Het instellen van doelen voor uw Carrière van de Modellering

Posted on

Het instellen van doelen voor uw Carrière van de Modellering

Je moet je carrière te gaan met een plan. Dit helpt u gefocust te blijven, op het goede spoor, en bewegen op het beste pad. Voor modellen , wordt de instelling van specifieke doelen te helpen u en uw agent duidelijker zijn over de taken die u moet nemen.

Houd in gedachten, uw agent nodig heeft om uw doelen eerlijk te houden, en te bepalen of ze haalbaar zijn voor uw carrière als model. Als je doelen die uw agent niet redelijk doet achten, zullen ze je helpen opnieuw evalueren hen om een meer realistische lijst te maken. Er is een markt voor alle soorten modellen. Maar niet alle modellen kunnen allerlei modelleren. Hier zijn vier specifieke doelen die u zullen helpen kickstart uw carrière als model en houden u op de juiste weg.

Bepaal uw “Look”

Terwijl, “Ik wil een model zijn,” is een plek om te beginnen, moet je meer specifiek over de aard van de modellering en werk je zou willen doen, en meer specifiek, wat u zult kunnen doen. Misschien heb je altijd al een top fashion model zijn, maar uw “look” is meer commercieel van aard. Doe je onderzoek naar de verschillende industrieën en erachter te komen welke je best bent geschikt voor en dit opnemen in uw doel-setting. Dit is een bijzonder belangrijk doel te bespreken met uw agent omdat het het soort banen zou je nemen beïnvloedt.

Plaatsen waar u wilt werken

Als u wilt een zwemkleding model , misschien heb je bepaalde exotische locaties in gedachten voor strand shoots. Of, als je wilt om een fashion model, je zou kunnen dromen van het lopen in modeshows tijdens de Paris Fashion Week. Rekening houdend met deze doelen en het bijhouden van hen zal helpen u geconcentreerd te blijven en houden u gemotiveerd om te werken aan hen. Veel mensen adviseren visualisatie technieken voor het bereiken van doelen en jezelf inbeelden modelleren designer badmode op een mooi strand klinkt als een mooie geweldige tijd!

Krijg Veel Exposure

Uw foto’s gezien door zoveel mensen als mogelijk is essentieel in de concurrerende modeling business. Hoe meer je worden gezien door modellenbureaus en klanten hoe meer mogelijkheden je zal moeten krijgen ondertekend en boeken meer banen. De beste plek om snel om gezien te worden door legitieme modellenbureaus is ModelScouts.com.

Meld je met een grote Agency

Om uw modeling doelen te bereiken zul je de hulp van een deskundige en ervaren middel nodig aan uw zijde. Uw agent zal u helpen om banen, het beheren van uw boekingen, te onderhandelen over je salaris, geven u waardevolle adviezen en modelleren van inzicht, evenals vele andere belangrijke taken. Als u uw modeling doelen te delen met uw agent, zullen zij u een realistisch beeld van wat uw modeling toekomst inhoudt en welke doelen moeten zo worden afgesteld en tevens de beste manieren om deze te bereiken geven.

Nu dat u een aantal doelen voor ogen, de volgende stap is om ze op te nemen in een gemakkelijk toegankelijke plaats. Misschien als een lijst op uw koelkast, opknoping op uw badkamerspiegel of getypt op uw computer – overal kunt u snel naar hen om opnieuw te lezen. Constant herinneringen van uw doelen zal je aanmoedigen om beslissingen te nemen die ervoor zorgt dat je in beweging ten opzichte van hen en uiteindelijk het bereiken van hen te maken.

Waarom Doelen Matter en hoe ze te bereiken

Eraan te herinneren jezelf af waarom je deze doelstellingen in de eerste plaats te stellen is een andere belangrijke tactiek voor het bereiken van doelen. Samen met uw lijst van doelen, schrijf een lijst van waarom die zijn je doelen en wat het bereiken van hen zou betekenen. Misschien een carrière als model betekent vrijheid om u – de vrijheid om te reizen en om altijd te werken op verschillende plaatsen en beheren van uw tijd anders dan een 9-5 baan.

Of bijvoorbeeld, modellering misschien gewoon een hobby voor u, en in dat geval, je doel is om plezier te hebben en te genieten. Wanneer u bood een modeling baan die je echt niet wilt nemen , herinneren jezelf dat je doel is om jezelf te vermaken, zal u helpen de beslissing om het neer te zetten te maken.

Aan de andere kant, als je doel is om geld te verdienen, je eraan te herinneren van deze zal u ervan overtuigen dat het in uw belang om de baan te accepteren. Wanneer uw modeling middel is zich bewust van je doelen, zullen ze ook een leidende kracht om je te helpen hen te bereiken, dat is waarom het zo belangrijk is om te tekenen met een grote modellenbureau zijn.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *