U kunt vragen wat er nodig is om omhoog te gaan in het veld, zowel in de organisatie en in de specifieke branche. Als je eenmaal een sterk netwerk op te zetten en ervaring opdoen in uw vakgebied, zult u ook de mogelijkheid om nieuwe professionals die geïnteresseerd zijn in te breken in het veld te helpen hebben.

De professionele relaties ontwikkel je tijdens je stage-ervaring zal ook deel uitmaken van uw professionele netwerk van mensen die kunnen getuigen van uw kennis en het vermogen om een ​​goede baan te doen. Uw toekomstige relaties met uw netwerk moet worden gekoesterd en nog lang na je stage is afgelopen om het levend en wel te houden.

Druk uw appreciatie

Zodra je je stage te voltooien, een korte dank u wordt altijd gewaardeerd en zal een gunstige indruk met de werkgever te verlaten. Als u terug naar de universiteit, moet u in contact te blijven met uw leidinggevende en collega’s en de tijd nemen om te informeren over mogelijke vacatures zij anticiperen op de toekomst.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *