Stages in het buitenland bieden onschatbare waarde voor studenten

Posted on

Stages in het buitenland bieden onschatbare waarde voor studenten

Bij het aanvragen van een stage in het buitenland is het belangrijk om eerst je leerdoelen te identificeren en vraag jezelf dan eerlijk, “Waarom ben ik geïnteresseerd in het interneren in het buitenland?” Alleen al het denken over het doen van een stage in het buitenland is spannend, maar het is het leren die plaats en het neemt belangrijk het is ondergedompeld in een andere cultuur die zeker waarde toevoegen aan uw cv en uw algemene vaardigheden als je eenmaal klaar bent om de arbeidsmarkt te betreden na afstuderen aan de universiteit zijn.

Waarom sommige ervoor kiezen niet te Intern in het buitenland

Studenten zijn vaak geschokt toen ze voor het eerst leren dat zij kunnen hebben om geld te betalen aan een onbetaalde stage in het buitenland te doen. Voor sommige studenten kan dit genoeg van een afschrikmiddel voor een beslissing om een ​​stage niet in het buitenland voort te zetten te maken. Het is belangrijk om alle feiten alvorens te verkrijgen om het maken van deze beslissing, want stage in het buitenland komt met vele voordelen die de monetaire verbintenis minder significant kan maken als het gaat om de ervaring in het algemeen.

In aanvulling op de no pay, zullen de studenten ook moeten reiskosten te overwegen, die betrokken zijn bij het verkrijgen van een visum, voedsel, huisvesting en voordelen voor de gezondheid, om de kosten te kunnen om hun financiële verplichtingen in het buitenland te voldoen. Om u te helpen bekostigen sommige van deze kosten, kan de student kiezen voor een stage in het buitenland te doen in combinatie met een studie in het buitenland programma, kunnen zij hun geld om te besparen op deze uitgaven te dekken, of ze kunnen hulp te zoeken via familie, beurzen, subsidies, of gefinancierde stageprogramma’s die reeds bestaan ​​met hun college.

Een andere reden dat studenten kunnen houden van het doen van een stage in het buitenland is angst. Het maken van de inzet om te bewegen en te werken in een ander land kan een groot deel van de angst voor de meeste mensen te maken, vooral als ze nog niet eerder veel gereisd. Angst voor het onbekende is de grootste angst, alsmede af te vragen hoe goed ze kunnen aanpassen naar een ander land en functie in een locatie die duizenden mijlen verwijderd van uw vrienden en familie zullen zijn. Hoewel deze zijn allemaal zeer geldige redenen om bang te zijn, studenten die terugkeren uit stage in het buitenland vaak zeggen dat het de beste ervaring die ze ooit hebben gehad en ze zijn zo blij dat ze in staat waren om te werken door middel van eventuele obstakels en zorgen ze hadden voorafgaand aan het doen van de stage.

De voordelen van een stage in het buitenland doen

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom een ​​stage in het buitenland is zo waardevol. Het is waar dat het doen van een stage in de staten van enorme waarde kan zijn, stage in het buitenland en het leven in een andere cultuur is iets dat is zeer aantrekkelijk voor werkgevers op zoek naar nieuwe mensen aan te nemen. Niet alleen is de academische component van het doen van een internationale stage belangrijk, stage in het buitenland zal ook leiden tot persoonlijke leven verrijking en vervulling die uiteindelijk bij je zal blijven voor de rest van je leven.

Een stage biedt in het buitenland:

  • De mogelijkheid om internationale ervaring, samen met de kennis en vaardigheden die je leert op de baan te krijgen.
  • Een kans om te netwerken met professionals die werkzaam zijn in een ander deel van de wereld.
  • Meer informatie over wat er nodig is om succesvol te werken in een ander land.
  • Verhoogt uw verhandelbaarheid als een stage in het buitenland voegt veel waarde aan een CV.
  • Een kans om een ​​baan aangeboden werken in een ander land uit te krijgen.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *