Wat u zou moeten vragen voordat ondertekenen Met een Modeling Agency

Posted on

Wat u zou moeten vragen voordat ondertekenen Met een Modeling Agency

Als model moet je interviewen het modellenbureau zo veel als ze je interviewen als een prospectieve model. Wanneer u voor het eerst kennismaken met een modellenbureau, zullen ze je vragen allerlei vragen over de reden waarom u wilt een model, de aard van het modelleren van je wilt, en waarom je hun bureau gekozen zijn. Deze fundamentele vragen zal helpen het agentschap contact met u en uw persoonlijkheid te weten zodat ze kunnen bepalen of je een goede pasvorm voor hun bedrijf bent.

Echter, net zoals ze zijn dimensionering u zich voor een plaats in hun bedrijf, moet je de evaluatie van het agentschap om te zien of ze het beste geschikt zal zijn voor jou.

Vragen te stellen een Modeling Agency

Net zo belangrijk als de interviewer vragen aan u en uw antwoorden zijn, is het ook belangrijk om te onthouden dat je interviewen het agentschap ook. Vóór de ondertekening van een modellenbureau, moet je ze je show die professioneel, betrokken en enthousiast over uw carrière als model door te doen zo veel onderzoek mogelijk (breng wat quality time googelen hen of te bellen rond) en door hen te vragen de juiste vragen.

Laat het agentschap te leiden het gesprek, maar wees niet bang om te zeggen wat er op je geest als de tijd rijp is. En vergeet niet, er is geen schande in het stellen van de agent om iets te herhalen of verder uit te leggen. Deelnemen aan een bureau is een big deal, en je moet 100% zeker van wat je aanmelden voor zijn.

Wees bereid om een ​​aantal actief luisteren doen terwijl u deze vragen te stellen. U kunt zelfs een blocnote en pen handig om te noteren hun antwoorden.

Moet ik bij te wonen Uw Modeling School?

Er is niets mis met naar het modelleren van de school-je gewoon niet hoeft te modelleren klassen om een ​​model te worden. Geen van de top modellenbureaus in New York, Parijs, Milaan of Tokio verlangen dat een model gaat naar het modelleren van de school alvorens te worden ondertekend.

Als een bureau vereist dat u zich aanmeldt voor hun klas voordat ze je zal vertegenwoordigen, wil je misschien elders te kijken.

A Boutique Agency of een groter Agency?

Landing een contract met een grote bureau moet uw hoogste prioriteit, maar de grootte van het agentschap is net zo belangrijk als zijn reputatie. Grote bureaus met vele modellen op hun rooster kunnen een eindeloze stroom van klanten kloppen op hun deur hebben, maar dat betekent ook dat er meer concurrentie tussen de modellen. Als een nieuw model in het bijzonder, zou je niet de persoonlijke aandacht die u nodig hebt om je carrière verder te komen.

Dus, als je net begint, kan het gebeuren dat een kleinere, boutique-stijl bureau is meer uw stijl.

Wie zijn enkele klanten van het agentschap?

Hoorzitting over het agentschap de top klanten zullen u inzicht in de kwaliteit van het agentschap, alsmede de aard van de markten die zij dekken geven. Sommige bureaus richten zich meer op glamour soort modelleren, terwijl anderen meer banen voor commerciële of redactionele modellen kunnen boeken. Het heeft geen zin in de ondertekening met een high-fashion agency als je in de eerste plaats een commercieel model.

Welke soorten Jobs Do You Boek voor uw modellen?

Het is nuttig om de uitsplitsing van de aard van het modelleren van banen binnen het agentschap weten. Hoeveel is de landingsbaan en hoeveel werk redactie? Ook vragen over het percentage van commercieel werk, blootstelling aan gedrukte media en promotiemateriaal.

Hun antwoord zal u helpen bepalen of uw carrière doelen overeenkomen met wat het agentschap te bieden heeft.

Wat zijn uw Commissie tarieven?

U moet de opdracht die ze gebruiken te begrijpen. In de Verenigde Staten, legitieme instanties maken hun geld uit commissie. Het varieert, maar in het algemeen, agentschappen af ​​te trekken van 10% tot 20% van wat je verdient. Met andere woorden, alleen ze betaald krijgen wanneer je betaald krijgt. Het bureau kan ook de klant in rekening brengen een extra 20% als een service fee.

Houd er rekening mee dat de modellen worden beschouwd als zelfstandige aannemers in plaats van medewerkers van het agentschap. Dit betekent dat het is volkomen normaal voor modellen om te investeren in hun eigen start-up kosten die niets te maken met het bureau hebben, zoals model scouting diensten, website profielen, comp kaarten, en fotoshoots. Ook is het aan u om uw belastingen bestand en maak driemaandelijkse geschatte belastingbetalingen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *