Stage Succes Guide: Hoe de perfecte Intern

Posted on

Stage Succes Guide: Hoe de perfecte Intern

Werkgevers zoeken doorgaans kandidaten die ervaring hebben in het veld, maar je hoeft niet te wachten tot je ten volle worden benut om waardevolle vaardigheden te verwerven. Met drie zomers en acht college semesters beschikbaar tijdens uw carrière van de universiteit, het is heel goed mogelijk om twee of drie stage te lopen vooraleer af te studeren. Voor degenen die zijn ingesteld op een bepaalde carrière, het invullen van één of twee stages bij verschillende bedrijven of organisaties kunnen een roeping stollen. Voor degenen die geen idee in welke richting ze willen gaan, zou de blootstelling aan verschillende industrieën de beslissing te helpen.

Aangezien een van de belangrijkste doelstellingen van een stage is het beveiligen van een baan, is het belangrijk om te weten hoe om te schitteren op de werkplek. De eerste indrukken zijn van cruciaal belang, maar zo is het handhaven van hoge professionele normen door consistente hard werken, een sterke betrokkenheid, en het vermijden van verstrikt te raken in het kantoor roddels. Hier zijn enkele tips voor een succesvolle stage.

Overweeg Jobshadowing

Jobshadowing is een activiteit studenten kunnen deelnemen aan om meer te weten te komen over bepaalde loopbaan. Job shadowing inhoudt observeren van een andere professional op het werk, en shadowing opdrachten duurt meestal een dag tot enkele weken.

Start Your Search Early

Het vinden van de perfecte stage is niet altijd gemakkelijk. Er is sterke concurrentie voor de zomer stages. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je een zomer stage in uw vakgebied is om te beginnen op zoek te vroeg. Kansen in financiën, journalistiek, en de overheid hebben vaak deadlines al in oktober. Bij de voorbereiding van uw CV en begeleidende brief van tevoren, bent u klaar om uw applicatie als stages zijn gepost zijn.

Onderzoek Uw Industry en de Vennootschap

Voordat u een interview bij te wonen, leren zo veel over het bedrijf als je kunt door naar de website van de vennootschap en haar pagina LinkedIn. Ook onderzoek van medewerkers van het bedrijf. Door gebruik te maken van de knop Geavanceerd in de rechterbovenhoek van uw LinkedIn-pagina, kunt u zelfs vinden alumni van uw college dat je verbinding kunt maken met vroeger interviewen of het starten van een stage of baan.

Toegewijd zijn

Door te laten zien voor het werk op tijd en niet builen de deur aan het eind van de dag, bent u tonen van uw verplichting tot het doen van een goede baan in plaats van alleen het ponsen van een tijd kaart. Geniet van je werk, en zoeken naar betere manieren om taken te voltooien. Dit zal je merken aan toezichthouders.

Aangezien stages zijn een uitstekende manier om te trainen en te evalueren potentiële toekomstige werknemers, is het belangrijk dat u vragen om feedback om uw prestaties te meten. De opgedane informatie zal u helpen om verbeteringen aan te brengen. Als stagiair, wordt van u verwacht om vragen te stellen. Door dit te doen, bent u met uw werkgever dat je gemotiveerd bent en klaar om initiatief te nemen en deze kennis toepassen.

Wees een teamspeler

Hoewel werkgevers willen zien hard werken en een sterke werkethiek, ze vereisen ook mensen die krijgen samen met hun begeleiders en collega’s. Het is tijdens de lunch en andere, meer sociale ervaringen, waar u kunt beginnen met het ontwikkelen van relaties die zorgen voor een gelukkiger en prettiger werkplek. Bij het huren, managers op zoek naar personen die zij beschouwen als een goede pasvorm gemaakt als degenen die de kennis en vaardigheden om het werk te doen hebben.

Bouw sterke professionele relaties en vind jezelf een Mentor

Het bouwen van een sterk professioneel netwerk is de sleutel tot om vooruit te komen in je carrière. Iemand die je eerder gewerkt kan op een gegeven moment te bieden ondersteuning en informatie over uw potentiële volgende baan. Zoek jezelf een mentor die u kunnen ondersteunen bij het verplaatsen vooruit in uw huidige of toekomstige baan. Het vinden van een goede mentor kan je eerste jaar op de baan minder stressvol te maken en stelt u in staat aan te boren in de wijsheid en ervaring van iemand die al succesvol in het veld.

Vermijd Office Politics and Gossip

Vermijd roddelen, hetzij in of buiten het kantoor. Het uitlijnen van jezelf met een selecte groep van collega’s u voor op mogelijke problemen met andere leden van de groep. Als een volwassen werknemer die wil om vooruit te komen, blijven onpartijdige en uit de politiek.

Blijf in contact Zodra je stage is over

Het eerste wat een stagiair moet doen zodra hun stage voorbij is te sturen een bedankje aan hun supervisor en iedereen die een belangrijke rol gespeeld in het maken van hun stage een succes te maken. Contact houden met deze contacten een keer je terug naar de universiteit is ook een goed idee om hulp belangrijke contacten en de hoogte te blijven van toekomstige vacatures.

De Stage Succes Guide biedt extra informatie over dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je stage succesvol is.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *