Jobs bevinding in Your Local Area

Posted on

Jobs bevinding in Your Local Area

Op zoek naar een baan die in een bepaald geografisch gebied te vinden? Misschien bent u het bewegen ergens nieuw, of u op zoek bent naar een baan dicht bij huis. Een baan vinden in uw regio neemt een scala aan strategieën waaronder het gebruik van vacaturesites die zich richten op lokale werkgelegenheid, het onderzoeken van lokale prikborden, het bezoeken van carrière beurzen in uw stad, en het controleren van uw lokale alumnivereniging of hun website.

Door het gebruik van meerdere strategieën, heb je meer kans op een baan die geschikt is voor u en is in de regio die u wilt worden in. Lees verder voor meer gedetailleerde tips over waar je moet kijken om banen bij bedrijven vinden in uw omgeving.

Tips voor het vinden van een baan in uw omgeving

De beste manier om banen in uw dorp of stad te vinden is om meerdere strategieën te gebruiken in een keer. Lees hieronder voor een overzicht van de technieken te gebruiken om een ​​baan te vinden in uw omgeving. Terwijl u niet al deze strategieën zou kunnen gebruiken, kies degene die bij u past.

  • Check out Job Search Engines: Tijdens het zoeken naar een baan motoren banen beschikbaar bijna overal zal een lijst, kunt u een zoektocht naar werk te doen alleen in uw omgeving. Probeer het gebruik van uw favoriete online job search engine of functie job board “Advanced Search” om de postcode en / of mijl straal je bereid om te overwegen bent te geven. U kunt proberen een grote opdracht zoekmachine zoals Indeed.com, of bekijk een niche job site die uw specifieke branche past.
  • Bezoek aan de lokale Job Search Sites: Er zijn websites die specifiek zijn gericht op de lokale arbeidsmarkt. Sites zoals Craigslist, Geebo en Jobing, focus op vermeld voor specifieke geografische locaties banen. Check ze uit om aanbiedingen die niet kan worden geplaatst op de nationale job boards te vinden.
  • Check out Company websites: Als u weet welk bedrijf je wilt werken voor, kijk op de website van het bedrijf om te zien of ze hebben geen vacatures in uw omgeving. Grotere bedrijven hebben de neiging om gebruikers in staat om te zoeken naar openingen op geografische locatie.
    U kunt ook kijken op vacaturesites die zich richten op specifieke bedrijven. Bijvoorbeeld, LinkUp zoekt naar banen die zijn geplaatst op websites van bedrijven. Gebruik de geavanceerde zoekfunctie om werk te vinden per bedrijf, of een baan vinden binnen een bepaalde locatie.
  • Probeer Community Boards: Als Nextdoor.com is nog niet beschikbaar in uw buurt, is het waarschijnlijk binnenkort beschikbaar. De site heeft veel wijken online, waardoor deze virtuele community board van de buren om te communiceren met anderen in hun omgeving. Hoewel de primaire doel is nuttige informatie zoals het delen van “Kun je een goede slotenmaker raden?” Vindt u ook de plaatselijke bewoners op zoek naar medewerkers voor hun bedrijven.
  • Controleer State bronnen: De meeste landen hebben hun eigen baan banken, telefoon en web directories, en andere middelen die specifiek voor de lokale werkzoekenden. Op een nog meer lokaal niveau, kunt u kijken op uw lokale Kamer van Koophandel website, die doorgaans berichten lokale vacatures.
  • Bezoek Carrièrebeurzen: Check out carrière beurzen in uw omgeving. Job beurzen zijn een geweldige manier om one-stop carrière inkopen te doen op een enkele gebeurtenis. Kenmerkend is dat de bedrijven op een beurs zijn gebaseerd in de buurt van de jobbeurs locatie, zodat u gegarandeerd om de plaatselijke werkgelegenheid te vinden.
  • Deelnemen aan een Alumni Association: Sluit met uw universiteit alumnivereniging via hun website. Deze groepen kunnen aanzienlijke werkgelegenheid resources, klassen en workshops bieden evenals posities geplaatst door lokale werkgevers. Alumniverenigingen niet gewoon blijven afgestudeerden verbonden met hun schoolloopbaan; ze zijn ook een grote bron voor netwerken en professionele ontwikkeling en kunnen hosten lokale evenementen als je in een groot stedelijk gebied. Je zou ook kijken op uw universitaire carrière diensten kantoor. De meesten van hen zijn bereid om studenten te helpen een baan te vinden, zelfs na het afstuderen.
  • Netwerk: Netwerken is een geweldige manier om bijna elke baan te vinden. Praat met aansluitingen (met inbegrip van vrienden, familie en professionele contacten) heb je bij bedrijven van belang. In het bijzonder, praat met contacten in uw omgeving die zouden weten over andere openingen in uw buurt.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *