Hoe krijg je een entry-level Book Publishing Job

Posted on

Hoe krijg je een entry-level Book Publishing Job

Hoe maak je een entry-level job in het uitgeven van boeken te krijgen?

Natuurlijk, er is veel-richtsnoeren gepubliceerd over hoe je een cv of hoe prep voor een entry-level sollicitatiegesprek schrijven. Maar het boek uitgeverij industrie heeft zijn eigen set van parameters voor de wannabe werknemer. Hier is een aantal specifieke adviezen over hoe voor te bereiden op een boek te publiceren sollicitatiegesprek.

Vertrouwd te maken met de Imprint Individueel List

Atria of Riverhead Books? Binnen de grote uitgever, elke afdruk heeft zijn eigen persoonlijkheid. Ga online en neem een ​​kijkje op de aard van de boeken die ze publiceren. Het is ideaal als u echt van de lijst van de geïnterviewde. Maar op zijn minst iets vinden aansprekende over de boeken die je zou theoretisch te werken met en bereid zijn om te bespreken waarom.

Het uitgeven van boeken, net als veel media-industrie, gedijt op passie voor zijn product-de passie van de mensen die de boeken, evenals de passie van de mensen die ze maken te publiceren. Het uitgeven van boeken mensen over het algemeen waarderen een passie voor boeken en lezen in hun werknemers.

Merk ook op dat elke imprint binnen elke uitgeverij heeft de neiging om een ​​duidelijke persoonlijkheid te hebben. Als u een boek minnaar, aandacht besteden aan het colofon op de rug van uw favorieten boeken. Waar komen zij vandaan? Misschien moet je daar interviewen.

Weten Wat is er op de meest recente The New York Times bestsellerlijst

… vooral boeken van de uitgever en imprint met wie je bent interviewen. “ New York Times bestseller” is de industrie afkorting voor de top-selling boeken, en let iedereen. Je moet ook.

Kunnen praten over de boeken die je hebt gelezen voor Plezier

Natuurlijk, je bent het lezen van een boek op het moment. In staat zijn om op intelligente wijze over het boek dat u nu leest, het laatste boek dat je leest, uw favoriete boek van de afgelopen zes maanden, en uw favoriete klassiekers spreken. Als je een boek leest of niet één gelezen in de afgelopen paar maanden, moet je nadenken over het zoeken naar een andere lijn van het werk.

Flexibel over wat Book Publishing Department misschien bij jou past

Bij het gesprek met jonge mensen die willen werken in het uitgeven van boeken, lijkt het erop dat de overgrote meerderheid van de jonge Engels-major boekenliefhebbers streven om te werken in de gelederen van het boek redactie. Die mensen moeten lezen over hoe een boek gaat van een manuscript door het redactionele proces om inzicht te krijgen in wat de redactie gedeelte van de taak met zich meebrengt te krijgen.

Vaak is het uitgeven van boeken kandidaten te vinden dat ze beter geschikt zijn voor een ander boek uitgeverij. Zolang je houd van boeken, is er een dienst om uw persoonlijkheid past. Houd rekening met deze factoren bij het aanvragen van een entry-level book publishing beroep:

 • Bent u een persoon?
  Als je van het omgaan met mensen die voortdurend een baan in het boek publiciteit misschien goed voor je zijn.
 • Bent u detail-oriented en net als iedereen op tijd te zijn?
  Hoewel deze eigenschappen je overal goed zal dienen, het kantoor van de hoofdredacteur is afhankelijk helpen houden iedereen om het boek productieschema en bewegen veel details als auteurs of redacteuren zijn niet op schema (wat vaak gebeurt).
 • Bent u een ontwerper?
  In aanvulling op jassen te boeken, de creatieve afdeling is een plek waar je je vaardigheden kunt gebruiken in point-of-sale, advertenties en ander boek promotionele elementen.
 • Houdt u van technologie?
  Boek productie-afdeling van vandaag vereist kennis van ebook maar ook print technologieën, bestandsvoorbereiding, en dergelijke. Ook de definitie van “het uitgeven van boeken” is gegroeid in de afgelopen jaren, en is niet beperkt tot de traditionele uitgevers en gedrukte boeken. Er is meer behoefte aan tech-centric mensen in het publiceren dan ooit tevoren.
 • Hou je van het zijn van achter de balie?
  Boek uitgever verkopers een beroep doen op de rekeningen net zo gevarieerd als Barnes & Noble en Amazon.com om onafhankelijke boekhandels en in het algemeen krijgen om naar hun boek uitgever verkoop conferenties en beurzen, zoals de regionale vereniging beurzen of zelfs BookExpo Amerika.

Natuurlijk, uitgevers van boeken hebben alle “gebruikelijke” corporate afdelingen, zoals human resources. En als je een nummer-kraken of tech-geeky boek minnaar bent, is er finance, accounting, en informatietechnologie (IT), ook.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *