Hoe werk-van-huis-banen te vinden die nu in dienst zijn

Posted on

Hoe werk-van-huis-banen te vinden die nu aan het huren zijn

Naarmate de pandemie van 2020 langer wordt en scholen en bedrijven in het hele land hun deuren sluiten, ontdekken veel werknemers (en hun werkgevers) hoe ze technologie kunnen gebruiken om hun werk vanuit huis te doen.

Dit is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk – als u bent ontslagen van een service- of “hands-on” baan in het restaurant, de horeca, de productie of andere industrieën, maakt u zich misschien zorgen over hoe u rondkomt ontmoeten. Dit geldt vooral voor mensen die thuis schoolkinderen hebben.

Terwijl grote bedrijven zoals Amazon, Walmart en Target nu duizenden nieuwe werknemers in dienst nemen en het salaris verhogen, kunnen mensen die voor hun kinderen moeten zorgen, niet van deze kansen profiteren.

Belangrijk : Het goede nieuws is echter dat er nu veel banen vanuit huis zijn – en u hebt waarschijnlijk de vaardigheden om er een te huren.

Een FlexJobs- studie over werken op afstand meldt zelfs dat “de afgelopen vijf jaar 44% is gegroeid en de afgelopen tien jaar 91%.”

Hier leest u hoe u mogelijkheden voor thuiswerken kunt vinden die uw inkomen aanvullen naarmate de pandemie zich afspeelt.

Wie huurt er?

Een van de meest opwindende trends op het gebied van werving is dat bedrijven in meerdere bedrijfstakken hun activiteiten hebben geherstructureerd zodat ze een beroepsbevolking op afstand hebben. Dit geldt met name in de sectoren gezondheidszorg, IT, klantenservice, boekhouding, verkoop en onderwijs / opleiding.

Omdat online technologieën robuuster zijn geworden, is het nu ook mogelijk voor mensen met sterke administratieve vaardigheden om vanuit huis te werken in deze externe computer / administratie rollen.

Er is echt “voor elk wat wils” op de werk-van-huis-arbeidsmarkt. Enkele van de beste banen om op afstand te werken, zijn onder meer callcenter- en computeropdrachten, gegevensinvoer, codering en transcriptietaken, klantenservicetaken, marketingrollen en bijles / onderwijstaken.

Tip : Bekijk deze insidertips voor het vinden van de beste banen op afstand en advies over hoe u uw eerste werk-van-huis-baan kunt vinden voor meer informatie over uw werk-van-huis-opties.

Maak je klaar voor het zoeken naar een baan

Update uw LinkedIn-profiel en uw cv . LinkedIn is een fantastisch hulpmiddel voor het zoeken naar banen voor thuiswerken. Het stelt u ook in staat om breed te netwerken met werkgevers die specifiek een virtueel personeelsbestand willen inhuren. Werk uw cv daar bij en concentreer u erop om vaardigheden te noemen die zeer worden gewaardeerd bij externe werknemers.

Opmerking : de meest waardevolle vaardigheden die worden gezocht bij kandidaten voor werk op afstand, zijn goede toetsenbordtalenten, kennis van computersoftware, flexibiliteit en organisatie. De vacature is uw beste bron om te beslissen welke zoekwoordcombinaties u in uw cv wilt gebruiken.

Verfijn uw technische vaardigheden . De enige algemene vereiste voor externe medewerkers is dat ze een goede kennis hebben van computervaardigheden zoals het gebruik van Microsoft Office, e-mailbeheer, gegevensinvoer, digitaal kalenderbeheer, videoconferenties en instant messaging.

Aanbieders, waaronder LinkedIn Learning, Udemy en Microsoft 365 Fundamentals, bieden gratis of goedkope online computerlessen aan.

Zoek naar externe vacaturesites

Er zijn online vacaturebanken die volledig zijn gericht op het vermelden van werk-van-huis-kansen. Sommige, zoals FlexJobs, hebben een abonnement nodig, maar andere zijn gratis te gebruiken.

FlexJobs

FlexJobs biedt niet alleen zorgvuldig samengestelde lijsten van afgelegen en flexibele banen, maar biedt ook informatie over bedrijven die aanwerven, vaardigheidstests en andere bronnen voor het zoeken naar werk. (Kosten: $ 14,95 / maand met af en toe 50% korting op abonnementsaanbiedingen.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely biedt up-to-date lijsten voor werk-van-huis banen in onder andere Dev. Ops. en Sysadmin, Product and UX Design, Programming, Administration en Business and Management. (Gratis.)

Afgelegen

Remote verdient zijn winst door werkgevers in rekening te brengen om banen op haar site te vermelden. Het biedt een duidelijke jobzoekmachine; typ gewoon een functietitel waarin je geïnteresseerd bent om te zien wat er is. (Gratis.)

Rat Race Rebellion

Rat Race Rebellion biedt lijsten met “thuisbaantjes” en “zijoptredens”. Klik gewoon op de baan waarin u geïnteresseerd bent en u wordt doorgestuurd naar de online vacature van het verhuurbedrijf. (Gratis.)

Upwork

Net als Fiverr is Upwork een populair voertuig voor freelancers zoals schrijvers, fotografen, redacteuren, grafische artiesten en webontwerpers om optredens te vinden. Het biedt ook mogelijkheden om thuis te werken voor freelancers in Engineering en Architectuur, Data Science and Analytics, Juridisch, Vertaling, Administratieve ondersteuning, Klantenservice / Technische ondersteuning, Verkoop en marketing en Boekhouding.

Zoeken in algemene vacaturesites

Glassdoor heeft een lijst met bedrijven die nu inhuren voor volledig externe banen. Work-from-home banen worden ook geadverteerd op top vacaturesites zoals Monster, Indeed en CareerBuilder – zoek met termen als “remote” en “virtual” om openstaande posities te vinden.

Tip : Indeed heeft een zoekfilter toegevoegd zodat werkzoekenden gemakkelijk rollen kunnen vinden die als extern zijn geïdentificeerd. Klik op “Remote” bovenaan de pagina met zoekresultaten om toegang te krijgen tot aanbiedingen.

Beste zoektermen om te gebruiken

Als u wilt zien wat er beschikbaar is, voert u zoekwoordzinnen in zoals ‘thuis werken’, ‘thuis werken’, ‘thuis werken’, ‘op afstand’, ‘telewerken’ en ‘online’ in het zoekvenster. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door ook de functietitel in te voeren waarin u geïnteresseerd bent (bijvoorbeeld: “assistent op afstand”).

Tip : het kan zijn dat u bij het gebruik van deze sites harder moet werken om na te gaan of een geadverteerde baan in feite een thuiswerkfunctie is. Lees elke functieomschrijving zorgvuldig.

Gebruik LinkedIn Jobs

Een andere geweldige bron is de gratis zoekmachine voor vacatures van LinkedIn . Voer uw functietitel in het veld “Jobs zoeken” en het woord “Remote” in het veld “Locatie” in. Volg de instructies in de vacature om gemakkelijk te solliciteren.

Zoek ook op LinkedIn met de hashtags zoals #hiring now, #remote, #remotejobs en #remotework. Je kunt de hashtags volgen om de laatste berichten te bekijken.

Bezoek bedrijfswebsites

Na te hebben geleerd dat het hebben van een virtueel personeelsbestand hen veel geld kan besparen, hebben sommige bedrijven actieve wervingsprogramma’s geïmplementeerd voor banen thuis. FlexJobs biedt een waardevolle lijst van de top 100 bedrijven met banen op afstand; deze omvatten Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna en Amazon. FlexJobs heeft ook een lijst met 20 volledig afgelegen bedrijven die nu aanwerven.

Als er een bedrijf is waar u bijzonder in geïnteresseerd bent om voor te werken, zoals Amazon, moet u ook een kijkje nemen in de sectie “aanwerven” of “banen” op de bedrijfswebsite.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *