How to Get Hired By Your Dream Company

Posted on

How to Get Hired By Your Dream Company

Op een bepaald punt in hun carrière, bijna iedereen heeft een droom bedrijf waar ze graag werken en een baan zouden ze blij zijn om te hebben. Of het nu gaat om een ​​hoog salaris, geweldige voordelen en extraatjes, een leuke of uitdagende bedrijfscultuur, een korte reisafstand (of de mogelijkheid om thuis te werken en helemaal niet pendelen), of zelfs zoiets fundamenteels als uren die passen bij uw schema, er is een baan die er zijn dat is een match voor je.

Als je een paar bedrijven die je echt wilt werken, maak er een punt van ze te houden op je radar – en het krijgen van hen – zelfs voordat u het sollicitatieproces te beginnen.

Als u niet beschikt over een lijst van bedrijven die een perfecte pasvorm zou hebben, neem de tijd om er een te maken. Hoe meer gericht zoeken naar een baan, hoe makkelijker het zal zijn om ingehuurd.

Hoe kan Bedrijven Vind U zou het leuk vinden om voor te werken

Als u een lijst van de werkgevers nog geen account hebt dat je zou blij zijn om te werken voor, neem even de tijd om te bepalen welke kenmerken van uw ideale werkgever zou hebben, was je kiezen welk bedrijf om voor te werken. Maak vervolgens een lijst van gerichte werkgevers door onderzoek naar bedrijven die overeenkomen met uw interesses, vaardigheden, en waar u zijn gepositioneerd op de carrièreladder te vinden. Controleer ook lijsten van de top-rated werkgevers zoals de  Fortune 100 beste bedrijven om voor te werken  en Glassdoor’s  Best Places to Work .

Zodra u een lijst van werkgevers die overeenkomen met de werkomgeving, compensatie, voordelen, perks en doorgroeimogelijkheden dat je op zoek bent naar heeft gegenereerd, is het tijd op hun radar te krijgen als een potentiële werknemer.

Tips voor het krijgen van ingehuurd By Your Dream Company

Er zijn verschillende voordelen aan ‘volgen’ een bedrijf voor een periode van tijd voordat u van toepassing zijn. Bijvoorbeeld, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, als u het volgen op LinkedIn, Instagram of Twitter, ‘like’ hun Facebook-pagina, of deelnemen aan hun nieuwsbrief, kunnen ze al uw naam te herkennen wanneer het tijd is om toe te passen.

Leren zo veel mogelijk over de werkgever

Onderzoek bedrijven op voorhand is een goede manier om te leren over de organisatie, zodat wanneer het tijd is om te interviewen komt, zult u niet hoeft te haasten om de achtergrond onderzoek te doen. Ook de tijd nemen om er zeker van dit is een bedrijf dat ideaal zou zijn voor jou.

Als je echt geïnteresseerd bent in een werkgever om meer redenen dan dat je gewoon een baan nodig hebt, zal laten zien. U zult in staat zijn met de belangstelling en het enthousiasme om te spreken. U zult waarschijnlijk ook een goed gevormde mening en een aantal boeiende anekdotes te delen als je iets als, wordt gevraagd: “Wat weet u over dit bedrijf?” of “Wat zie je zelf te doen in de eerste 30 dagen op de baan?”

Met een breed scala aan kennis over de achtergrond van het bedrijf, zult u ook in staat zijn om indruk op uw interviewer of ze voor uw perspectief te vragen over incidenten die verband houden met het verleden van de organisatie, zoals een nieuw product of project kan hebben uitgerold, of een hoge -profiel kwestie zij betrokken zijn geweest bij het aantonen dat u actief bent geweest en betrokken -. zelfs als buitenstaander – een goed voorteken voor de manier waarop u binnen de organisatie gaat uitvoeren.

En natuurlijk is er de voor de hand liggende voordeel van weten over open posities voor de wedstrijd. Door het verblijf bijgewerkt met een bedrijf de vacatures pagina, zult u niet alleen een van de eersten op de hoogte van nieuwe kansen, maar u zult in staat om te controleren wat voor soort van de werknemers van het bedrijf is op zoek naar en wat voor soort werk dat je hebt een goede kans op het krijgen.

Zodra je een gevoel van het bedrijf wervingsproces te krijgen, zult u beter in staat om doordachte beslissingen te nemen, zoals wanneer je moet van toepassing zijn of op welk niveau van de positie die u dient te gelden voor zijn.

Neem de tijd om uw professionele merk te beoordelen, en rebrand zelf indien nodig, om ervoor te zorgen dat uw referenties zijn een match voor wat het bedrijf is op zoek naar wanneer hij huurt kandidaten.

Volg de bedrijven die u graag om voor te werken

Hier zijn enkele tips voor het bijhouden van je droom bedrijf om uzelf te krijgen ingehuurd:

Volg het bedrijf op social media. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – er zijn zoveel social media kanalen en de kans is groot dat het bedrijf of de bedrijven die u op zoek bent naar waarschijnlijk accounts op ten minste een paar van hen. Maak contact met ze allemaal en aandacht besteden aan hun updates.

Maak contact met het bedrijf op LinkedIn. Volg het bedrijf op LinkedIn, bekijk wie je verbonden bent met bij het bedrijf en die u kunnen verbinden met en controleer het bedrijf LinkedIn pagina voor de meest recente vacatures.

Kijk voor specifieke inhuren gerelateerde accounts.  Sommige grotere bedrijven hebben individuele rekeningen voor het huren doeleinden; bijvoorbeeld UPS tweets vacatures van @upsjobs. Als u naar beneden scrollen de voeding, heb je een veel openstaande vacatures te zien. Twitter kan een goede manier om in contact te komen met de afdeling van een bedrijf human resources die anders moeilijk te bereiken zou kunnen zijn om te krijgen. Lees meer over het zoeken naar een baan met Twitter.

Ruim je act.  Als je gaat te maken krijgen met een bedrijf op  social media , moet u ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid is professioneel. Controleer uw social media profielen om ervoor te zorgen dat er niets ongepaste of onbehoorlijk, en controleer je  privacy-instellingen  om te zien wie wat op je pagina kan zien.

Bookmark de pagina vacatures. De meeste bedrijven hebben een sectie ‘carrière’ van hun websites gereserveerd voor het plaatsen van vacatures. Bookmark deze pagina’s en maak er een gewoonte van hen periodiek controleren.

Maak een overzicht van de deadlines en zet kalender meldingen voor jezelf. Als uw doel is om een aanvraag voor een jaarprogramma, zoals een beurs, of voor een bedrijf zomer vacatures, een Excel-document te houden met alle van de belangrijke data en deadlines, en stel meldingen met behulp van een online agenda op uw smartphone of computer.

Kijk naar een gelegenheid om een recruiter te ontmoeten. Veel bedrijven deel te nemen aan jobbeurzen en carrière netwerkevenementen. Ga naar de website van de werkgever om te zien of er sprake is van u in staat om deel te nemen zijn. Als dat zo is, dan heb je de mogelijkheid om je CV te delen en te verbinden in persoon te hebben. Zorg ervoor dat u de tijd nemen om direct na elke gebeurtenis met alle recruiters die je ontmoet de follow-up.

Wees niet bang om uit te reiken naar het bedrijf.  Als u een vraag – zoals de vraag of een baan die je hebt bekeek is gevuld, of het bedrijf is op zoek naar een bepaald type van de positie, of hoe snel u kunt zich aanmelden voor een seizoensgebonden baan te vullen – zorg ervoor dat u in contact te komen met het bedrijf. Stuur een beleefde en professionele e-mail uw vraag stellen. Niet alleen zal het maken afdeling van de organisatie human resources vertrouwd met uw naam, maar het is een goede illustratie van je enthousiasme en interesse.

Meer manieren om te vallen door uw Dream Company

Hier zijn nog meer manieren om op te vallen door een bedrijf dat u graag om te werken voor, met inbegrip van een checklist van zes manieren waarop u kunt onderscheiden van de menigte van werkzoekenden en maken de beste indruk.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *