Best Jobs for Computer Science Major Grads

Posted on

Beste Carrière voor Computer Science Major Grads

Misschien heb je altijd leuk gevonden om problemen op te lossen of te ontcijferen codes. Misschien heb je een talent voor het leren van nieuwe talen, of misschien was je geïntrigeerd genoeg over uw computer om rip off het deksel en sleutelen aan de innerlijke werking. Als dat zo is, zou informatica een ideale carrière keuze voor jou.

Informatica majors moeten analytisch te denken aan systemen en programma’s te ontwikkelen, maar moeten ook detail-oriented genoeg om problemen op te lossen zijn. Zij moeten in staat zijn met niet-technische mensen te communiceren aan hun behoeften te beoordelen en te brengen technische informatie in duidelijke taal.

Creativiteit is essentieel voor degenen informatica majors die hopen om te komen met de nieuwste app of technologie gadget. Gezien de snelle veranderingen in de technologie, informatica majors moet een dorst hebben voor het leren om gelijke tred te houden met de laatste ontwikkelingen.

Informatica majors moet ook nieuwsgierig naar de wereld om hen heen, omdat programma’s en systemen worden toegepast op elk mogelijk gebied van het leven en de handel.

Gezien de alomtegenwoordigheid van de computertechnologie in de samenleving van vandaag, zijn er vele andere job mogelijkheden voor de computer science major. De juiste baan voor u hangt af van je persoonlijke vaardigheden, waarden en belangen.

Software ontwikkelaar

Software-ontwikkelaars software programma’s die gebruikers in staat om specifieke taken uit te voeren op verschillende apparaten, zoals computers of mobiele apparaten. Zij zijn verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling, het testen en het onderhoud van software.

Software-ontwikkelaars moeten de technische creativiteit die nodig is om problemen op unieke wijze op te lossen hebben. Ze moeten vloeiend in de computer talen die worden gebruikt om de code voor programma’s te schrijven te zijn.

Communicatieve vaardigheden zijn van vitaal belang voor het beveiligen van de benodigde informatie en inzicht van de eindgebruikers over hoe de software werkt.

Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS) , software-ontwikkelaars verdiende een mediane inkomen van $ 103.560 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 24% 2016-2026, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Database Administrator

Database administrators te analyseren en evalueren van de gegevens behoeften van de gebruikers. Ze ontwikkelen en data hulpbronnen te verbeteren op te slaan en kritische informatie op te halen.

Ze moeten de probleemoplossende vaardigheden van de computer belangrijke wetenschap om eventuele storingen in databases te corrigeren en aan te passen systemen als de behoeften van de gebruikers evolueren.

Volgens de BLS , database administrators verdiende een mediane inkomen van $ 87.020 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 11% 2016-2026, wat sneller is dan gemiddeld.

Computer Hardware Engineer

Computer hardware engineers zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van computer componenten, zoals printplaten, routers, en geheugens.

Computer hardware engineers hebben behoefte aan een combinatie van creativiteit en technische expertise. Zij moeten fanatieke leerlingen die de hoogte blijven van nieuwe trends op het gebied van hardware die is geschikt voor de nieuwste programma’s en toepassingen te creëren.

Computer hardware engineers moet het doorzettingsvermogen om uitgebreide tests van de systemen uit te voeren, opnieuw en opnieuw, om ervoor te zorgen de hardware goed werkt.

Volgens de BLS , computer hardware engineers verdiende mediane inkomen van $ 115.120 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 5% 2016-2026, ongeveer even snel als gemiddeld.

Computer Systems Analyst

Computersystemen analisten de computersystemen van een organisatie en de veranderingen aan de hardware en software adviseren om de efficiëntie van het bedrijf te verbeteren.

Omdat de baan regelmatige communicatie met managers en medewerkers nodig, computer systeemanalisten moeten sterke interpersoonlijke vaardigheden. Systeemanalisten moeten in staat zijn om personeel en management te overtuigen om technologische oplossingen die voldoen aan de behoeften van de organisatie vast te stellen.

Ook, systeemanalisten moet de nieuwsgierigheid en dorst om voortdurend te leren om trends in technologie en onderzoek cutting-edge-systemen te volgen.

Systems analisten moeten ook zakelijke vaardigheden om te weten wat het beste is voor de hele organisatie. In feite, vergelijkbare functie titels zijn business analisten of zakelijke systemen analisten.

Volgens de BLS , computer systeemanalisten verdiende een mediane inkomen van $ 88.270 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 9% 2016-2026, ongeveer even snel als gemiddeld.

Computer Network Architect

Computernetwerk architecten ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerken en data communicatie systemen, waaronder lokale netwerken, wide area networks, extranetten en intranetten. Zij beoordelen de behoeften van organisaties voor het delen van gegevens en communicatie.

Daarnaast computernetwerk architecten evalueren van de producten en diensten op de markt verkrijgbaar. Computernetwerk architecten testsystemen vóór de uitvoering en de problemen op te lossen als ze zich voordoen na de installatie is op zijn plaats.

Computernetwerk architecten nodig om de analytische vaardigheden om computernetwerken evalueren.

Volgens de BLS , computernetwerk architecten verdiende een mediane inkomen van $ 104.650 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 6% 2016-2026, ongeveer even snel als gemiddeld.

Webontwikkelaar

Webontwikkelaars beoordelen van de behoeften van de gebruikers voor op informatie gebaseerde middelen. Ze creëren de technische structuur voor websites en ervoor te zorgen dat webpagina’s zijn toegankelijk en gemakkelijk gedownload door een verscheidenheid van browsers en interfaces.

Webontwikkelaars structuur sites om het aantal pageviews en bezoekers te maximaliseren door middel van zoekmachine optimalisatie. Zij moeten de communicatie vermogen en creativiteit om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de behoeften van de gebruiker.

Volgens de BLS , webontwikkelaars verdiende een mediane inkomen van $ 67.990 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting groeien met 15% 2016-2026, veel sneller dan gemiddeld.

Information Security Analyst

Informatiebeveiliging analisten creëren om voorlichting te netwerken en websites te beschermen tegen cyberaanvallen en andere inbreuken op de beveiliging. Hun taken omvatten ook het onderzoek naar trends in beveiliging van gegevens te anticiperen en systemen te installeren om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

Beveiliging analisten moeten ook een sterke probleemoplossende vaardigheden om schendingen te onderzoeken, bepalen de oorzaken, en te wijzigen of te repareren beveiligingssystemen.

Volgens de BLS , informatiebeveiliging analisten, verdiende een mediane inkomen van $ 95.510 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 28% 2016-2026, veel sneller dan gemiddeld.

Computer and Information Research Wetenschappers

Computer en informatie onderzoekers bedenken en ontwerpen van nieuwe benaderingen van computertechnologie en te zoeken naar innovatieve toepassingen van bestaande technologie. Ze bestuderen en oplossen van complexe problemen in de informatica voor het bedrijfsleven, wetenschap, geneeskunde, en andere gebieden.

Computer en informatie onderzoekers schrijven algoritmen die worden gebruikt voor het detecteren en te analyseren in zeer grote datasets. Sommige computer en informatie onderzoekers maken de programma’s die robots te besturen.

Volgens de BLS , computer en informatie onderzoekers verdiende een mediane inkomen van $ 114.520 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 19% 2016-2026, veel sneller dan gemiddeld.

Computer en Informatiesystemen Managers

Computer- en informatiesystemen managers analyseren technologische behoeften van een bedrijf en het toezicht op de uitvoering van passende datasystemen. Ze moeten in staat zijn om software, hardware, netwerken, en andere hulpmiddelen technologie te evalueren voor de aankoop of ontwikkeling.

Omdat de computer en informatiesystemen managers inhuren, trainen en begeleiden medewerkers, interpersoonlijke vaardigheden zijn essentieel in deze rol. Zij moeten sterke leiders die effectief kunnen communiceren met hun personeel.

Volgens de BLS , computer en informatiesystemen managers verdiende een mediane inkomen van $ 139.220 mei 2017 en de werkgelegenheid is naar verwachting met 12% 2016-2026, sneller dan gemiddeld.

IT Project Manager

Project managers in de  IT-sector de coördinatie van de inspanningen van een team van programmeurs en analisten  om projecten te voltooien. Ze analyseren ook technische problemen voor hun bedrijf of een klant organisatie, oplossingen en tips om de productiviteit te verhogen.

Probleemoplossende vaardigheden en een brede kennis van de technologie en computersystemen te helpen informatica majorsexcel in deze rol. Sterke communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de behoeften van de gebruikers te ontcijferen en te brengen technische specificaties voor ontwikkelaars.

Volgens PayScale, project managers verdienen een gemiddeld inkomen van $ 86.126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *