Sportcarrière voorbereiding start in School

Posted on

Sportcarrière voorbereiding start in School

Een carrière in de sport kan een optie voor mensen met verschillende soorten achtergronden, ook degenen die geen atleten. Ongeacht het pad in een sportcarrière, sterke opleiding en ervaring door middel van stages en part-time banen zal nodig zijn.

Sommige hogescholen en universiteiten bieden sport management programma’s, maar uw undergraduate onderzoek behoeft niet te worden zo specifiek zijn voor een sportcarrière. Sport teams en competities moeten zakelijke en financiële professionals die kunnen helpen bij het beheren operaties. Marketing en public relations professionals zijn nodig om belangstelling te wekken en trainers en fysiotherapeuten zijn nodig om de atleten gezond en in topconditie te houden. Zelfs een licentiaat in de rechten kan leiden tot een carrière als gemachtigde van sporters of als raadsman aan franchises en competities.

Sommige-carrières omvatten rechtstreeks werken voor sportteams, terwijl anderen te betrekken werken voor afzonderlijke bedrijven die ook sporters of teams te ondersteunen. Bijvoorbeeld, een fysiotherapie kliniek gespecialiseerd in het werken met atleten en zien spelers van professionele, hogeschool of middelbare school teams in het gebied. Journalisten zijn waarschijnlijk het werk voor lokaal nieuws organisaties die sportteams te dekken.

Buitenschoolse activiteiten

Veel studenten die geïnteresseerd zijn in sportcarrière spelen sporten op de middelbare school en universiteit niveau. Het is duidelijk, on-the-field ervaring kan waardevol zijn voorbereiding op toekomstige coaches, atletische trainers, atletische bestuurders, en anderen. In feite is het teamwork geleerd in sporten en de inzet nodig is, kan een persoon helpen vooruitgang in veel carrières.

Maar als je niet sport houdt, zijn er nog tal van mogelijkheden. Net als andere afdelingen op de campus, de atletische afdeling heeft vaak part-time banen beschikbaar voor studenten. Zelfs als het is gewoon een baan beantwoorden van telefoons, is het nog steeds een kans om ervaring op te doen en verbindingen tot stand brengen op het gebied waar u wilt werken.

De sport-informatie afdeling moet meestal studenten te helpen bij het bijhouden van statistieken en het schrijven van persberichten. De schoolkrant kan een sportverslaggever nodig. Overweeg elke afdeling op de campus die samenwerkt met atletiek, en er waarschijnlijk zijn mogelijkheden.

Als u nog steeds op de middelbare school bent, vraag dan een leraar, coach of counselor over de mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Tip : Buitenschoolse ervaringen zullen u helpen om meer te leren over je eigen sterke punten, sympathieën en antipathieën, en motivaties. In veel opzichten, ze zijn misschien wel net zo belangrijk als uw onderwijs.

Stages en part-time banen

Veel sport management programma’s zal helpen connect studenten om uitstekende stagemogelijkheden. Studenten hoofdvak in iets anders dan sport management nog steeds sport-gerelateerde stages met de hulp van raadslieden vinden. atletische afdeling of sport informatie afdeling Een school kan stages aan te bieden voor een verscheidenheid van posities. Professionele sportteams en semi-professionele sportteams bieden ook stages, net als bedrijven aangesloten bij de sport-industrie.

In tegenstelling tot stages, werkgelegenheid zal je niet krijgen college krediet, maar ze kunnen u voorzien van ervaring. Professionele sportteams moeten vaak part-time of seizoensgebonden hulp, en de school atletische en sportieve informatie afdelingen huren studenten part-time, zelfs als stages zijn niet beschikbaar.

Tip : Of ze zijn baan of stage, kansen kunnen worden direct via de werkgever of via dedicated zoeken naar een baan sites zoals TeamworkOnline.com gevonden.

Deelname

Hoewel niet alle-sport-gerelateerde banen betrekken deelnemende als een atleet, het is een goede basis te hebben en een uitstekende manier om een ​​voet tussen de deur krijgen. Vrijwel elke klus in verband met coaching of scouting is alleen realistisch beschikbaar voor iemand met ervaring het spelen van de sport. Zelfs banen die geen directe ervaring als een atleet nodig hebben zal het makkelijker zijn te krijgen als je de atletische ervaring om te kunnen betrekking hebben op een bepaald niveau aan die in het midden van uw gekozen beroep.

Dit betekent niet dat je nodig hebt om een ​​hooggekwalificeerde of zeer succesvol atleet. Een bankzitter met een reputatie voor het harde werken in praktijken vertoont vaak de soorten trekken werkgevers in elk beroep wil waarde. En de aanbevelingen die u kunt krijgen van een coach die je arbeidsethos waardeert, ondanks een gebrek aan tijd spelen kan het ding dat krijgt u een voet tussen de deur naar een baan of stage zijn.

Belangrijkste leerpunten

Niet alleen voor atleten

Veel loopbaantrajecten-financiën, recht, marketing, gezondheidszorg, en meer steun van de zaken van de sport.

Deeltijd werk

School atletische en sportieve informatie afdelingen vaak huren studenten.

stages

Professionele sportteams en competities bieden stages op verschillende gebieden.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *