Sales Loopbaan: Top Commissie-Based Jobs

Posted on

Sales Loopbaan: Top Commissie-Based Jobs

Werken bij een commissie op basis van verkoop baan kan een lucratieve manier om geld te verdienen als je communicatieve vaardigheden, verkoop vaardigheden, en het vermogen om een ​​deal te sluiten zijn.

Hoe werkt commissie pay werk? Werkgevers hebben veel verschillende methoden voor het compenseren van werknemers, met inbegrip van de uurlonen, salaris, bonussen, verdienste betalen, kosten van levensonderhoud, en de Commissie. systemen van de Commissie tot vergoeding medewerkers belonen voor de verkoop van producten rechtstreeks aan consumenten of andere bedrijven.

Het bedrag van de provisie is gebaseerd op het bereiken van de verkoop criteria zoals het voldoen doelen of overschrijding van de quota.

Verschillende soorten van de Commissie

Afhankelijk van de werkgever, kan de Commissie worden betaald op de top van de basis loon of salaris, betaald als een gelijkspel tegen toekomstige commissie-inkomsten, of betaald als een bonus.

 • Straight Commissie is de zuiverste vorm van de commissie, waar de werknemers ontvangen loon uitsluitend op basis van de omzet die ze genereren.
 • Teken tegen toekomstige Commissie biedt werknemers met een inkomen dat wordt afgetrokken van de Commissie zodra deze is verdiend.
 • Salaris Plus Commissie systemen omvatten de oprichting van een set salaris voor verkooppersoneel en vervolgens het toevoegen van de provisie-inkomsten op basis van de geproduceerde verkoop.
 • Salaris plus bonus regelingen voor compensatie kunnen beogen de oprichting van een set salaris dat wordt aangevuld met een forfaitair bedrag wanneer werknemers bereiken van specifieke verkoop doelstellingen.

Hoe de Commissie wordt berekend

Er zijn veel verschillende structuren die werkgevers gebruiken als basis voor de berekening van de commissie.

Gross Sale Commissie In zijn eenvoudigste vorm, kan de commissie op basis van bruto-omzet. Bijvoorbeeld, een onroerend goed verkoper verkoopt een huis en ontvangt 1,5% van de verkoopprijs als een commissie.

Percentage van de winst van de Commissie kan worden gebaseerd op een percentage van de winst op een item dat de kosten van de werkgever overschrijdt. Bijvoorbeeld, als een auto kost de dealer $ 20.000, een auto verkoper misschien 5% van de uiteindelijke verkoopprijs verdienen meer dan $ 20.000.

Variabele Commissie Variabele commissie systemen omvatten verschillende tarieven van de commissie op verschillende niveaus van de verkoop of bij het bereiken van bepaalde doelen. Bijvoorbeeld, een verkoper krijgen 3% commissie op de eerste $ 100.000 in de verkoop, 5% op de omzet van $ 100.000 $ 200.000, en 7% op alle verkopen van meer dan $ 200.000.

Territory Sales Commissie Territory of groep verkoopcommissie gaat belonen van alle verkopers in een team als de groep voldoet aan of overtreft de verkoop doelen in hun regio.

Top 7 van de Commissie-Based Jobs

Dit zijn enkele van de commissie op basis van de verkoop banen met het hoogste winstpotentieel op basis van informatie verstrekt door het Bureau of Labor Statistics.

 1. Sales Representative Advertising

Adverteren verkopers verkopen advertentieruimte op online, uit te zenden, en print media platforms aan bedrijven en particulieren. Job onder andere verantwoordelijk voor potentiële opdrachtgevers, maken van de verkoop presentaties en onderhouden van klantaccounts.

Salaris: De mediaan jaarloon voor reclame verkoopagenten was $ 49.680 mei 2017. De laagste 10% verdient minder dan $ 24.320, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 108.700.

Job Outlook: Werkgelegenheid van reclame verkoopagenten naar verwachting dalen met 4% ten opzichte van 2016 tot 2026. Echter, de vooruitzichten zijn veel beter op de digitale markt. Een toenemende hoeveelheid reclame zal naar verwachting worden geconcentreerd in digitale media, met inbegrip van online video-advertenties, zoekmachine advertenties en andere digitale advertenties die bestemd zijn voor smartphones of tablet-achtige computers.

 1. Energy Broker

Energy brokers kopen of verkopen energieproducten namens residentiële of commerciële klanten of nutsbedrijven. Ze onderhandelen en het toezicht houden op de contracten voor de verkoop van energie aan consumenten en bedrijven.

Salaris: De mediaan jaarloon voor energie-brokers was $ 52.510 mei 2017.

Job Outlook: Tewerkstelling van energie brokers zal naar verwachting groeien met 10-14% 2016-2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

 1. Verzekering Sales Agent

Verzekeringen sales agents contact potentiële klanten en aankoop van één of meer soorten verzekeringen. Onder meer verantwoordelijk voor het uitleggen van diverse verzekeringen en het helpen van klanten kiezen voor passende plannen.

Salaris: De mediaan jaarloon voor de verkoop van verzekeringen agenten was $ 49.710 mei 2017. De laagste 10% verdient minder dan $ 27.180, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 125.190.

Job Outlook: toepassing is op de verkoop van verzekeringen agenten wordt naar verwachting 10% zal groeien 2016-2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Groei van de werkgelegenheid moet nog sterker voor de agenten de verkoop van de ziektekostenverzekering, omdat dit segment van de verzekeringssector zal naar verwachting sneller groeien dan andere. Werkgelegenheid van de verkoop van verzekeringen agenten in de directe gezondheid en medische verzekeraars zal naar verwachting 28% zal groeien 2016-2026.

 1. Makelaars en Sales Agents

Onroerend goed makelaars en sales agents klanten te helpen kopen, verkopen en verhuren woningen en commercieel vastgoed. Hoewel makelaars en agenten soortgelijk werk doen, zijn makelaars in licentie gegeven aan hun eigen onroerend goed bedrijven te beheren.

Salaris: De mediaan jaarloon voor makelaars was $ 56.730 mei 2017. De laagste 10% verdient minder dan $ 24.160, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 151.660. De mediaan jaarloon voor onroerende goederen sales agents was $ 45.990 mei 2017. De laagste 10% verdient minder dan $ 23.130, terwijl de hoogste 10% verdiende meer dan $ 109.490.

Job Outlook: Werkgelegenheid van makelaars en sales agents wordt naar verwachting groeien 6% ten opzichte van 2016 tot 2026. Dit is ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen. Job vooruitzichten gunstiger zijn in tijden van economische groei en de lage rente.

 1. Sales Engineers

Sales ingenieurs verkopen ingewikkelde wetenschappelijke en technologische producten of diensten aan bedrijven. Zij moeten uitgebreide kennis van de onderdelen en functies van de producten en moet de wetenschappelijke processen die deze producten te laten werken begrijpen.

Salaris: Median beloning voor sales engineers mei 2017 was $ 98.720, met de top 10% verdienen ten minste $ 162.740, en de onderste 10% minder verdienen dan $ 56.940. De hoogste gemiddelde verkoopprijs werden betaald in de telecommunicatie-, computer systemen te ontwerpen diensten en wholesale-elektronica segmenten van de markt.

Job Outlook : Tewerkstelling van sales engineers is naar verwachting 7% zal groeien 2016-2026, ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen. Groei van de werkgelegenheid is het waarschijnlijk om sterk te zijn voor sales engineers de verkoop van software en hardware. De sterke groei van de industrie wordt ook verwacht in de computer systemen te ontwerpen en aanverwante diensten.

 1. Securities, Grondstoffen en Financial Services Sales Agents

Securities, grondstoffen, en financiële diensten sales agents verbinden kopers en verkopers op de financiële markten. Ze verkopen van effecten aan individuen, adviseren bedrijven die op zoek zijn naar investeerders, en het gedrag transacties.

Salaris: De mediaan jaarloon voor effecten, grondstoffen, en financiële diensten sales agents was $ 63.780 mei 2017. De laagste 10% verdient minder dan $ 33.060, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 208.000.

Job Outlook: Werkgelegenheid van effecten, grondstoffen, en financiële diensten sales agents wordt naar verwachting groeien 6 procent ten opzichte van 2016 tot 2026. Dit is ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen.

 1. Groothandel en Productie Sales Representatives

Groothandel en productie van vertegenwoordigers te verkopen aan bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. Een vertegenwoordiger contacten klanten namens de fabrikant of groothandelaar, legt de kenmerken van de producten die ze verkopen, onderhandelt prijzen en beantwoordt alle vragen die klanten hebben over de goederen.

Salaris: De mediane loon mei 2017 was $ 60.340, met de top 10% verdienen ten minste $ 120.280, en de onderste 10% minder verdienen dan $ 27.760. In deze categorie, vertegenwoordigers de verkoop van technische en wetenschappelijke producten verdiende de hoogste salarissen.

Job Outlook: algemeen nam de werkgelegenheid van groothandel en de productie van vertegenwoordigers naar verwachting 5% groeien van 2016 tot 2026. Dit is ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen.

Wat is de volgende stap op een Sales carrièrepad

Hoe kun je je sales carrière te laten groeien? De volgende stap op het carrièrepad voor medewerkers die willen vooruit van een sales rol is typisch een sales manager positie. De mediane loon in 2017 voor een sales manager was $ 121.060. Werkgelegenheid voor deze rol zal naar verwachting 7% zal groeien tussen 2016 en 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *