De voors en tegens van het werken voor de regering

Posted on

De voors en tegens van het werken voor de regering

Wanneer u denkt over de overheid, wat opduikt in je hoofd? Voor velen, kunnen de beelden van de president van de Verenigde Staten, Capitol Hill, en het Lincoln Memorial te binnen schieten. Dat zijn onuitwisbare beelden van de Amerikaanse regering, maar zij niet geheel de dag-tot-dag functies van hoe het bedrijf van de mensen wordt gedaan vertegenwoordigen. Voor de gemiddelde werknemer overheid, zou vaker beelden van de binnenkant van een cel, de achterkant van een vuilniswagen, of de provinciegevangenis zijn.

Sommige banen lenen zich voor de overheid werken: politieagenten, brandweerlieden, maatschappelijk werkers, en dergelijke. Anderen, zoals accountants, computerprogrammeurs, en specialisten human resource, bestaan ​​in zowel de private als de publieke sector. Dus, hoe ga je kiezen of te werken in de private of publieke sector? Net als elke beslissing, zijn er positieve en negatieve punten te overwegen.

De voors

De beste aspecten van een baan bij de overheid zijn onder andere:

  • Stabiliteit: In tegenstelling tot de private sector waar bedrijven uit kan gaan van het bedrijfsleven, de overheid gaat nooit uit van het bedrijfsleven. Agentschappen of kantoren kunnen sluiten of te veranderen in nieuwe vormen, maar er zullen altijd overheidsbanen. Medewerkers zullen altijd nodig zijn om de taken enige overheid doet te voltooien, en de extra werknemers zullen altijd nodig zijn om hen te ondersteunen.
  • Flexibiliteit: In de overgrote meerderheid van de posities, kunnen werknemers gemakkelijk bij te houden van een gezonde work-life balance. Bovendien, telewerken en alternatieve werkschema’s komen vaak voor in overheidsinstellingen. Voor taken die medewerkers nodig hebben om een groot deel van hun bedrijf weg te leiden van het kantoor, hebben de overheid organisaties begonnen met het leveren van apparatuur voor mobiele werknemers te vergemakkelijken.
  • Voordelen: Overheid voordelen groter zijn dan bijna altijd private sector voordelen pakketten. Werknemers hebben vaak betere gezondheidszorg plannen met lagere kosten en gunstige pensioenplannen. In langdurige recessies, overheid en profiteren private sector pakketten beide erger. Toch is de overheid voordelen blijven beter.
  • Vrije tijd: Leave tijd overlopende posten zijn vrijgevig, en managers hebben de neiging om tolerant bij de goedkeuring van vakantie tijd te zijn. Federale feestdagen in acht worden genomen. Staat en lokale overheden hebben soms hun extra vakantiedagen.

De nadelen

Het ergste aspecten van een baan bij de overheid zijn onder andere:

  • Slow salaris groei: Kosten van levensonderhoud aanpassingen goedgekeurd voor werknemers bij de overheid zelden gelijke tred houden met de inflatie, en verdienste verhogingen worden gegeven aan slechts een klein percentage van de top performers. Voor grote salarisverhogingen, ambtenaren moeten concurreren voor de vacante posities met hogere salarissen. Het houden van hetzelfde werk in dezelfde organisatie is niet mogelijk als u één van de hoogste salarissen te verkrijgen.
  • Afgetopte winstpotentieel: Government executives zijn veel minder dan hun prive-sector tegenhangers betaald. Om de grote betaaldagen hit, high-level ambtenaren springen aan de particuliere sector.
  • Lage niveaus van controle: Bureaucratie niet alleen frustreren de burgers. Het plagen ook werknemers bij de overheid wil om dingen snel gedaan. Verwacht alle bekende en vele minder belangrijke beslissingen te gaan door een soort van formele goedkeuringsproces.

Het maakt niet uit wat je wilt doen, is de kans groot dat je kunt doen voor de overheid. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u bereid bent te nemen met de negatieve aspecten in ruil voor de positieve zijn.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *