Een lijst van de best betaalde per uur Jobs

Posted on

Een lijst van de best betaalde per uur Jobs

Sommige mensen denken dat banen die betalen per uur minder betalen dan arbeidsplaatsen in loondienst, maar dat is niet altijd het geval. Een aantal voltijdbanen per uur bieden aanzienlijke salarissen en goede prestaties. Veel mensen geven de voorkeur banen per uur, omdat ze zorgen voor flexibiliteit, en vaak de werknemers in staat om hun werk te laten op het kantoor.

Hier zijn 15 van de meest populaire, goedbetaalde banen per uur. Deze banen zijn enkele van de meest populaire banen per uur vandaag, op basis van de meest voorkomende zoeken naar een baan op Indeed.com. De loongegevens is van het Bureau of Labor Statistics’ mei 2017 schattingen. Het gemiddelde inkomen vermeld, zijn de gemiddelde uurlonen voor elk beroep.

Administratief medewerker / secretaresse

Secretaresses en administratieve medewerkers voert administratieve en organisatorische taken voor een organisatie. Ze werken in bijna elke industrie, met inbegrip van rechten, geneeskunde, en de overheid.

Pay is afhankelijk van de industrie en de complexiteit van de taken van de secretaris. Bijvoorbeeld, de uitvoerende secretaresses en uitvoerende administratieve medewerkers, die voor de top executives werkt, kunt verdienen tot een gemiddelde van $ 27,60 / uur.

Gemiddeld Administratief Medewerker Salaris: $ 18.21 / hour

Tandarts assistente

Dental assistenten werken in tandartspraktijken, het uitvoeren van een verscheidenheid aan taken, variërend van patiëntenzorg archiveringsmethoden om wat laboratoriumwerk.

Sommige staten vereisen dat tandmedewerkers afstuderen van een geaccrediteerde programma en geven een staat certificering of licentie-examen, terwijl andere staten vereisen slechts on-the-job training.

De meeste tandheelkundige assistenten werken full-time, maar velen kiezen om in deeltijd te werken. Sommige tandheelkundige assistenten werken ‘s avonds of in het weekend, afhankelijk van uren hun kantoren.

Gemiddeld Tandartsassistente Salaris: $ 18.09 / hour

financiële Clerk

Financiële griffiers uitvoeren van verschillende administratieve taken voor banken, verzekeringsmaatschappijen en andere organisaties.

Specifieke financiële banen bediende variëren van banktellers tot boekhouders aan de salarisadministratie griffiers. De meeste klerken vereisen een middelbare school diploma en on-the-job training, hoewel sommige gespecialiseerde bedienden vereisen een hbo-opleiding in het bedrijfsleven of economie.

Gemiddeld Financial Clerk Salaris: $ 18,60 / uur

Bouwvakker

Bouw arbeiders uitvoeren van een aantal taken op bouwplaatsen, variërend van de voorbereiding van bouwplaatsen te lossen van materialen om het bedienen van machines. Bouwvakkers kunnen helpen bij het opbouwen gebouwen, afbreken gebouwen, de bouw van wegen, of graven tunnels of schachten.

Een verbouwing arbeiders zijn zelfstandigen, terwijl anderen het werk voor een constructie aannemer of bedrijf. De meeste bouwvakkers vereisen korte on-the-job training, hoewel sommige bouwvakkers nemen aan stageprogramma’s die technisch onderwijs aanbieden.

Sommige arbeiders verdienen certificaten in speciale vaardigheden zoals beton afwerking om te leren om meer gespecialiseerde werk, waardoor ze meer geld kunnen verdienen uit te voeren.

Gemiddeld bouwvakker Salaris: $ 16,080 / hour

Service Representative Customer

klantenservicemedewerkers interactie met klanten van een organisatie, het beantwoorden van vragen over de producten van de organisatie en diensten, en orders klantafhandeling, retouren en klachten.

Ze kunnen communiceren met klanten in persoon of via de telefoon of het internet. Reps kan werken in bijna elke industrie, variërend van detailhandel tot de financiering van de verzekering.

Veel herhalingen in deeltijd werken, en kunnen ‘s morgens,’ s avonds of ‘s avonds laat verschuivingen werken. Deze banen zijn zeer geschikt voor mensen die een flexibele werkschema nodig.

Gemiddeld Customer Service Representative Salaris: $ 15,81 / uur

Delivery Services Truck Driver

Levering diensten vrachtwagenchauffeurs op te halen, het vervoer, en drop off goederen binnen een klein geografisch gebied, zoals een provincie of stad. Sommige chauffeurs, die bekend staat als lichte vrachtwagen chauffeurs, brengen goederen vanuit een distributiecentrum naar diverse levering locaties.

Sommige chauffeurs ook dienen als sales werknemers; ze raden producten aan hun klanten als ze leveringen. Drivers vereisen een rijbewijs, en ontvangen meestal korte on-the-job training.

Delivery Services Truck Driver Gemiddeld Salaris: $ 14,06 / uur

Buschauffeur

Buschauffeurs vervoeren mensen naar plaatsen zoals school, werk, en speciale evenementen. Sommige (zoals transit buschauffeurs en de school buschauffeurs) rijden vaste routes, terwijl anderen het vervoer klanten gaande gecharterde reizen.

loon en het schema van de bestuurder variëren afhankelijk van de specifieke functie. Transit buschauffeurs kunnen verdienen tot $ 18,46 / uur, maar ze kunnen hebben om het weekend of ‘s avonds shifts werken.

School buschauffeurs verdienen een gemiddelde van $ 14,93 / uur, maar ze werken alleen wanneer de school in zitting.

Gemiddeld Buschauffeur Salaris: $ 15.87 / hour

Phlebotomist

Phlebotomists verzamelen bloedmonsters van patiënten. Ze maken deel uit van grotere medische laboratoria teams in ziekenhuizen, artsen kantoren, en diagnostische laboratoria. Phlebotomists moet een middelbare school diploma of GED

Sommige staten vereisen dat phlebotomists over een state-licentie of certificering ook. Er zijn een aantal andere functies binnen een laboratorium team, maar phlebotomist posities, in het bijzonder, zijn in hoge vraag.

Gemiddeld Phlebotomist Salaris: $ 16.19 / hour

Assembler

Paneelbouwers en fabrikanten te bouwen diverse producten, variërend van motoren tot vliegtuigen op speelgoed. Zij kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het testen van de kwaliteit van de afgewerkte producten. Monteurs werken typisch in fabrieken.

De meeste assembler posities vereisen een middelbare school diploma en een aantal on-the-job ervaring. Echter, sommige van de meer gespecialiseerde functies vereisen meer formeel onderwijs door middel van technische scholen; deze posities hebben de neiging om meer geld te betalen. Zo kan bijvoorbeeld vliegtuigen monteurs (die technische kennis nodig hebben) een gemiddelde van $ 26,64 / uur te verdienen.

Gemiddeld Assembler en Constructeur Salaris: $ 15.31 / hour

Medische assistent

Medische assistenten uitvoeren van een verscheidenheid van klinische en administratieve taken in kantoren gezondheidswerkers. Taken kunnen variëren van het helpen met de patiënt onderzoeken tot het plannen van de patiënt afspraken.

Medische assistenten moeten meestal een middelbare school diploma en on-the-job training te hebben, maar er is geen vereiste vergunning of voor certificering. Net als phlebotomist posities, medisch assistent posities zijn momenteel in de lift.

Gemiddeld Medische Medewerker Salaris: $ 15.61 / hour

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *