De gemeenschappelijke uitdagingen New Stagiairs Gezicht

Posted on

De gemeenschappelijke uitdagingen New Stagiairs Gezicht

Na het doen van je huiswerk en het onderzoeken van werkgevers, het indienen van een goed geschreven professionele CV en begeleidende brief, en onderhouden van een proactieve benadering van de stage proces, je hebt geland wat lijkt te zijn de perfecte stage voor de zomer.

Net als de meeste stagiaires, bent u klaar om te beginnen met het verkrijgen van professionele ervaring, maar de eerste dag op de baan kan frustrerend zijn als uw verwachtingen niet worden gehaald. Hier is hoe om vakbekwaamheid te ondersteunen en ervoor zorgen dat uw stage is waardevol en plezierig.

Neem een ​​rationele benadering van problemen

De leercurve in verband met een nieuwe baan is steil, en er zal onvermijdelijk ongelukken in het begin van het proces. Leer om vragen te stellen, neem dan een logische benadering van elke situatie, en niet te snel conclusies of neem even persoonlijk als u probeert om problemen op te lossen. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke uitdagingen stagiaires worden geconfronteerd tijdens de eerste paar weken op de baan.

Probleem 1: de verzamelnaam der Grunt opgedragen werkzaamheden

Ten eerste, bedenk dan dat u uw contributie moet betalen als stagiair om uiteindelijk de full-time baan van je dromen. Er is veel te leren over de organisatie, de mensen, de missie, de klanten en het dient, en een groot deel van dat leren plaatsvindt terwijl het doen van de run-of-the-mill werk.

OPLOSSING : Door het veranderen van uw perspectief van ondergeschikte taken, kunt u een nadelige situatie om te zetten in een van voordeel. Bijvoorbeeld, terwijl het maken van de koffie die je misschien interessant kennissen te maken. Terwijl het indienen van documenten kunt u meer informatie over de bedrijfsvoering te leren.

Probleem 2: U werd niet gecompenseerd voor uw werk

Je hebt misschien aangeboden $ 15 per uur, maar merken dat je alleen het ontvangen van $ 10 per uur in uw wekelijkse salaris. Of, beloofde vergoeding voor het transport of voedsel niet wordt proferred na twee of drie weken. Als een van deze of een soortgelijke situatie het geval is, is het belangrijk om erachter te komen wat het probleem kan zijn voordat je ontmoedigd en je houding wordt beïnvloed. Niemand zal je de schuld voor het controleren op schadevergoeding of terugbetaling.

OPLOSSING:  Als u tijdens uw onboarding om een HR-vertegenwoordiger toegewezen, contact met hen en erachter te komen waarom je niet ontvangt de vergoeding die u verwacht. Als u niet beschikt over een HR contact, overleg dan met uw direct leidinggevende of de persoon die je in contact met toen je ingehuurd.

Probleem 3: U overweldigd voelen en niet in staat om uit te voeren om de beste van uw vermogen

Het is niet ongebruikelijk voor stagiaires om overweldigd te voelen, en velen zijn zeker krijgen een zware lading met minimale training. Volharden in de vroege stadia, en geef jezelf wat tijd om op snelheid te komen. Als je onder druk gezet voelen door uw leidinggevende, uit te leggen dat u de tijd die nodig is om een ​​goede baan te doen en fouten te minimaliseren.

Echter, als het ongemak is persistent, en je hoeft niet het gevoel dat dingen worden steeds makkelijker, wilt u misschien opnieuw te bezien wanneer de stage is de moeite waard verder te gaan.

OPLOSSING:  Streef naar een second opinion uit andere stagiaires, een collega op het werk, of iemand die u vertrouwt om u een goed perspectief te geven. Het kan zijn dat u te hard voor jezelf en die u uitvoert prima. Het kan zijn dat uw werkgever heeft onredelijke eisen. Als u het laatste vermoeden, overleg dan met uw leidinggevende over hun verwachtingen en om feedback over je prestaties. Hoewel het moeilijk, een openhartige discussie over de prestaties en de verwachtingen toont volwassenheid. Leren om comfortabel in deze situatie zal u goed van pas komen voor toekomstige prestaties gesprekken.

Probleem 4: U ontvangt weinig tot geen feedback

Regelmatige evaluaties zijn van vitaal belang voor alle medewerkers, maar vooral voor stagiaires en kandidaten entry-level. Medewerkers moeten weten of ze doen een goede baan of als er iets moet veranderen. Veel werkgevers kijken uit op de behoefte aan feedback, die de bewijslast legt op jou om het uit te zoeken.

OPLOSSING:  Als u weinig of geen terugkoppeling, vraag uw leidinggevende als je voldoende presteren. Het zou een informele vraag over koffie zijn als je je beter voelt met een minder formele setting. Deze aanpak maakt het mogelijk uw leidinggevende minder bewaakt over de noodzaak om u te vertellen hoe u doet die over het hoofd gezien worden. U kunt ook inzichten achterhalen door te vragen het advies van uw supervisor over bepaalde werkgerelateerde onderwerpen, zoals hoe je situatie A, B en C. moeten omgaan

Vele uitdagingen die u zal worden geconfronteerd op de werkplek worden geassocieerd met het naderen van problemen en andere mensen op een passende manier; problemen onoverkomelijk lijken, en mensen kunnen onredelijk. Leer dit, en je leert de moeilijkste les van allemaal.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *