Snelst groeiende jobs voor afgestudeerden

Posted on

Snelst groeiende jobs voor afgestudeerden

Dit zijn de snelst groeiende beroepen die een bachelor’s degree vereisen, volgens de Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics (BLS). De BLS voorspelt dat de werkgelegenheid in deze tien carrière zal sneller groeien, tussen 2014 en 2024, dan alle andere beroepen die hetzelfde niveau van het onderwijs nodig hebben.

Niet kiezen voor een bezetting die volledig is gebaseerd op de baan vooruitzichten . Terwijl zijn verschijning op deze of een andere best lijst carrière een veelbelovende toekomst kan betekenen, zijn er andere dingen te overwegen. Een carrière moet een goede match voor je. Leer alles wat je kunt over de carrière veld door het verkennen van het grondig. Lees een functiebeschrijving en gedrag informatieve interviews met mensen die werkzaam zijn in het veld. Zorg ervoor dat het zal een zijn bevredigende carrière .

Je moet er ook rekening mee dat de BLS herijkt zijn vooruitzichten om het jaar en een baan’s vooruitzichten zullen gedurende die tijd veranderen. Bovendien wordt de snelle groei niet noodzakelijk vertaalt in goede kans op een baan. Sommige velden gewoon niet veel mensen in dienst, ook al hebben ze een hoge jaar-op-jaar groei.

Operations Research Analisten

Na het identificeren van problemen bedrijven hebben, operationeel onderzoek analisten maken gebruik van geavanceerde wiskundige en analytische methoden om ze op te lossen. Ze helpen vaste prijzen, de productie planning en middelen toe te wijzen.

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelt de werkgelegenheid in dit gebied zal groeien met 30% tussen 2014 en 2024 toen het naar verwachting bijna 119.000 mensen in dienst. Operations Research analisten verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 78.630 in 2015.

Personal Financial Advisors

Persoonlijke financiële adviseurs helpen mensen met investeringsbeslissingen. Ze helpen hun cliënten te plannen voor de korte en lange termijn financiële doelstellingen.

De BLS verwacht een toename van 30% van de werkgelegenheid tussen 2014 en 2024. Iets meer dan 323.000 zal werken in deze bezetting op basis van voorspellingen. In 2015 Financieel adviseurs verdiende een gemiddelde salaris van $ 89.160.

Cartografen en Photogrammetrists

Cartografen verzamelen geografische gegevens die ze gebruiken om kaarten te maken. Photogrammetrists gebruiken luchtfoto’s en satellietbeelden om modellen van het aardoppervlak die uiteindelijk zal worden gebruikt in kaart maken te bouwen.

Een sterke groei-banen 29% tussen 2014 en 2024-leidt tot een relatief klein aantal banen. Tegen het einde van deze periode, zal dit gebied alleen maar minder dan 16.000 mensen in dienst. Cartografen en photogrammetrists verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 61.880 in 2015.

Vertalers en Tolken

Vertalers en tolken converteren geschreven en gesproken informatie van de ene taal naar de andere. Naast het gebruik van hun kennis van beide talen om dit te bereiken, moeten ze ook gebruik maken van wat ze weten over de bijbehorende culturen en het onderwerp.

Vertalers en tolken zullen naar verwachting een stijging van 29% van de werkgelegenheid van 2014 tot 2024. De BLS projecten die zij zal bereiken 78.500 zien. De mediaan jaarsalaris was $ 44.190 in 2015.

Forensic Science Technici

Sommige forensische wetenschap technici verzamelen en catalogus fysiek bewijs van de plaats delict. Anderen analyseren dat het bewijs in laboratoria. Forensische wetenschap technici worden ook wel rechercheurs, criminalists of forensische wetenschappers.

Dit relatief kleine veld zal naar verwachting iets meer dan 18.000 mensen in dienst in 2024, een stijging van 27% ten opzichte van 2014. De gemiddelde salaris was $ 56.320 in 2015.

De biomedische Ingenieurs

Biomedische ingenieurs eerst analyseren en vervolgens problemen op te lossen die te maken hebben met biologie en geneeskunde. Zij ontwerpen, ontwikkelen en apparaten zoals kunstorganen, protheses, en instrumenten te evalueren. Ze zorgen ook voor procedures, zoals medische informatiesystemen en beheer van de gezondheidszorg en de zorg levering systemen.

De BLS voorspelt de werkgelegenheid in dit gebied zal groeien met 23% 2014-2024 wanneer het zal bereiken net iets meer dan 27.000. In 2015 biomedische ingenieurs verdiende een gemiddelde salaris van $ 86.220.

Substance Abuse en gedragsstoornis Counsellors

Drugsgebruik en gedragsstoornis counselors behandelen en ondersteunende mensen die herstellen van verslavingen of wie vertonen probleemgedrag. Zij beoordelen de patiënten, en vervolgens te ontwikkelen en hen te helpen te voldoen behandeldoelen.

De BLS voorspelt 22% groei van de werkgelegenheid tussen 2014 en 2024, wat zal resulteren in iets meer dan 116.000 mensen werkzaam in het gebied aan het eind van die periode. Mediaan de jaarlijkse winst was $ 39.980 in 2015.

Atletiektrainer

Athletic trainers de behandeling van mensen, meestal atleten-die hun spieren of botten hebben verwond. Deze werkers in de gezondheidszorg ook leren mensen hoe deze verwondingen te voorkomen. Zij krijgen begeleiding van artsen.

Arbeid atletische trainers groeien met 21% tussen 2014 en 2024, volgens BLS voorspellingen. Dit zal echter niet tot een heleboel mensen die werken in dit gebied. Door 2024, zal het alleen maar 30.800 mensen in dienst. In 2015, de mediaan de jaarlijkse winst was $ 44.670.

Computer Systems Analisten

Computersystemen analisten hulp organisaties maken gebruik van computer-technologie effectief. Zij kunnen technische oplossingen die helpen hun werkgevers bereiken hun doelstellingen op lange termijn, te testen en problemen in computersystemen, of schrijven code en software voor hun organisaties te ontwikkelen vinden.

Een stijging van 21% van de werkgelegenheid 2014-2024 zal het werk te krijgen op dit gebied tot 686.300. Computersystemen analisten verdiende een jaarlijkse gemiddelde salaris van $ 85.800 in 2015.

Geestelijke Gezondheid en Substance Abuse Social Workers

Geestelijke gezondheidszorg en de verslavingszorg maatschappelijk werkers leveren diensten aan personen die drugs of alcohol misbruik of psychische aandoeningen. Ze helpen hen middelen te vinden in hun gemeenschappen en ziekenhuizen.

Werkgelegenheid zal stijgen tot 140.000, na dit gebied ervaringen job groei van 19% ten opzichte van 2014 tot 2024. geestelijke gezondheidszorg en de verslavingszorg maatschappelijk werkers verdiende een gemiddelde salaris van $ 42.170 per jaar in 2015.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *