Summer Job of Internship – wat het beste voor studenten?

Posted on

Summer Job of stage -Wat is de beste voor studenten?

Of u nu een baan of een zou moeten krijgen stage tijdens uw college pauze is afhankelijk van uw individuele situatie. Als je probeert om te beslissen, dan beginnen met het uitzoeken precies wat u op zoek bent om eruit te komen van de ervaring. U kunt dat doen door te vragen jezelf een aantal vragen:

Wat zijn uw onmiddellijke behoeften? Wat zijn uw doelstellingen op lange termijn? Wil je ervaring op te doen op een bepaald gebied? Bent u op zoek om geld te verdienen? Wilt u beginnen met het maken van professionele verbindingen? Wilt u ontvangen college credit ? Bent u het verkennen van of u wilt een bepaalde lijn van het werk te gaan? Bent u op zoek naar een baan kunt u terugkeren naar bij toekomstige pauzes van school?

Als je eenmaal hebt bepaald wat u zoekt, rekening houden met de voor- en nadelen die de zomer banen en betaalde of onbetaalde stages te bieden hebben-en kies de optie die lijnt de meeste met uw doelen.

Het vergelijken van Summer Jobs vs. Stages

Zomer baantjes

 • Gegarandeerd om geld te verdienen
 • Waarschijnlijk minder geld te verdienen dan bij een stage
 • Kan college credit niet bieden
 • Standaard inschrijven
 • Over het algemeen makkelijk te krijgen
 • Goede netwerken en aansluitingen voor toekomstige functies
 • Mogelijkheid om terug te keren bij toekomstige pauzes
 • Kan geen verbinding maken met je vakgebied

summer Stages

 • Waarschijnlijk meer geld te verdienen dan een zomer baan
 • Mogelijkheid om helemaal geen geld
 • Kan college credit krijgen
 • Kan moeilijker te krijgen
 • Goede netwerken en aansluitingen voor toekomstige functies
 • Onwaarschijnlijk om terug te keren voor een tweede stage bij hetzelfde bedrijf
 • Groei en exploratie in het veld dat je studeert
 • Studenten die in betaalde stages werken zullen waarschijnlijk meer geld te verdienen dan degenen die werken in de standaard zomer banen. Volgens de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers (NACE), het gemiddelde uurloon voor een betaalde stage in 2019 was $ 19,05 per uur. Dat is hoger dan de $ 16.38 per uur gemiddeld voor tiener zomer banen in 2019, zoals gerapporteerd door ZipRecruiter.
 • Echter, als je stage is onbetaald, dan zul je niet om geld te verdienen op alle. Maar u kunt ook in aanmerking komen om studiepunten te ontvangen voor een stage-die, indien overdraagbaar, bespaart u wat collegegeld geld. Dat is meestal geen optie in een standaard job.
 • Het krijgen van zomaar een baantje voor de zomer kan relatief eenvoudig zijn, wat betekent dat je door middel van een standaard applicatie en interview proces. Stages kunnen meer concurrerend en veeleisend, en heb je meestal te beginnen met de toepassing voor hen veel eerder dan je zou een standaard zomer baan. En terwijl de studenten zijn vaak blij om terug te keren naar dezelfde baan tijdens elke pauze van school, hetzelfde geldt niet noodzakelijk van toepassing op posities stage.
 • Zowel een zomer baan en een stage kan u helpen uw netwerk op te bouwen en maak professionele verbindingen die gunstig zijn voor uw toekomstige carrière groei kan zijn. Maar dat is meer waarschijnlijk gebeuren in een stage, die uitgelijnd met uw vakgebied.
 • Als u de standaard job route te gaan, dan kunt u terecht in zoiets als een retail baan die niets te maken met wat je gaat naar school heeft. Maar als je gewoon op zoek bent om geld te verdienen om iets te doen relatief eenvoudig met flexibele uren, dan zou dat niet per se uit.

Betaalde en onbetaalde stages

Potentiële compensatie kan het grootste verschil tussen een zomer baan en een stage zijn.

Tip: Glassdoor.com publiceert jaarlijks een lijst van de bedrijven met de hoogste betalende stages. Facebook bovenaan de lijst in 2019 $ 8.000 per maand, met Amazon op de tweede plaats op $ 7725 per maand.

Als u een standaard zomer baan te nemen door middel van een werkgever, dan is er meestal geen twijfel over de vraag of je krijgt betaald. Voor een stage, krijgt het een beetje lastiger: Werkgevers moeten alleen om u te betalen voor een stage als je beschouwd als een werknemer-en niet alle stagiaires zijn.

Dus hoe weet je of een onbetaalde stage is legitiem? Onder de Fair Labor Standards Act, het Amerikaanse ministerie van Arbeid schetst de volgende zeven richtlijnen voor onbetaalde stages :

 1. De stage, ook al bevat de feitelijke werking van de faciliteiten van de werkgever, is vergelijkbaar met de opleiding die in een educatieve omgeving zou worden gegeven.
 2. De stage-ervaring is in het voordeel van de stagiair.
 3. De stagiair heeft geen vaste medewerkers, maar werken verdringen onder nauw toezicht van het huidige personeel.
 4. De werkgever dat de opleiding biedt ontleent geen onmiddellijk voordeel uit de activiteiten van de stagiair, en in voorkomend geval kan de daadwerkelijke bedrijfsvoering worden belemmerd.
 5. De stagiair zal niet per definitie om een ​​baan aan het einde van de stage.
 6. De werkgever en de stagiair begrijpen dat de stagiair geen recht heeft op loon voor de tijd doorgebracht in de stage.

Het is verstandig om alle mogelijke voordelen van een stage te overwegen alvorens te beslissen of af te zien van het inkomen in een onbetaalde positie is de moeite waard. Soms, wat een onbetaalde stage ontbreekt in de financiële beloning het kan maken in verbindingen, referenties, aanbevelingen en studiepunten.

Aan de andere kant, de studenten die werken betaalde stages hebben meer kans om jobaanbiedingen te krijgen na het afstuderen dan degenen die onbetaalde stages werken, overeenkomstig de NACE . De vereniging onderzoek toont aan dat 66,4% van de 2019 afgestudeerden die had een betaalde stage kreeg een baan aangeboden, terwijl 43,7% van de onbetaalde stagiairs ontvangen een.

Getting Ready voor de zomer Work

Je moet beginnen op zoek naar een zomer-baan of stage zo vroeg winterstop. Als u niet beschikt over een geactualiseerd hebben LinkedIn profiel, dan moet je springen op dat meteen. Veel werkgevers zullen kijken naar je LinkedIn te nemen om een idee van wie je bent en wat ervaart u krijgt, evenals zien eventuele aanbevelingen van vroegere werkgevers. Zorg er ook voor om schoon te maken van al uw publieke sociale media profielen.

De beste manier om te beginnen op zoek naar een stage is om contact iedereen en iedereen die je kent die werkt in het veld of de velden die van belang zijn. Ook erachter te komen of de school u bijwonen van om het even welke stageprogramma’s met bedrijven in uw vakgebied.

Op zoek gaan naar een paar maanden voordat het schooljaar voorbij is om de meeste opties en beschikbare posities op de radar te krijgen. Het is belangrijk om over te brengen aan een potentiële werkgever  gretigheid, enthousiasme en inzet om een stage, in het bijzonder op zeer concurrerende terreinen.

Als u op zoek bent naar een zomer baan , dan kunt u in staat om weg te komen met ziet er een beetje later. In het ideale geval wordt u streeft naar iets dat ziet er goed uit op je CV of in uw gebied van studie. Een optie om te overwegen is het aanmelden met online sites zoals Tutor.com , Yup.com , Care.com  of meerdere anderen om tutor in de onderwerpen die je studeert.

Of het nu een betaalde stage , onbetaalde stage, part-time baan of een full-time werken, initiatief tonen en motivatie om te blijven leren en verbeteren van vaardigheden tijdens het zomerreces zal u helpen uw cv uit te breiden en je kennis te verbreden.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *