Een Basic Template voor het schrijven van een stage Resume

Posted on

Een Basic Template voor het schrijven van een stage Resume

De bouw van een goed doordacht CV dat uw doelen, academische achtergrond, vaardigheden, prestaties, ervaring en activiteiten omvat, is een essentieel onderdeel van een succesvolle stage search-evenals eventuele toekomstige baan te zoeken.

Stage hervat kunnen bestaan ​​uit de middelbare school informatie, relevante cursussen, activiteiten, vrijwilliger ervaringen, enz., Maar door uw senior jaar van de universiteit, is het het beste om ervaringen die relevant college gegevens zoals stages bevatten of werkervaring hebben.

De stage omvat verder onder meer ervaringen niet typisch gevonden op een arbeidsovereenkomst te hervatten. Echter, zodra je stage cv is voltooid, later op, het kan worden getweakt door de toevoeging van actuele informatie en relevante ervaringen-en het verwijderen van oude informatie rond college-activiteiten, cursussen, en college en de zomer stages, banen, etc.-en dan kun je gebruik maken van het voor al uw zoeken naar een baan.

Consistentie in opmaak is de sleutel

Het volgende is een voorbeeld van een typische chronologische cv. Dit is een gemeenschappelijk formaat gebruikt voor stages. Opmaak kan worden gedaan op een aantal manieren, waaronder het centreren van persoonlijke gegevens, het centreren van de rubrieken, het toevoegen van lijnen, enz. Hoewel er geen voorkeur bij het ontwikkelen van uw CV, de sleutel is om uw informatie consistent worden weergegeven door vetgedrukte, verkorten, en het formatteren alle ervaart op dezelfde manier. Dit maakt het gemakkelijk voor de werkgever om de informatie snel en gemakkelijk vinden.

Ook in de chronologische cv, een lijst van het onderwijs en de ervaringen met de eerste recent. CV’s kunnen ook functionele of een combinatie van chronologisch en functioneel zijn, maar deze worden normaal gebruikt voor mensen met een meer uitgebreide werkervaring.

Monster Stage Template CV

Voornaam, Naam
Straat Adres
Plaats, Provincie Postcode
E-mailadres

Education
College, City, State
Graduation Date (maand / jaar) Mate
Major / Minor / Concentratie GPA (Overall en / of Major)

Honors & Awards
Honor Society, Dean’s List, Beurzen

Doelstelling  (optioneel)
Om een stage in de investment banking-industrie te verkrijgen.

Relevante ervaring

Titel, Organisatie, Locatie, data

 • Gebruik actiewerkwoorden om uw verantwoordelijkheden uit te leggen te beginnen met de meest recente ervaring eerst.
 • Gebruik bondige taal om effectieve maatregelen werkwoord verklaringen benadrukken vaardigheden en prestaties te creëren.
 • Bewerken uit artikelen en voornaamwoorden en beginnen zinnen met werkwoorden.
 • Deze sectie kan onder meer cursussen en lab ervaring evenals vorige banen en stages.

Titel, Organisatie , locatie, data

 • De relevante ervaring sectie bevat alle informatie om de positie waarnaar je solliciteert relevant.
 • Het is het belangrijkste onderdeel van uw cv, omdat het informatie over alle relevante vaardigheden en prestaties je tot nu toe hebt ontwikkeld.

extra Experience

Titel, Organisatie , locatie, data

 • In deze sectie kan bestaan ​​uit eerdere serveerster, administratieve en on-campus banen waar je een aantal stevige overdraagbare vaardigheden, waaronder organisatie, communicatie, interpersoonlijke en analytische vaardigheden hebben opgedaan.
 • Wees selectief over wat u in uw CV. Vergeet niet om voorrang te geven aan informatie om het werk of stage en de focus op de vaardigheden ontwikkeld als gevolg van de ervaring die relevant zijn. Alle voorgaande stages en / of banen hoeven niet te worden opgenomen op elke hervatten.

Cursus Naam, Academic Department , College, data

 • Dit gedeelte wordt gebruikt om relevante schoolse informatie en prestaties te benadrukken
 • Identificeer de doelstellingen van de cursus met inbegrip van projecten, documenten en presentaties.
 • Vermelding individuele en teamprestaties.

Co-curriculaire activiteiten
Club lidmaatschappen, sport, muziek, Kunst

Skills
lijst computerprogramma’s, vreemde talen, en gespecialiseerde vaardigheden die je zoals muziek of fotografie bezitten.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *