Hoogste betaalde banen voor afgestudeerden rechtstreeks uit College

Posted on

Hoogste betaalde banen voor afgestudeerden rechtstreeks uit College

Als je een groot die zal positioneren om te werken in een van de hoogste betaalde banen voor afgestudeerden kiezen, kunt u een comfortabele salaris verdienen recht van de universiteit. Gezien de stijgende kosten van het hoger onderwijs en de lening aansprakelijkheid die veel afgestudeerden hebben opgebouwd, zijn er studenten zorgvuldig de inkomsten potentieel van hun graden.

Als u een undergraduate bent, salaris is een van de factoren om te overwegen wanneer je die overeenkomen met uw belangen carrièremogelijkheden. Kies een van de best betalende majors en u zult worden gepositioneerd voor financieel succes. Het is ook belangrijk om te overwegen of het takenpakket zijn een geschikt is voor uw belangen en of de lange termijn job vooruitzichten veelbelovend. Ook rekening houden met de mogelijke effecten op lange termijn als u op zoek bent naar de best betaalde banen, waarvan sommige extra onderwijs en opleiding nodig.

Het Bureau of Labor Statistics (BLS) kan helpen bij de huidige en toekomstige studenten om inzicht te geven in de inkomsten en werkgelegenheidspotentieel van diverse populaire opties krijgen. Veel van de banen zijn technologie-gerelateerde, maar er zijn andere velden die afgestudeerden goed betalen, met inbegrip van de gezondheid, communicatie, sales, financiën en entry-level management.

Het verdienen van een inkomen is misschien wel de grootste reden waarom de meeste mensen werken voor de kost, dus het kiezen van een carrière op basis van potentiële inkomsten heeft zijn voordelen. Maar er kunnen ook nadelen aan deze aanpak.

Voordelen

 • De mogelijkheid om sneller af te betalen student schuld
 • In staat zijn om te sparen voor grote uitgaven sneller
 • Het opdoen van ervaring in een in-demand beroep
 • Meer geld uitgeven

nadelen

 • Potentieel voor voortgezet onderwijs kosten
 • Gevangen zitten in een onbevredigende carrière
 • Het toestaan ​​van geld alleen om carrière beslissingen te rijden
 • Potentiële talenten om afval beter elders worden toegepast

Top 20 best betalende banen voor afgestudeerden

Dit zijn de 20 best betaalde banen voor afgestudeerden met een diploma bachelor, met ingang van 2018. De grafiek en de onderstaande lijst tonen de mediane inkomen, de verwachte groei van de werkgelegenheid, en een korte beschrijving met de functie-eisen. De mediaan jaarsalaris voor alle beroepen is $ 38.640, en de verwachte groei van de werkgelegenheid voor alle beroepen tijdens de tien jaar eindigend in 2026 is 7%.

 • Software-ontwikkelaars zijn de creatieve geesten achter computerprogramma’s. Sommige applicaties ontwikkelen die mensen in staat stellen om specifieke taken uit te voeren op een computer of een ander apparaat. Anderen ontwikkelen van de onderliggende systemen die de apparaten of de controle netwerken uit te voeren.
 • Elektroingenieurs ontwerp, ontwikkelen, testen en toezicht op de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals elektromotoren, radar- en navigatiesystemen, communicatiesystemen, en elektriciteitsproductie. Elektronica-ingenieurs ontwerpen en ontwikkelen van elektronische apparatuur, met inbegrip van uitzending en communicatiesystemen, zoals draagbare muziekspelers en global positioning system (GPS) -apparaten.
 • Computersystemen analisten bestuderen huidige computer systemen en procedures organisaties en design oplossingen om efficiënter en effectiever te opereren. Ze brengen het bedrijfsleven en informatietechnologie (IT) samen door inzicht in de behoeften en beperkingen van beide.
 • Industrieel ingenieurs zoeken naar manieren om verspilling in het productieproces te elimineren. Ze bedenken efficiënte systemen dat werknemers, machines, materialen, informatie en energie te integreren om een product te maken of een dienst.
 • Werktuigbouwkundigen ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en testen van mechanische en thermische sensoren en apparaten, waaronder gereedschap, motoren en machines. Werktuigbouwkundigen ontwerp elektriciteitsproducerende-machines zoals elektrische generatoren, verbrandingsmotoren, en stoom- en gasturbine-en energiegebruikende machines, zoals koel- en airconditioningsystemen.
 • Burgerlijk ingenieurs bedenken, ontwerpen, bouwen, begeleiden, werken, bouwen en onderhouden van infrastructurele projecten en systemen in de publieke en private sector, met inbegrip van wegen, gebouwen, luchthavens, tunnels, dammen, bruggen, en systemen voor watervoorziening en behandeling van afvalwater.
 • Financiële analisten bieden begeleiding aan bedrijven en particulieren het nemen van investeringsbeslissingen. Zij beoordelen de prestaties van aandelen, obligaties en andere soorten beleggingen. Ze werken voor banken, pensioenfondsen, beleggingsfondsen, effecteninstellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven.
 • Beheer analisten of management consultants stellen manieren om de efficiëntie van de organisatie te verbeteren. Zij adviseren managers over hoe organisaties winstgevender door het verminderen van de kosten en verhogen van de inkomsten te maken. Organisaties huren adviseurs om strategieën voor het invoeren van de huidige markt en concurrerend te blijven binnen het te ontwikkelen.
 • Netwerk- en computerbeveiliging systeembeheerders organiseren, installeren, en computersystemen ondersteunende organisaties, waaronder lokale netwerken (LAN’s), wide area networks (WAN’s), netwerksegmenten, intranetten en andere data communicatiesystemen. Beheerders beheren servers en desktop en mobiele apparatuur. Zij zorgen ervoor dat e-mail en data-opslag netwerken goed te laten werken.
 • Vertegenwoordigers voor technische en wetenschappelijke producten verkoopt goederen voor de groothandel of fabrikanten aan bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. Zij nemen contact op klanten uit te leggen en de kenmerken van de producten die ze verkopen te bevorderen, te onderhandelen over de prijzen, en eventuele vragen dat hun klanten kunnen hebben over de producten te beantwoorden.
 • Chemici onderzoeken stoffen op atomaire en moleculaire niveaus en de wijze waarop de bestanddelen met elkaar te analyseren. Zij gebruiken hun kennis om de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten, en om de kwaliteit van de geproduceerde goederen te testen.
 • Logisticians te analyseren en te coördineren organisaties supply chains-systemen die producten te verplaatsen van leverancier tot consument. Zij beheren de gehele levenscyclus van een product, waarop de verwerving, toewijzing, en de levering van een product bevat.
 • Geregistreerde verpleegkundigen bieden en de coördinatie van de patiëntenzorg, te onderwijzen patiënten en het publiek over de verschillende hygiënische omstandigheden, en geven advies en emotionele steun aan patiënten en hun familieleden.
 • Boekhouders en accountants bereiden en te onderzoeken financiële administratie. Zij zorgen ervoor dat financiële gegevens juist zijn en dat de belastingen correct en op tijd worden betaald. Boekhouders en accountants beoordelen financiële operaties en het werk om ervoor te zorgen dat organisaties efficiënt verlopen.
 • Lening officieren evalueren, autoriseren, of aan te bevelen goedkeuring van de lening aanvragen voor mensen en bedrijven. Het werk van de lening officieren heeft omvangrijke customer service en sales componenten. Lening officieren vaak vragen te beantwoorden en begeleiden klanten door het proces.
 • Securities, grondstoffen, en financiële diensten verkopers verbinden kopers en verkopers op de financiële markten. Ze verkopen van effecten aan individuen, adviseren bedrijven op zoek naar investeerders, en uit te voeren transacties.
 • Marketing analisten studie marktomstandigheden om de verkoop potentieel van producten of diensten te onderzoeken. Ze helpen bedrijven te begrijpen wat producten die de mensen willen, die ze zal kopen, en tegen welke prijs. Zij verzamelen van gegevens en informatie met behulp van een verscheidenheid van methoden, zoals interviews, vragenlijsten, focusgroepen, marktanalyse onderzoeken, opiniepeilingen, en literatuuronderzoek.
 • Human resources-specialisten te werven, het scherm, interview, en plaats werknemers. Ze hanteren vaak andere human resources werk, zoals die in verband met arbeidsverhoudingen, compensatie, voordelen en training.
 • Public relations specialisten creëren en onderhouden van een positief imago voor de organisaties die zij vertegenwoordigen. Ze ambachtelijke media releases en ontwikkelen van de sociale media programma’s vorm te geven publieke perceptie van hun organisaties, en om het bewustzijn van hun werk en doelen te verhogen.
 • Elementair, leraren middelbare school en de middelbare school lessen voorbereiden, aanwezig educatief materiaal voor studenten, studievoortgang evalueren, te beheren klaslokaal gedrag, en te communiceren met de ouders over het studentenleven problemen en vooruitgang.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *