Youth Sports Officiële / Umpire Jobs Beschrijvingen – Salaris, vereiste vaardigheden, & More

Posted on

Youth Sports Officiële / Umpire Jobs Beschrijvingen - Salaris, vereiste vaardigheden, & More

Dienstdoende sport bij de jeugd of middelbare school niveau biedt een geweldige uitlaatklep voor degenen die de zorg over schoolse sport, maar kan niet de tijd om te besteden aan een full-time coaching positie. Terwijl de opdracht kan worden belonen en zelfs zorgen voor extra inkomsten, duurt het een speciale persoon om uit te blinken in deze posities. Ambtenaren moeten snelle beslissingen, het oplossen van conflicten, en greep druk te maken.

Naarmate er meer schoolse sporten worden aangeboden en meer spelers deelnemen, zullen er nog steeds een behoefte aan ambtenaren. Er wordt geschat dat 300.000 mensen officiëren in de Verenigde Staten. Dienstdoende kan ook een carrière worden als je slagen op de jeugd niveau en graduate te bellen collegiale en professionele games, of het kan een grote kant drukte dat houdt je verbonden met sport tot je klaar bent om een carrière elders in de industrie voort te zetten bent.

Youth Sports Officiële / Umpire Taken en verantwoordelijkheden

Als onderdeel van de reguliere taken en de taken van de dag, een jeugdsport officiële / umpire kan sommige of alle van de volgende uit te voeren:

 • Official en controle games, evenementen en wedstrijden in een zelfverzekerde, op passende wijze.
 • Zorg ervoor dat alle deelnemers begrijpen en te voldoen aan de spelregels en sancties beoordelen wanneer dat nodig is.
 • Maak spel gesprekken met vertrouwen en kennis van ligaregels.
 • Blijf op de hoogte van de start event tijden, en afspelen starten of stoppen als dat nodig is.
 • Zorg ervoor dat de teams over de juiste apparatuur en inspecteer beide spelers en apparatuur voor eventuele problemen.

Een sport officiële handelingen als een bemiddelaar van soorten tussen de spelers in de meningsverschillen, en hun kennis en eerlijke toepassing van de spelregels houdt gameplay vlot te laten werken. Het spel officiële treedt op als onpartijdige derden om eventuele claims of onenigheid over inbreuken op te lossen.

Ambtenaren ook houden en bij te werken spel verslagen met inbegrip van, maar niet beperkt tot, incidenten en ongevallen, tijd kaarten, en alle communicatie gemaakt met de Recreation coördinator.

Youth Sports Officiële / Umpire Salaris

Ambtenaren werken meestal als onafhankelijke contractanten. Pay varieert op basis van de sport en het niveau, maar wordt vaak gegeven op een per-game basis in de range van $ 40 tot $ 150 per spel. Betalen kan ook gaan voor postseason games, kansen die meestal krijgen toegekend aan topambtenaren.

Het Amerikaanse Bureau of Labor en Statistiek biedt salaris schattingen voor scheidsrechters, scheidsrechters en andere sporten ambtenaren, als volgt:

 • Median Jaarsalaris:  $ 27.020 ($ 12,99 / uur)
 • Top 10% Jaarsalaris:  Meer dan $ 59.240 ($ 28,48 / uur)
 • Onderste 10% Jaarsalaris:  Minder dan $ 18.220 ($ 8,76 / uur)

Bron: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Belangrijk : Werken als een scheidsrechter op basis van een contract vaak betekent dat je nodig hebt om reis-kosten van en naar games, kosten voor apparatuur, een vereniging contributie, en andere job-gerelateerde kosten. Spreek met een belastingadviseur over de vraag of u deze kosten mag aftrekken op uw aangifte inkomstenbelasting.

Onderwijs, opleiding en certificering

De jeugdsport officiële / umpire positie impliceert fulfilling onderwijs- en opleidingseisen als volgt:

 • Onderwijs : Typisch aanvragers volgen de lessen aangeboden door de middelbare school vereniging of een ambtenaren vereniging aan de slag met de training. Nieuwe ambtenaren werken meestal op een lager niveau spelen, misschien middelbare school of eerstejaars spelen, in tegenstelling tot varsity, als ze hun weg naar boven en ervaring op het werk. Tijdje middelbare school ambtenaren uiteindelijk gaan werken college games.
 • Ervaring : Niet elke ambtenaar heeft de sport ze werken gespeeld, maar ze hebben in de poging om de regels te begrijpen en hoe ze binnen de stroom van het spel toe te passen te zetten. Scheidsrechters en andere functionarissen moeten uitgebreide kennis van de sport en de regels van het spel om hun taak met succes uit te voeren.
 • Registratie : Scheidsrechters meestal moet registreren bij de staat of lokale bureau dat de atletische programma toezicht houdt.

Youth Sports Officiële / Umpire Skills & Competencies

In aanvulling op het onderwijs en andere eisen, kunnen de kandidaten die de volgende vaardigheden in staat zijn om meer succes uit te voeren in het beroep:

 • Goed zicht : Scheidsrechters en andere ambtenaren moet in staat zijn om overtredingen en overtredingen nauwkeurig tijdens het spel te bekijken.
 • Sociale en communicatieve vaardigheden : Scheidsrechters en andere ambtenaren moeten de regels duidelijk te communiceren in een niet-confronterende wijze, en geschillen onder de spelers.
 • Besluitvaardigheid : Ambtenaren moeten maken vaak snelle beslissingen over inbreuken en andere gesprekken.
 • Solid karakter : het behoud van sterke karakter en onbetwistbare integriteit.
 • Teamwork : Ambtenaren werken met anderen om een gezamenlijke beslissing op uitspraken te komen, en bijdragen aan de ontwikkeling en leerzame ervaring van de teamleden.

Werkvooruitzicht

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, de groei van de werkgelegenheid vooruitzichten voor de scheidsrechters, scheidsrechters en andere sporten ambtenaren 2016-2026 is gemiddeld, gedreven door de toegenomen sport inschrijving, maar gecompenseerd door verminderde financiering voor sportprogramma’s.

Werkgelegenheid zal naar verwachting groeien met ongeveer 8%, wat iets hogere groei dan het gemiddelde van 7% voor alle beroepen tussen 2016 en 2026.

Werkomgeving

Scheidsrechters en andere ambtenaren kan enige tijd doorbrengen in een kantooromgeving, maar het grootste deel van hun tijd besteden aan het spel veld met de spelers. In sommige gevallen kunnen ze nodig hebben om sprint, stand, of joggen voor langere perioden tijdens de gameplay.

Als gevolg van overtreding uitspraken, kan de baan stressvolle interacties tussen de officiële en de spelers, coaches of ouders te betrekken.

Werkschema

Veel scheidsrechters en andere ambtenaren werken onregelmatig, vaak part-time uren. Ze kan nodig zijn om het werk nachten, weekends, en in sommige gevallen, vakantie.

Hoe de baan te krijgen

Evalueer de JOB

De National Association of Sports ambtenaren suggereert het overwegen van deze factoren voordat hij een ambtenaar:

 • Sports ambtenaren worden geplaatst in zeer geladen situaties. Zij moeten hun koel te houden, zelfs als anderen om hen heen perspectief en de controle verliezen.
 • Het duurt een tijd inzet om een ​​top ambtenaar te worden. Er is meer betrokken dan het lezen van een boek met regels. Topambtenaren vergaderingen bijwonen, verblijf bijgewerkt op veranderingen in de sport en wonen klinieken te verbeteren.
 • Door dit alles, ambtenaren in staat zijn om plezier hun werk te doen hebben, alle vertrouwen in dat zij in de tijd hebben gezet om hun uiterste best te geven.

VAN TOEPASSING ZIJN

Kijk naar zoeken naar een baan hulpbronnen zoals Indeed.com, Monster.com en Glassdoor.com naar beschikbare jeugd officiële standpunten. Bezoek de websites van de scholen, parken en andere organisaties toe te passen open baan posities. Speel alle nuttige ervaring die u zich onderscheidt, zoals andere ervaringen die met jongeren werken of vloeiend in andere talen. Controleer de National Association of Sports de ambtenaren voor een extra vacatures.

TARGET extra mogelijkheden

Als je begint als jeugd ambtenaar en houden van de rol, kan je doel worden door de verschillende levels te stijgen totdat u het professionele niveau te bereiken. Salarissen op dit niveau zijn lucratief. Bijvoorbeeld, Major League Baseball scheidsrechters werk in een vakbond omgeving met salarissen die beginnen bij $ 120.000 per jaar en topping uit op $ 350.000 per jaar. salarissen van NBA ambtenaren naar verluidt variëren van $ 200,00 tot $ 500.000 per jaar.

Er zijn maar weinig van deze posities beschikbaar per jaar. Terwijl de taak is glamoureuze en high profile, de reis-eisen en lange uren staan ​​voor een andere levensstijl dan dienstdoende in een gelokaliseerd gebied.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *