High-betalende banen die niet nodig een College Degree

Posted on

High-betalende banen die niet nodig een College Degree

Bent u op zoek naar een goedbetaalde baan, maar wil niet te investeren in een vier jaar of graduaat? U hoeft niet naar een hbo-opleiding om een ​​goede baan te krijgen. Er is een nieuw soort baan die vaardigheden op opleiding en werkervaring benadrukt. “Nieuwe boorden banen,” ook wel bekend als “middle vaardigheid banen”, die vrijwel zeker hard skills nodig, maar niet noodzakelijkerwijs een vierjarige hbo-opleiding (of een uitgebreid werk geschiedenis). Vaak kunnen werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben voor de baan door middel van beroepsopleiding, een certificaat programma, een stageplaats of een tweejarige opleiding krijgen.

Deze skill-based werk kan worden gevonden in een verscheidenheid van industrieën. Ze zijn vooral veel voor in de gezondheidszorg, informatietechnologie (IT) en productie. Ziekenhuizen, nationale overheden, scholen, fabrikanten, IT-bedrijven en andere organisaties zijn begonnen met het zoeken naar medewerkers met de juiste vaardigheden, in plaats van de juiste mate. Sommige bedrijven bieden zelfs betaald opleidingsprogramma’s voor sollicitanten, die vergelijkbaar zijn met stageplaatsen zijn.

Hier is een lijst van tien van de beste nieuwe boorden banen. Dit zijn taken die niet een vier-jarige opleiding nodig hebben, bieden een goed salaris, en zijn in hoge vraag. Lees de beschrijvingen van elk werk, en te zien welke nieuwe collar job voor u geschikt is.

Computer programmeur

Computerprogrammeurs maken, schrijven en test code die het mogelijk maakt de computer programma’s en applicaties te laten functioneren. Ze moeten meestal aan een verscheidenheid van computer talen, waaronder Java en C ++ te leren kennen. Ze zou kunnen werken voor een computer systemen ontwerpen bedrijf, of ze kunnen voor software-uitgevers of financiële ondernemingen, onder anderen werken. Omdat dit werk wordt gedaan op de computer, veel programmeurs telewerken, die zorgt voor flexibiliteit.

Terwijl veel computerprogrammeurs hebben een bachelor’s degree, wat hoeft alleen maar een associate’s degree, of een ruime ervaring in het coderen. Programmeurs kunnen ook gecertificeerd in specifieke programmeertalen worden, zodat deze certificaten kan ook helpen een baan kandidaat ingehuurd. Een andere optie is om de vaardigheden die je nodig hebt om te ingehuurd door het bijwonen van een bootcamp te krijgen.

De gemiddelde loon voor een computerprogrammeur is $ 84.280 (2018) volgens het ministerie van Arbeid Occupational Outlook Handbook .

Computer Security Analyst

Een computer security analist (ook bekend als een informatiebeveiliging analist ) helpt bij het beschermen van een organisatie computer netwerken en systemen.

Sommige werkgevers willen analisten met een bachelor’s degree in de informatica of een verwant gebied, en soms willen ze zelfs kandidaten met een master’s degree in informatiesystemen. Echter, sommige bedrijven de nadruk op vaardigheden in de informatica, programmering, en IT-beveiliging over een bepaalde graad.

Deze job is het ervaren van een veel sneller dan gemiddelde groei. Een computer security analist verdient een gemiddelde van $ 98.530 (2018), volgens de Occupational Outlook Handbook .

Computer Support Specialist

Een computer support specialist biedt hulp aan mensen en bedrijven met hun computer apparatuur en / of software. Ze kunnen helpen IT-medewerkers binnen een organisatie, of hulp niet-IT-gebruikers met hun computer problemen. Zij helpen mensen in persoon, via de telefoon of online.

Computer support specialisten over het algemeen niet een diploma nodig. In plaats daarvan, moeten ze kennis van de computer, evenals de communicatie en sociale vaardigheden. Vaak moeten ze een paar computer of IT-cursussen te hebben genomen, of hebben een associate’s degree. Sommige bedrijven eisen dat hun IT-support specialisten om te gaan door middel van een certificatieprogramma van afnemers.

Deze job ervaart sneller dan gemiddelde groei. Een computer support specialist verdient een gemiddelde van $ 53.470 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Database Manager

Een database manager (ook bekend als een database administrator) is iemand die opslaan en beheren van gegevens met behulp van gespecialiseerde software. Hij of zij zorgt ervoor dat de gegevens veilig en beschikbaar zijn voor de mensen die er toegang toe hebben. Database managers kan werken in bijna elke industrie, maar ze meestal werken voor bedrijven in computersystemen ontwerp en ondersteuning.

Terwijl sommige database manager banen vereisen een bachelor of master in management informatie systemen, hebben sommige werkgevers begonnen met het zoeken naar de database managers die gewoon hebben een sterke kennis van database-talen, zoals Structures Query Language (SQL).

Deze job is het ervaren van een sneller dan gemiddelde groei, met het gemiddelde salaris van $ 90.070 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Diagnostic Medical Sonographer

Ook bekend als een echo technicus, een diagnostische medische sonographer werkt onder leiding van een arts om ultrasone beelden te produceren voor patiënten. Medische sonographers werken in ziekenhuizen, arts kantoren, medische centra en laboratoria.

Terwijl sommige mensen hebben een bachelor’s degree in echografie, zijn er ook associate’s graden en een jaar certificaat programma’s.

Deze job is het ervaren van veel sneller dan de gemiddelde groei van de werkgelegenheid. Medische sonographers verdienen gemiddeld $ 67.080 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Tool-en-Die Maker

En gereedschap matrijs makers een soort machinist die zijn geconfigureerd en medewerkers verschillende mechanische en machinegestuurde instrumenten voor de instrumenten die nodig zijn voor het productieproces produceren.

Tool-en-die makers kunnen leren door middel van programma’s voor praktijkonderwijs, scholen voor beroepsonderwijs, technische hogescholen, of via on-the-job training. Als de taak impliceert computergestuurde machines, kan een gereedschap-en-die maker meer IT-cursussen of IT-ervaring nodig.

Tool-en-die maker posities behoren tot het betalen van hogere vervaardiging werknemer posities. De mediaan loon voor deze functie is $ 44.950 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Netwerk- en Computer Systems Administrator

Netwerk- en computerbeveiliging systeembeheerders installeren en te bedienen computer-systemen voor bedrijven. Omdat bijna elke industrie heeft netwerk- en computersystemen, deze bestuurders werken op elk gebied, van IT voor de financiering van het onderwijs.

Terwijl sommige banen netwerk en de computer systeembeheerder vereisen een bachelor’s degree, meer en meer vacatures vereisen slechts een postsecondary certificaat en sterke computervaardigheden.

Het gemiddelde salaris voor deze functie in $ 82.050 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Farmaceutisch technicus

Een farmaceutisch technicus helpt apothekers met het afgeven van medicijnen aan klanten en / of gezondheidswerkers. De meesten van hen werken in apotheken en drogisterijen, maar anderen werken in ziekenhuizen en particuliere praktijken.

Omdat de meeste apothekersassistenten leren door middel van on-the-job training, is een vier-jarige opleiding in het algemeen niet nodig. Veel beroeps- / technische scholen bieden programma’s in de farmacie technologie, waarvan sommige toekennen studenten met een certificaat na een jaar of minder.

Deze job is het ervaren van een sneller dan gemiddelde groei, met het gemiddelde salaris van $ 32.700 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

radiologic Technicus

Ook bekend als röntgenologen, radiologische technici verrichten röntgenstralen en andere diagnostische beeldvorming bij patiënten. Zij werken onder artsen, het maken van opnamen door artsen gevraagd, en het helpen van artsen te evalueren beelden. Ze werken in ziekenhuizen, artsen kantoren, laboratoria en ambulante zorgcentra.

De meeste radiologische technici hebben een associate degree in MRI of radiologische technologie. Deze programma’s duren meestal 18 maanden tot twee jaar in beslag. Er zijn ook certificaat programma’s die één tot twee jaar duren.

Deze job ervaart sneller dan de gemiddelde groei van de werkgelegenheid. Radiologische technici verdienen gemiddeld $ 61.240 (2018) per jaar, volgens de Occupational Outlook Handbook .

Service Delivery Analyst

Een service delivery analist zorgt ervoor dat klanten ontvangen een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Hij of zij analyseert hoe diensten worden geleverd, en hoe ze kunnen worden verbeterd. Hij of zij maakt meestal gebruik van software om de kwaliteit en efficiëntie van de ervaring van de gebruiker te volgen. Terwijl de eisen van de dienstverlening banen analist variëren door de industrie, de analist nodig heeft over het algemeen een sterke computervaardigheden.

Vacatures voor levering analist vereisen ervaring (in het algemeen ten minste 3 jaar) in de industrie, evenals kennis van de service delivery software gebruikt het bedrijf (dit kan soms worden geleerd op de baan). Echter, het werk in het algemeen niet een vier-jarige opleiding vereist.

Volgens Glassdoor, het gemiddelde salaris voor een Service Delivery Analyst is $ 54.448 .

Andere Nieuwe Collar Jobs

Hieronder is een lijst van nieuwe boorden banen, met inbegrip van de hierboven beschreven. De lijst wordt georganiseerd door de industrie. Kijk door de lijst en kijken of er een nieuwe halsband baan die geschikt is voor u.

New Collar  Healthcare Jobs

 • cardiovasculaire Technicus
 • cardiovasculaire Technoloog
 • Mondhygienist
 • Diagnostic Medical Sonographer
 • Medical Records en Health Information Technician
 • Occupational Health / Safety Specialist
 • Ergotherapie Aide
 • Farmaceutisch technicus
 • Fysiotherapie Aide
 • radiologic Technicus
 • radiologic Technologen
 • ademhalingsTherapeuten
 • chirurgische Technoloog

New Collar IT banen

 • Business Intelligence Analyst
 • Cloud Administrator
 • Computer Network Architect
 • Computer programmeur
 • Computer Security Analyst
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Engineer
 • Cybersecurity Architect
 • Database Administrators
 • Information Security Analyst
 • Netwerkadministrator
 • netwerk ondersteuning
 • Service Delivery Analyst
 • server Technician
 • Software ontwikkelaar
 • Software ontwikkelaar
 • Software Quality Assurance Analyst
 • Software Quality Assurance Tester
 • Systems Ondersteuning
 • Technical Sales Assistant
 • Webmaster

New Collar banen in de industrie

 • Blender / mixer Operator
 • CAD Drafter
 • Chemical Operator
 • CNC Operator
 • CNC Programmer
 • Computergestuurde Machine Tool Operator
 • Electrical / Electronics Reparateur
 • Elektromechanische en Industrial Engineering Technician
 • Grinder / Sharpener
 • Machinist
 • Manufacturing Machine Operator
 • Productie Production Technician
 • Molding / gieten Worker
 • Plant Operator
 • Drukpers Operator
 • productie Supervisor
 • Inspecteur van de Kwaliteitsbeheersing
 • Beveiligingsmanager
 • Tool-en-Die Maker
 • magazijnopzichter
 • Water Treatment Specialist
 • Manufacturing Machine Operator
 • Productie Production Technician
 • Press Brake Operator
 • Water Treatment Specialist
 • Lasser / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *