Hoe weet ik of een stage is Legit

Posted on

Hoe weet ik of een stage is Legit

Het internet is een geweldige bron in het bijzonder als het gaat om het vinden van stages en banen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat alles wat je hoeft te doen is het identificeren van programma’s of op zoek naar stages in een bepaald vakgebied of branche. Met zo veel resultaatgericht en de anonimiteit van het internet, soms kan het moeilijk zijn om te bepalen of een geadverteerde stage is eigenlijk echt of een scam op zoek naar uw informatie te stelen.

De waarde van Stages

Stages kunnen van grote waarde zijn als het gaat om het opdoen van ervaring en het krijgen van ingehuurd. Aangezien de meeste bedrijven streven naar kandidaten met relevante ervaring in het veld, stages zijn van cruciaal belang voor het college senioren die op zoek zijn naar hun eerste real-time baan na het afstuderen.

Het maakt niet uit of de stage wordt betaald of als u een krediet krijgen om de stage-ervaring te voltooien, is het enige wat een werkgever richt zich op wat voor soort kennis en vaardigheden die je kreeg toen geïnterneerd voor het bedrijf.

Studenten kunnen zowel sceptisch of volledig vertrouwen als het gaat om het vinden van een stage zijn. Echter, als een stage te mooi klinkt om waar te zijn, wil je een beetje meer te doen graven. Spreken met mensen binnen de organisaties of studenten die eerder een stage hebben gedaan met het bedrijf zal u helpen de foto te verduidelijken.

U wilt dat uw stage-ervaring naar een die je echt zal geven, hands-on ervaring.

Stages in Sales

Eén ding bewust te zijn van zijn stages die verschijnen om volledig sales posities zijn en die strikt worden betaald door de commissie van de verkoop. Het probleem is dat je niet genoeg over het bedrijf of het product te begrijpen als een opdracht is echt haalbaar is weten.

Indien een werkgever lijsten zeer open kwalificaties en vraagt ​​niet over uw interesses of ervaring, is het zeer waarschijnlijk dat je jezelf vinden in een cold calling positie of een die de blootstelling aan alleen algemene administratieve taken biedt.

Vermijd Twijfelachtige Stages

Stages die twijfelachtig zijn, zijn meestal degene die u wilt vermijden. Slechte buurten of stage in het huis van een persoon zijn nooit een goed idee. Als een werkgever je niet vraagt ​​om een ​​aanvraag in te vullen of vragen om een ​​CV, het is ook geen goed idee.

Als je een slechte vibe te krijgen als het gaat om de stage notering, de eisen, of de mensen is het meestal een goed idee om de kans verspelen en beginnen op zoek naar een andere.

Doe je onderzoek

Er zijn scams over het hele internet. Due diligence is vereist wanneer het maken van belangrijke beslissingen op basis van wat het zegt op het internet. Het onderzoeken van een bedrijf is een ding dat je kunt doen om ervoor te zorgen dat een bedrijf legitiem is. Praat met de raad en docenten in het programma dat u te voltooien. Zij kunnen een lijst van beproefde bedrijven hebben dat de school heeft al een stage relatie met.

Het doen van onderzoek op Google is een andere manier om meer informatie over een bedrijf te leren. Het invoeren van de naam van een bedrijf plus scam is een manier om te zien of er geen berichten over dit bedrijf wezen onrechtmatig zijn geweest. Het controleren van het Better Business Bureau (BBB) ​​en sites zoals “Glassdoor.com” zal ook helpen bij het identificeren van bedrijven waar er gegronde klachten zijn geweest.

Do not Pay

Indien een werkgever vraagt ​​u om te betalen geld om meer informatie over het programma of tot een werkelijke stage te doen voor hen, moet u zo snel als je kunt lopen. Legitieme bedrijven zetten hun informatie die er zijn en geen geld nodig om meer informatie over het programma voordat je eens weten wat het programma over gaat. Breng nooit voor een stage als het geld nodig is vooraf.

U kunt ook het bedrijf vragen om u te voorzien van een lijst van referenties of contactinformatie voor stagiaires die eerder hebben gewerkt voor het bedrijf. Referenties van mensen die ze zaken hebben gedaan met een fundamentele basis verschaffen voor het identificeren als een werkgever is legit.

Natuurlijk zijn er een aantal programma’s die geld, dat het merendeel van de stageprogramma’s uit het buitenland een vereisen. In deze gevallen, doe uw due diligence in het doen van onderzoek. Weten van te voren precies wat omvat het programma en wat zal worden betaald door de stagiair.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *