Meer informatie over stages bij General Electric (GE)

Posted on

Om alles over de mogelijkheden voor academici en studenten

General Electric stageprogramma


In 1892 Edison General Electric Company (in 1890 opgericht door Thomas Alva Edison) en haar belangrijkste concurrent, de Thomson-Houston Company samengevoegd en noemde de nieuwe organisatie van de General Electric Company (GE). Het combineren van de dynamo en andere elektrische apparaten, zoals de gloeilamp elektrische lamp die Thomas Edison om de tafel en de dominante elektrische innovatie bedrijf, Thomson-Houston, die sterker zijn geworden door een reeks fusies gebracht. Deze twee bedrijven in staat waren om hun eigen patenten en technologieën te combineren om te kunnen volledige elektrische installaties te produceren.

Iedereen die in het noordoosten, bezoek het Museum of Innovation & Science in Schenectady, New York, die een archief van historische GE informatie en fotografie handhaaft in zijn Hall of Electrical History.

Stages & Co-Ops

Stage bij GE biedt mogelijkheden voor studenten om op een aantal van de zwaarste uitdagingen aan te gaan door samen te werken met de beste mensen en technologieën in de industrie. GE is trots op het vinden van oplossingen in de markten van energie, gezondheid, en thuis, transport en financiën. GE biedt stage en co-op mogelijkheden over de hele wereld geven de studenten de kans om real-world ervaring op te doen in Noord-Amerika of het deelnemen aan een waardevolle ervaring in het buitenland. GE werd geselecteerd door Forbes als # 7 van de top beste plaatsen om intern voor 2012.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over het maken van GE een full-time baan, als stagiair zijn ontvang je een marktconform salaris en uitgegroeid tot een gewaardeerd lid van de GE-team. Stagiaires en co-ops kan ook verdienen dezelfde voordelen die beschikbaar zijn voor GE’s full-time medewerkers, zoals opgebouwde vakantie tijd en mogelijkheden om te netwerken met managers en andere stagiaires tijdens het bijwonen van informatieve sessies, carrière beurzen, sociale evenementen en recreatieve activiteiten. Kwalificaties voor posities verschillen per land.

Stage & Co-Op posities kunnen worden gevonden op de volgende locaties

 • Afrika
 • Brazilië
 • China
 • Europa
 • Mexico
 • Midden-Oosten
 • Verenigd Koningkrijk
 • Verenigde Staten

speciale programma’s

GE biedt een aantal verschillende soorten programma’s voor studenten op zoek naar ervaring in het werken voor een populaire en gevestigde bedrijf te krijgen.

programma’s beschikbaar

 • De ervaren Commercial Leadership Program (ECLP)
  Deze stage is de belangrijkste ontwikkeling gelegenheid voor toekomstige verkoop en marketing leiders.
 • Financial Management Program (FMP)
  De Financial Management Program is een intensief twee jaar entry-level programma met vier rotatie-opdrachten, met inbegrip van financiële planning, boekhoudkundige verrichtingen analyse, auditing, en forecasting en is vaak de eerste stap naar een succesvolle management carrière bij GE . De FMP programma helpt recent afgestudeerden om hun leiderschap en analytische vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van klassikale training en het bedrijf opdrachten die zullen helpen om hun kennis en vaardigheden die werkzaam zijn in de sector te vergroten.
 • Human Resources Leadership Program (HRLP)
  GE richt zich op de ontwikkeling van sterke HR-professionals om te werken in hun zeer gevarieerde werkomgeving. GE is van mening dat de opleiding is de sleutel tot het ontwikkelen van sterke leiders in de rol van de HR-professionals binnen een divers internationaal bedrijf zoals GE.
 • Information Technology Leadership Program (ITLP)
  Dit programma is een leider in de verbetering van de technische leiding bij GE. IT-professionals een kans om hun leiderschapskwaliteiten te laten groeien, zakelijk inzicht en technische bekwaamheid te krijgen, terwijl het opbouwen van een carrière die onbeperkte mogelijkheden biedt voor toekomstige groei. Informatietechnologie (IT) is cruciaal voor de toekomst van GE. Met bijna 10.000 IT-professionals in ongeveer 50 landen, GE vertegenwoordigt het een belangrijk werkterrein van de focus en de investeringen in het hele bedrijf en is essentieel voor het behoud van hun sterke leiderschap, het concurrentievermogen en het succes in de industrie.

Zakelijk stages in het buitenland

Afrika stageprogramma
GE is momenteel op zoek naar high-level hogeschool / universiteit studenten om te werken in de administratie en ondersteuning in de business management functie in de volgende locaties: Nigeria, Ghana, Angola, Zuid-Afrika, Zambia en Kenia.

Stage in de ingenieurswetenschappen technische controles / Elektrische
studenten die deel uitmaken van een organisatie en leider in technologie en innovatie worden zullen meer willen weten over deze mogelijkheid voor engineering of post-graduate studenten te leren. Deze stage is voor 6 maanden, en die studenten die succesvol zijn krijgt de kans om deel te nemen aan de selectie van de Edison Techniek Development Program (EEDP) vindt plaats in kan hebben.

kwalificaties

 • GE streeft undergraduate studenten die afstuderen in mei voor Master Degree Afgestudeerden in een of meer van de volgende disciplines: Electronic Engineering, Electrical Engineering, regeltechniek of een equivalent van deze graden.
 • GE zoekt kandidaten die een goede kennis van het Engels, passie voor technologie, team player, proces-georiënteerde, nieuwsgierig, flexibel en open-minded bezitten.

Locatie:  Firenze, Italië

Financial Management Program (FMP) Stage:

GE Global Growth & Operations – GE Duitsland

GE’s FMP Stage is de eerste stap die de aanvragers moeten nemen om deel te nemen aan GE prestigieuze FMP Program. Studenten die met succes voltooien van het programma komen in aanmerking voor een full-time afgestudeerde positie.

FMP is een intensieve tweejarige entry-level leadership programma dat vier rotatie-opdrachten bevat. De deelnemers zullen besteden 6 tot 12 maanden de opbouw van hun kennis en vaardigheden op specifieke gebieden, zoals financiële planning en analyse (FP & A), controllership of supply chain finance.

kwalificaties

 • Kandidaten moeten een superieure academische prestaties in finance, accounting, bedrijfskunde, economie, wiskunde of techniek de voorkeur hebben.
 • Een belangstelling toont en competentie in de financiële wereld.
 • Moet zelf-gemotiveerde en gedreven zijn.
 • Moet het vermogen om te leiden en te werken aan een einddoel en beschikken over een sterke time management vaardigheden.
 • De mogelijkheid om doordrukken tegenslag tijdens rechtstreeks met een brede groep mensen in een gevarieerde omgeving.
 • Moet beschikken over uitstekende communicatie, interpersoonlijke en het beïnvloeden van vaardigheden.
 • Moet flexibel, aanpasbaar, en geografisch mobiel.
 • Vloeiend in het Engels (geschreven en gesproken) en andere talen zijn een plus.
 • Kandidaat moet onbeperkte vergunning om te werken in Europa.

Plaats

Frankfurt

Bij het aanvragen van stages zijn neem dan Vijf eenvoudige manieren om uw sollicitatiebrief en De 5 manieren om een ​​CV te verbeteren voordat u in uw documenten.

5 stappen naar een CV verbeteren

 1. Organiseer uw informatie
 2. Markeer uw kwalificaties
 3. Gebruik bullet points om belangrijke informatie weer te geven
 4. Neem alleen relevante informatie en verwijder alle rommel
 5. Zorg ervoor dat uw CV is foutloos

5 stappen naar een voorblad verbeteren

 1. Adres uw begeleidende brief aan de juiste persoon
 2. Leg de aandacht van de lezer
 3. Maak uw sollicitatiebrief opvallen
 4. Zorg ervoor dat uw sollicitatiebrief is foutloos
 5. Vraag voor een interview aan het einde van uw brief

Door het volgen van deze tien stappen, zult u goed op uw manier aan het krijgen van jezelf opgemerkt door werkgevers in de hoop op het krijgen uitgenodigd voor een gesprek. Het enige doel van een cv en sollicitatiebrief is om een ​​interview te landen, dus de moeite die het kost om uw documenten te verbeteren is de moeite waard.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *