7 manieren om jezelf te beschermen tegen Work-at-home oplichting

Posted on

 7 manieren om jezelf te beschermen tegen Work-at-home oplichting

Werken vanuit huis is steeds vaker voor, als mensen het realiseren van de voordelen van het niet hoeven te pendelen naar een kantoor te brengen in een inkomen. Toch is het belangrijk om bewust te zijn van het werk-at-home gemakken en oplichting, die u in gevaar kan brengen. Door te weten het geven van uw persoonlijke gegevens aan een oplichter, loopt u het risico van het verliezen van al je geld en andere activa uit te voeren. Hier is hoe om jezelf te beschermen om dit soort problemen te vermijden.

Weten hoe ze een Scam Erken

Kennis is de beste verdediging wanneer je wagen op het internet op zoek naar home-based werkgelegenheid.

Dus voordat je dat doet, neem de tijd om te leren hoe om te vertellen welke mogelijkheden legitieme werk-at-home banen zijn en welke work-at-home oplichting. Hoe meer werk-at-home vacatures en advertenties die u belt, hoe meer oplichting die je tegenkomt en een patroon van misleiding duidelijker worden.

Dit, op zijn beurt, zal de echte legitieme werk-at-home banen gemakkelijker te herkennen maken. Je zal beginnen om de verklikker tekenen van een werk-at-home scam te onderscheiden, voor een deel, als gevolg van de gelijkheid van hun plaatsen.

Gebruik je gezond verstand

Bij de beoordeling van een kans, eerst na te denken als het lijkt rendabel vanuit het perspectief van het bedrijf, met name als het lijkt erg lucratief. Hoe zou de promotoren van de mogelijkheid geld verdienen als ze betaal je zo veel voor zo weinig werk?

Ook als marketing strategie van een onderneming is voornamelijk gebaseerd op verschijnen legitiem, dat is waarschijnlijk omdat het aanbieden van een werk-at-home oplichting of, op zijn minst, een arme-geld maken kans. Dat is de reden waarom elke baan die zich in de zoekmachine advertenties promoot als een “legitieme werk-at-home job” het meest waarschijnlijk is niet legitiem.

Herinneren als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk niet een goede gelegenheid. Maar oplichters zijn sneaky, dus gezond verstand alleen is niet genoeg.

Houd uw emoties onder controle

De meest voorkomende manier waarop oplichters vinden slachtoffers is om te spelen op hun emoties. Als je iets slecht wilt, kun je emoties je leiden tot onlogische beslissingen in de uitoefening van te maken. Het vinden van een werk-at-home baan is niet makkelijk, dus je geduld en een helder hoofd nodig heeft. Wees vooral voorzichtig met elke kans die probeert op je emoties om te spelen door te zeggen dat je “verdient” iets.

Doe je huiswerk

Begin met het twijfelen aan alles wat je ziet, dan doe je onderzoek met een helder hoofd. Zelfs als een kans ziet er eerlijk, geen geld te sturen naar een organisatie zonder grondig te gaan bekijken. Dit omvat het vinden waar het fysiek is gebaseerd, bepalen of er contactgegevens en contact met hen telefonisch. Kijk je uit op sociale media en doen een internet zoeken voor eventuele beoordelingen. Het helpt vaak om een internet zoeken met de naam van het bedrijf en “scam” of doen “beoordeling.” De resultaten kunnen niet veel concrete informatie opleveren, maar het kan een uitgangspunt zijn. Houd in gedachten dat de meeste legitieme bedrijven niet sollicitanten op te laden en dat zakelijke mogelijkheden zijn nooit zonder risico’s.

Wees je bewust van Risky Opportunities

Terwijl het werk-at-home oplichters zijn altijd de proppen komen met nieuwe regelingen, hebben ze de neiging te variëren op een aantal thema’s. Sommige van deze mogelijkheden moeten worden vermeden, terwijl anderen zijn legitieme werk-at-home banen. Echter, vaak zijn ze niet, dus wees heel voorzichtig met een van deze:

 • Directe verkoop of multilevel marketing
 • Piramidespelen-altijd te voorkomen!
 • Start-up kits
 • Alles wat met het verzilveren van cheques / bedrading geld altijd te voorkomen!
 • Thuis montage / envelop stuffing-altijd te voorkomen!
 • Steeds een product wederverkoper of groothandelaar
 • De handel in aandelen systemen-altijd te voorkomen!
 • Directories van telewerken banen of bedrijven
 • Het nemen van online enquêtes
 • Mystery shopping
 • Data entry / call centers

Een lastige scam techniek is het opzetten van een hele website gewijd aan het onthullende werk-at-home scams die trechters mensen om de weinige “legitieme” work-at-home jobs, die, uiteraard, zijn niet legitiem.

Vermijd kansen op Search Engine Advertising en in ongevraagde e-mails

Gebruik de traditionele kanalen voor de baan te zoeken om een ​​werk-at-home baan te vinden, zoals jobboards, job zoekmachines, en kranten. Hoewel er geen garantie leads gevonden in deze plaatsen zijn altijd legitiem, die verstuurd via e-mail of gevonden in internet advertenties zijn meestal niet. Ga altijd rechtstreeks aan de werkgelegenheid van een bedrijf website als u kans op een baan in een andere plek te vinden. Niet alleen kunt u controleren of het legitiem is, kunt u meer over de positie en het bedrijf te leren.

Houd in gedachten dat bedrijven inhuren voor reguliere arbeidsplaatsen werk van huis zijn op zoek naar gekwalificeerde, betrouwbare mensen om het werk te doen. Screening kandidaten is een tijdrovend proces, dus die het gieten van een breed net met behulp van Google, zoekmachine advertenties, of sociale media reclame zijn niet zo waarschijnlijk te zijn legitiem.

Betaal niet voor Opportunities

Werkgevers niet de werknemers aan het werk te laden voor hen, en oplichting die zich voordoen als legitieme zakelijke kansen om geld te vragen. De toonhoogte is dat bedrijven zullen naar verwachting start-up kosten te hebben. Echter, waar bedrijven zijn meestal niet eenvoudig uitwisseling van ongeschoolde arbeid voor de betaling, zoals in het huis van assemblage en-envelop vulling regelingen. Een echte bedrijf aan huis is ontwikkeld in de tijd met een zorgvuldige planning en onderzoek, niet gekocht online ongezien. Er zijn veel gratis betrouwbare bronnen dat de legitieme bedrijven die banen werk-van-huis door de industrie noemen.

rapport oplichting

Als u vermoedt dat u bent opgelicht, meldt dit dan direct. Als je financiële informatie, neem contact op met uw bank of creditcardmaatschappij heb gegeven en dit melden aan advocaat van uw staat het algemeen of een aantal andere autoriteiten.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *